090427

Heejheejj!

Har lite brottom nu! Måste upp och duscha sen plugga. Och så är det så kläart att mamma tjattar att jag måste gå och duscha nu och inte duscha klockan tio för att det låter ganska mycket så måste blogga en snabbis!

Idag hade jag skola som vanligt och det var varmt! Hopaas det fortsätter så. Sen så gick jag ut och mötte upp tjejerna och hade en spa dag. Väldigt avslappnade och skönt...
Mer än så har jag inte gjort och förlåt att jag är ganska seg på att uppdatera bilder ska försöka gör det och måste värkligen åka och köpa en camera snart!

Ha en väldigt trevlig kväll många pussar & kramar från mig!// R.S

lekplatser

Åhhhh äntligen har jag kommit hem från alla lekplatser i hela jorden!
Min kusin Mona som är 6 år gammal är den jobbigaste ungen jag har träffat! Hon ville gå till alla lekplatser hon fick syn på. RASHA JAG VILL GÅ TILL DEN OCH DEN OCH DEN!:D Hon lät som en papegoja vad fan, och plus hon ville köpa godis hela tiden så jag köpte åt henne en glass och en stor munk för att hon skulle hålla tyst. Men nejnej hennes mun blev större! Så jag kom på en ide. Jag ville så gärna gå till Gabbi så jag sa till Mona att det fanns en magisk lekplats brevid Gabbi så hon gick på det!! Så vi var hos Gabbi en stund sen gick vi till "den magiska lekplatsen". Haha.

Och nu har jag tittat färdigt på Gossip girl och ska upp och duscha, ni får ha det en toppen kväll!// R.S 


igår

Hejsaan!

Haha jag såg precis att Ali bloggade lite imorse istället för mig eftersom jag hade lite brottom.

Igår så träffade jag Tess och gick till centrum och lämnade tillnaka en jeans jacka och köpte en annan söt blommig jacka från H&M. Sen så gick vi runt och köpte mcflurry daim till mig och en stor slusch till Tess:) Sedan så fick jag ett samtal från Gabbi och sa att hon och Vilma var i centrum och åt så gick vi igen ditt. Efter det så drog jag hem för att fixa mig inför festen och tjejerna drog vidare. Så var jag på festen i hanninge och det var ganska roligt jag förväntade faktist inte det? Haha kul var det iaf.
Jag lägger upp gårdagens klänning jag hade på mig igår kväll.

idag så vaknade jag klockan 11 och fick ett samtal av pappa och han fråga om vi skulle kunna träffas i gamla stan idag klockan 12 så svarade jag absolut! Vädret var lika bra som igår men blåsigare. Vi gick runt och tittade på kläder och så köpte jag en byxa från Zara, chino och en t-shirt från gina. Lägger upp bilderna senare. Sen så fortsatte vi gå runt och åt lite mat och köpte glass. Senare så kom jag hem.



Snart ska jag kanske ringa Gabbi och fråga om hon vill göra något och många pussar till er så länge!


Här har vi Tess med hennes slusch:)

Och här har vi sluschen som tog slut efter 5 sek.

lille brorshan

Shoooo!

jag är Rashas lille bror Ali.
Rasha kommer inte kunna blogga nu gör att hon håller på att fixa sig och till$ stan. Hon kommer hem ungefär kl.17.00 och då kommer hon börja blogga idag:)

Min dag. Idag kommer jag att spela fotboll,sola och cykla. Haha.


upp till 25 grader

God morgon solstrålar!

Idag mår jag toppen som vanligt!:D Hoppas ni också gör det.

Idag ska jag på fest i hanninge det kommer att bli super kul! Men först ska jag ner till centrum och köpa en ny jeans jacka och titta på vår kollektionen som de har idag och imorgon. Det ska bli vädigt spännande och ska möta upp tjejerna där.

Och en sakt till kom ihåg att vara ute i det underbara vädret!! Det kommer att vara upp till 25 grader jag skojar inte:D

Ha en dunder dag! Puss!

dags för en förändring kanske?

Våren är här - Dags för ny frisyr!

 Våren är här - Dags för ny frisyr!
Fergie färgade sitt hår ljusare!

 J.Lo och Beyonce klippte lugg och fixade ljusa slingor!
J.Lo och Beyonce klippte lugg och fixade ljusa slingor! Jessica blev lite blondare!
Jessica blev lite blondare!
 Lilly klippte en söt page
Lilly klippte en söt page
Agyness klippte sig ännu kortare!
Agyness klippte sig ännu kortare!
Gwyneth klippte sitt lite korrtare!
Gwyneth klippte sitt lite korrtare!
 Katie valde hårförlängning!
Katie valde hårförlängning!
Eva Longoria valde att lägga i hårfärlängning hon med!

Eva Longoria valde att lägga i hårfärlängning hon med! Den långa vintern är äntligen över och varför inte fira det med att göra något nytt med håret! Kändisar som Jessica Alba, Fergie, Lily Allen, Beyonce och Eva Longoria har alla nya frisyrer! Få lite inspiration i bildspelet!


090424

Heejjsan min gulliga bloggare!

Hur har ni haft det idag då? Ja, jag har haft det ganska bra.

Först så var jag i skolan. Idag så skulle vi typ städa skolgården för "håll svergie rent"? Asså det kommer inte bli någon förändringar utav att man städar i 20 min :-S Asså snälla säg någon person som kommer att bry sig? Men om jag ska erkänna så brukar jag lägga i paperskorgarna om jag ser någon.

Iaf sen så efter skolan drog vi till Gabbi och åt lite mellanmåll och sen så ringde mamma mig och sa att jag skulle komma till centrum och köpa klänning inför imorgon eftersom vi ska på fest. Så kom vi till centrum och precis då så märkte jag att min mammas kommpis hade kommit med sitt underbara bebis som bara är 6 månader gammal. Haha den ungen kan aldrig gråta och jag skojar inte jag har försökt med precis allt men den gråter aldrig den visar bara sitt leende hela tiden-.- Blir faktist litee irreterad för ingen kan vara lika glad som mig hela tiden:D Förutom den sööta bebisen-.-

Sen så gick vi runt och köpte en klänning och en jeans jacka från Gina och leggins, kofta och skor från H&M. (Visar imorgon)

Och sedan så mötte vi upp de andra tjejerna och gick ut i det härliga sommar vädret! 

Men nu måste jag gå och lägga mig, måste vila för festen imorgon många pussar & kramar!


smart köp!

 

De här armbanden är ganska bra att ha. Man kan använda de till precis allting och de är ganska snygga desutom ska själv ta och leta efter sånna.


Ellos

Äntligen är jag klar med beställningen från Ellos. Har beställt lite sommar kläder där ifrån och kläderna kommer komma in den 10 maj längtar redan!!

Jag har inte ens börjat med mina franska glosor som jag har till imorgon och det är inte lite!:O Måste rusa upp och träna på de innan mina ögon släcks. Tror inte jag kommer hinna blogga efter men ska uppdaterna dagens tips snabbt.

Hoppas att ni har haft en bra dag! Sweet dreams.// R.S

Dans

Hejsan kära bloggare!
Hur mår ni idag då? Jag mår super som vanligt!

Jag åt precis klart min mat och nu sitter här vid soffan helt dööd från att ha dansat hela eftermiddagen och efter det pluggade jag lite sen raka vägen hem.

Idag i dansen så kom vi på två nya danser men vi är inte riktigt klara med de än, först så måste vi fixa låtarna till nästa gång och sätta stegen om 1 månad så det kommer att vara mycket jobb eftersom vi ska inte göra 1 dans utan 4 danser på 1 månad. Haha jag vet ganska mycket men vi kommer att klara det alla är ganska duktiga.
Speciellt så har filmen step up jätta bra steg i filmen.

Hur har det gått för er idag då?


studenten

För er som ska ta studenten i år så har jag lite tips för studentklännigar.

 

Och för er som vill ha rosa studentklänningar.

  




bilderna från min tjejmiddag 090418


Lejla tog bild med alla haha.


Här så dansade jag, Lejla och Semira för alla.


Tjejerna hade kul.

jag är tillbaka!

Heejj på er alla söta!

Det var länge sen! Har saknat er så himla mycket och jag lovar att detta inte kommer hända igen:)

Idag var vi varit på ett musium som heter etnografiska, man kan se på hur indianer levde för i tiden och hur de lever nu. Det var faktist roligare än vad jag hade tänkt mig. Jag trodde det skulle bli dö tråkigt men det var det inte. På vägen ditt och tilbaka var bäst. Vi hållde på att dansa, sjunga och skratta mycket:) Jaaa justee glömde berätta att jag ramlade:O
Haha det var ganska roligt. Alla gick in i ett indian tält utanför musiumet sen när tjejerna gick ut så var det jag sist och killarna bakom mig. Man skulle böja sig så mycket som möjligt och då hörde jag killarna prata om att de ska titta på min rumpa så jag fick ta min väska och gömma den haha så jag lade mina händer på rumpan och försökte böja mig utan att ramla. Och japp vad tror ni hände? Jag ramla på alla fyra och skrapade mina händer:'( Det gjorde såååå ont men jag skrattade bort allt, det var så himla roliigt! Haha.

Och nu sitter jag i min soffa och tittar på tv. Ska försöka lägga upp bilderna vi tog idag och plus ska uppdatera bilderna vi tog på min tjejmiddag;-)

this suck!

tyvär kära bloggare nått taragiskt har hänt:(
 Jag kommer int kunna blogga i en vecka elr mindre. Så det kommer bli ganksa dåliga uppdateringar... Vi får väll stå ut. 

Under tiden önskar jag er allt gott och många pussar! 

Dagen är här!

Goodmorning sunshines!

Idag som ni vet är det min tjejmiddag och jag har mycket att göra! Min mamma bara: Bjud dina närmaste. Så jag bjöd mina närmaste och det var  21 styckna som kommer:D Haha jag vet lite för mycket men ändå vi kommer att ha super kul! Vi kommer att äta god mat och sen vid åta ska vi ut. Berättar lite mer senare.

Men nu måste jag städa mitt rum och sen måste jag till centrum och köpa ett par svarta strumpbyxor. Haha föresten så är temat sexigt så det kommer vara en väldigt sexig lördag. Lägger upp min outfit antingen idag eller imogon.

Ha det bra så länge!


090417

Än en gång så säger jag förlåt att jag inte kunnat skriva så mycket den här veckan. Har varit väldigt trött och haft många läxor. Plus så har denna vecka gått så långsamt? Haha men aja

Men så är det fredag äntiligen! Ett steg närmare till min tjejmiddag, jippi! Föresten så ska jag uppdatera om vad jag ska ha på mig inför tjejmiddag och skor som jag gärna vill ha tips om vilka jag ska ha till imorgon eller vilka som passar bäst;-) Kan ni hjälpa mig med det?

Senare idag så ska jag ut som vanligt men skulle hellst vilja vara hemma och ta det lungt ibara, är jävligt trött har inte sovit så ordentligt på hela veckan.
Men iaf så sitter jag nu med en liten sööt bebis på famnen och den dreglar över hela min kläder. *Uccssh*


Vad ska nu sötungar göra idag då?:)

10 sminkfavoriter i vår

Smink.

Vårstäda necessären och ersätt gamla produkter med dessa 10 sminkmåsten.

 foto Bulls/Veckorevyn.com


Förpacka fräscht

Förpacka ditt vårsmink i en ny necessär. Lika snygg som praktisk är Pipols mellanstora necessär med plats för både puder, foundation och roliga skuggor. Kostar 129 kr och går att köpa här.

 

Lösfransar på tub

Kultförklarade mascaran Imju Fiberwig från Japan har landat på butikshyllorna. Men lovorden är delade. "Ger verkligen lösfransar" hävdar någon på redaktionen. "Trist färg och alldeles för lite volym" menar en annan. Kostar 220 kr och finns att köpa här.

 

Nattcrème för håret

Låt håret och få sig en god natts sömn. Smörj hårtopparna med nattkrämen Redken Real Control Over Night Treatment och vakna med hår mjukt som siden. Kostar 279 kr och finns att köpa här.

 

Få glow som Jlo

Vilken är hemligheten bakom kändisarnas Hollywood-glow? Tricket är en skimrande, absolut inte glittrande, kräm som appliceras på kindben, näsrygg och i amourbågen. Testa MUSE Hybrid 2 in 1 Luminizing Primer från kändisarnas favoritsminkmärke Smashbox. Kostar 395 kr och finnas att köpa här.

 

Flott festhår

Flottigt hår och fest om 15 minuter? Ingen panik - testa torrschampo. I praktisk sprayflaska kommer Björn Axén Styling Powder with Mattifying Effect. Några sprut förvandlar det flottigaste håret till luftigt voluminöst och redo för fest. Kostar 70 kr och finns att köpa här.

 

Tuff trio

Våga lek med skuggor i vår. Ett bra tips är att köpa billiga skuggor och blanda dessa med vatten för längre hållbarhet. Grunda gärna med primer så sitter skuggan hela natten. Denna fina trio kommer från H&M kostar 69:50 kr.

 

Brun i begränsad upplaga

Ett vanligt brun utan solpuder för somliga, ett åtråvärt samlarobjekt för andra eftersom det säljs i begränsad upplaga. Indian Summer Glow Powder innehåller mycket skimmer och ger dig en solkysst look. Kostar 339 kr och finns att köpa här.

 

Större läppar

Läppglans som inte klibbar men ändå ger rikligt med glans är Volume Shine Wonder Full från Nivea. Kostar cirka 100 kr.

 

Snygg som en supermodell

Svenska supermodellen Caroline Winbergs hudvårdsserie är en riktigt angenäm upplevelse. Parfymfria och dryga ansiktprodukter runt hundralappen gör dem till ett riktigt kap. Kostar 79-119 kr och finns att köpa här.

 

Lackat och klart

Done out in deco från OPI är den perfekta lavendellila nyansen att lacka naglarna med. Kostar 140 kr och finns på tillexempel Kicks.


klar!

Nu har jag kommit hem efter en lång gym pass! Har sprungit på löp bandet gjort situps och mycke annat sen avslutade vi med att sitta i bastun och svettades mer:D Haha hoppas jag går ner nått till på lördag! Ja då blir det fest!

Japp nu sitter jag utsliten på soffan och är på väg upp till duschen för att duscha och sedan titta på greys anathomy. Jag såg faktist på reklamen att det kommer bli ganska spännande idag så måste titta! Sen efter det ska jag lägga mig för att få lite sömn till imorgon efter som har dans.

Mer än så har jag inte mer att säga, vi får väll ses imorgon. Ha det bäst och många kramar!


gymma med tjejerna

Hejhej alla kära bloggläsare!

Kom precis hem från skolan när jag vart ha en jätte svår uppgift i NO. Man skulle rita en bro som man ska bygga upp med sin grupp och efter det skulle man visa sin lärare. Så vi ritade klart bron vi skulle ha och vi gick fram till honom till  och förklarade. Men nej nej han fatta inte ett skit om vad jag sa, det känndes som om jag pratade kinesiska elr nått? Jag bara förklara du då! Sen så förklarade han och det var exakt samma sak som jag förklarade!!-.-  Så frågade jag han: Är du dum eller är du dum? Och så svarade han ni slutar för idag hejdå! Så stack han bara? Ja bara ehh.... okej normal??
Haha det var det som hände sista lektionen innan jag kom hem.

Sen när jag kom hem såg jag en 1 årig bebis sitta framför mig asså han var såå sööt. Jag lekte lite med honom och sen gick ner till vardagsrummet och nu har jag bloggar jag:)

Snar ska jag gå och möta tjejerna för att gymma. Kommer ni ihåg när jag sa att vi har vart lite slarviga med att vi inte har gått i en månad nu? Japp idag måste det bli en förändring jag ska gymma tills sommarlovet kommer och jag ska ha bästa kroppen! (Hoppas vi på)haha.


Och nu är jag klar med bloggandet vi ses efter gymmet, puss och kram!


16 snygga sandaler

På jakt efter ett par nya sandaler? Remmar, nitar och spännen. Kolla in 16 shoppingtips och hitta dina favoriter!


Miu Miu

Guldiga sandaler från Miu Miu/Net-a-porter.com.


090414

Tjaba tjena hallå alihoppa!

Jag kom hem från skolan för 1 timme sen och sitter nu i min hammok och gungar lite i den, så snart ska jag gå upp och äta. Men först ska jag blogga lite:) 

Vet ni hur mycket jag längtar till sommaren och framför allt till sommarlovet men det gör ni väll alla med, men liksom ändå står inte ut vill ha sommar nunununu!:)  Haha. Och framför allt vill jag ha nya sommar kläder. Har börjat köpt och så men vill ha mera!
Nu iaf hör jag på Rihanna-Rehab på thevoice. den är ganska okej faktist inte så bra men inte så dålig heller. Efter att jag har ätit klart så tror jag att jag ska ut lite med Gabbi och de andra tjejerna och hitta på nått.

Japp sötnosar nu ropar Ali på mig att middagen är klar, i kväll blir det spaggeti med köttfärssås. Gott!
Mys så länge, pussar!


its over..

Hejjj kära bloggare!!

Haha idag känndes det som om jag gick på dagis igen, asså liksom jag gick runt med mina små kussiner till alla lekplatser i svergie asså jag skojar inte. Sen så fick jag ett sms från Yolanda och det stod vill du grilla med mig Semira och Samia ?:D<3 jag bara jaaa snällla! Haha så de följde med men efter ett tag så gick de hem för de frös:D Vi grillade lite och skrattade som vanligt. Sen så tog något väldigt speciellt för mig slut... Det var kanske det som känndes så jobbigt idag.

Men sen så drog jag och nu sitter jag i trädgården med min data i hammoken och gungar lite. Det är ganska mysigt faktist:)

Men nu måste jag gå upp och duscha eftersom skolan börjar imorgon igen och måste bestämma kläder till det, önska mig lycka till!!
Lycka till alla!!<3


Klänningar

Jag har fått för mig att jag vill ha en massa klänningar i sommar, och det ska jag också ha;-) Nu hittade jag två till fina sommarklänningar på Halens. Dom kanske är lite mer finklänningar, men vem är det som säger att man inte kan vara fin till vardags?



Vilken tycker ni är snyggast?


trött

Godmorgon på er sötnosar!

Jag är så himla trött idag och det känns som om dagen börjar dåligt också vet inte riktigt varför men det känns bara så, det är ganska jobbigt. Ska ta reda på vad det är under dagen.
Idag så kommer vi få gäster igen! Orkar värkligen inte med det igen. Men vi ska äta ute så det är trevligt:)
Mer än så vet jag inte vad som ska hända.
Jaa juste glömde att säga att jag tog rekordet på att sova längst i familjen haha nu är det jag som sover längst inte min store brorsha.

Puss och kram!


090412

Soft dag har det varit.
 Jag har inte gjort så mycket förutom att jag har gått ut lite och så kommit hem. Idag hade vi vår kusin på besök:) Trevligt. Sen så bestämde mamma att vi skulle åka ditt men så orkade hon inte så hon fick stanna längre, Jag skulle också sova över men så pallade jag inte heller haha, tänkte på att jag behövde vila innan skolan börjar på tisdag igen:( Och där försvann mitt leende..

Jaha vad har ni busungar gjort idag då?

Mer än så har jag inte gjort, men är ändå ganska trött så syns imorgon och dröm sött!

vilken tycker ni är hit och diss?

Förra sommaren så var pilot solglasögonen inne och man såg oftast  flyg solglasögonen där på. Jag är inte så förtjust i solglasögon men i år ska jag pröva;-) 
Bra tips där man vill köpa coola solglasögon så tipsar jag om H&M och Ur&Pen. 
En sak som jag däremot funderar på, är hur dom ska se ut? Jag vill gärna ha de där ur gryma solglasögonen nedans.
Ska testa bägge två:)
Men nu kommer frågan! Vad tycker ni, dom gryma flug-glajjorna, eller de coola pilot-glajjorna?

Pilot eller flyga?

goodmorning!

God morgon alla söta läsare!

Jag vaknade av att solen lyste i mitt ansikte igen! Okej jag är glad att solen har äntligen kommit fram och att det är varmt, men ändå lys inte i mitt ansikte medans jag sover!!

Så nu sitter jag och dricker mitt pineapple juice som påminner mig om turkiet i sommras när vi var där. Då drack jag bara pineapple juice skit gott asså! Pineapple pineapple pineapple försök säga det tio gånger ;-) Haha.
Snart ska jag städa lite med min mamma innan mina kussiner kommer och så ska jag försöka sola lite också, och nej jag är inte galen!:)
Hahah.

Ha en toppen dag my darlings!

Vad tycker ni om lindsay lohans hårförlängning?

Ja tjejer vad tycker ni?
 Är det inte väll överdrivet att ha så långt löshår, det ser till och med lite läskigt ut. Om jag kunde ge henne ett tips, så skulle jag berätta att det är bättre om du klipper till en fin frisyr fast ändå lika långt men fortfarnde korta ner lite så att det ser bättre ut.






långfredagen idag stället för igår

Idag har varit en otroligt lång och rolig dag. Timmarna har verkligen flygit förbi när man har haft som roligast, det har varit helt otroligt fint väder ute och man har haft fullt upp. Haha. Fastän jag tyckte faktist att det kändes som att det var långfredagen idag stället för igår. För liksom idag har det gått långsamnt och både fort.

Först så grillade jag med mina brudar och det var OTROLIGT kul och exakt som vi förväntade oss så blev korvana cp men ändå goda! Har faktist lite bilder på det men det får komma imorgon lovar inget.

Nu är jag iallafall hemma och äter mitt stora påskägg. Gör inte ni det? och det får alltid timmarna att flyga förbi. Jag skulle hellre vilja ha det tvärtom!

Har ni haft en lika rolig lördag som min? Min har varit helt underbar !!=).


090411

God morgon på er alla läsare!:D 

Igår kväll orkade jag värkligen inte blogga, kom direkt hem och gick och lade mig på sängen. Var så himla trött. Innan det så var jag ute med Dilvin Rengin och Lejla det var ganska kul.

Och nu sitter jag framför datan och bloggar, pratar i tell med Rengin om grillningen idag och dricker te.

Som sagt, idag ska jag möta upp tjejerna och grilla:) haha vi kommer ha massa kul eftersom ingen av oss vet hur man grillar? Men vi ska klara det, vi ska ändå försöka!:D Idag kommer det ju bli upp till 18 grader så passa på att gå ut och  kanske grilla som vi ska göra eller till och med sola?:) Haha det ska jag iaf göra fast jag kanske inte kommer få någon sol bränna förens i sommar lovet då har man mer sol och mer tid:D

Så nu har jag druckit klart mitt te och ska gå upp och duscha. Ha en varm soliga dag, många pussar!


Dagens skönhetstips

Silkesdroppar!

Problemen när:
1. Man känner att sitt hår är torrt och livlöst, det bara hänger!
2.Topparna är nyklippa men ändå spretar dem.
3.Man har burrit hår och vill "få ner det".

Silkesdroppar fixar allt känns det som och det luktar otroligt gott, och som vanligt med mina tips så är det bra för håret :)
Räddningen:
1. När håret är nytvättat och det snart är torrt föna eller låt håret torka av sig själv, men få det rakt. När håret sedan är torrt stryk det tunt över håret fast värm det först i handen. Håret kommer bli helt glansigt, och se lätt ut.
2. När håret är torrt efter tvättning  och topparna är torra eller spretar så värm dropparna i handen och applicera in dem i topparna. Känns mjuka efteråt.
3. Jag har halvlockigt hår när det är blött men jag fönar det oftast efter tvättning för att få bort det (använd alltid stylingprodukt när du fönar ,sliter annars) för att behålla det under natten , tar jag väldigt mycket dropar i håret som "tynger ner" och håller kvar. Det posetiva är att de inte känns tungt utan bara frächt.

Produkten över är min favorit och kan köpas på hårsalonger i Sthlm, kostar ca 200 och håller otroligt länge, den är däremot dryg ;).


på super bra humör!

HEEJJ HOPP ALLA GLADA MÄNNISKOR!:D 

Idag är jag jävligt glad och fråga inte varför, för jag vet faktist inte riktigt varför?:)  Solen lyser fåglarna kvittrar och ett stort leende på läpparna bättren så blir det inte?:D Haha.
Idag för min del får jag gäster och en jätte gullig bebis på besök:)  Nu sitter jag vid köksön och tittar ut genom fönstret hur solen lyser in genom fönstret.

Har inget mer än så att säga för nu. Ha en dunder dag, pussar!

Mys pys

Här sitter jag peppad på matbordet och bloggar! Vet inte riktigt varför jag är peppad och glad? Asså liksom jag har skrattat åt mig själv idag i flera timmar sen jag lade pizzan i ungnen och åt den. Det kanske var nått i pizzan? Haha. Jag var till och med ensam hemma. Hahah! Ska försöka skriva utan att jag skrattar.

Förutom att jag har skrattat hela dagen så har jag också duschat, fixat mitt hår, varit hos mormor och vart ute som vanligt :) Idag var det inte så kallt som jag trodde det skulle vara, haha det var faktist ganska mysigt skulle värkligen vilja va ute nu. Men så har jag en lille bror som tjattar om att han vill ha mys pys i mitt rum idag och att han ska sova i min soffa efter. Och sen sa han till och med att han städar mitt rum om han får sova hos mig idag. Jag bara okej försök om du kan;) Haha så han gick upp till mitt rum och började städa, efter typ en kvart så kommer han ner till mig igen och säger: Jag är klar!:D Jag: Städade du hela mitt rum? Ali: AA förutom soffan.. Jag: Varför gjorde du inte soffan också? Ali: Det var omöjligt !! Asså du ska se alla dina kläder ligger i den och du har inte lite kläder och inte lagom heller, DU HAR HELA STAN I DITT RUM!  TACK GUD ATT JAG ÖVERLEVDE !
Hahahah!! jag låg på golvet och bara skratta han trodde jag fick störda reaktioner. Hahah ni skulle ha sett hans min stackarn:(
Men aja måste dra innan han kastar all chips och godis på mig..

Ha en bra kväll! puss!

gult är inte fult

För er som vill värkligen synas i sommar, så är gul den bästa färgen!
Vem har någonsin sakt att gult inte kan vara fint. Ta och kolla på de här fina skimrande klänningarna nedans.



saknar min tess!

Nu har jag precis smsat med min underbara Therese. Hon ska åka till Tyskland idag och jag kommer sakna henne så himla mycket!:( Hon kommer tillbaka på tisdag, men ändå så känns det redan som evigheter:( 
Hoppas du har kul gumman, älskar dig.

Jag och Tess (Gammal)


090409

Idag är jag väldigt trött det beror säkert på vädret. Trist asså. Det har rengnat två dagar på sträck räcker det inte nu eller? Jaja vi hoppas väll att sommaren kommer bli jätte varmt iaf!:D

Snart ska jag väll gå och duscha och planera till min tjejemiddag som jag ska ha nästa vecka.:) Vet inte riktigt vad jag ska hitta på så vi är igång hela tiden vi är ju bara 14 år och tror inte vi får gå in på klubbar och dansa hela natten fast vi ändå vill det. haha. Men kanske något i den stilen.:) 
Några tips om vad man kan göra? =)

Lite senare underdagen så ska jag åka till Semira och hjälpa henne tvätta och laga "P.K" (pannkakor) hoppas vi lyckas den här gången:) Och efter det ska vi vara ute med tjejerna. Mer än så kommer det inte hända.

Ha en trevlig dag så syns vi sen. Puss!

godnatt på er!

                      Nu sitter jag utsliten på soffan och på väg upp till mitt rum.
                      Ville bara säga godnatt på er innan jag somnar och ha det bäst. 
                                                             Puss på er!


                               


Missen på röda mattan

Vilka är skådespelerskorna som gör röda mattan i likadan klänning? Och vem bär den bäst?

 foto Bulls av Linnea Isaksson

Ashley Tisdale och Hayden Panettiere gör upp på röda mattan...

Ashley Tisdale och Hayden Panettiere gör upp på röda mattan...

Kändisar älskar designers och designers älskar att klä kändisar, men ve och fasa när samma klänning dyker upp samtidigt. Skådespelarna Ashley Tisdale och Hayden Panettiere har båda en svart Akiko Ogawa-klänning hängandes i garderoben... men vem bär den bäst?


0904908

Haha förlåt sötisar att jag inte har skrivit på hela dagen!:)

Fast den här dagen började med att jag sov till klockan tolv seddan vilade jag lite grann. Efter det åt jag min frukost bytte om fixade till mig och träffade min kusin i kista centrum, var hos henne och mysade lite sedean drog jag till Gabbi och tittade på 27 dresses. Den var as bra!:D 

Senare så drog vi hem till mig, bytte om lite snabbt och stack ut och precis när vi gick ut från dörren så började det ösrengna:( Fan!! tänkte jag inom mig! 

Sen var vi på väg till kvarnbacka när vi fick syn på Dilvin Rengin och Samia halva vägen. HAHAH ni bodde ha sett stackarna asså de frös ihjäl sig fast de hade hundra tröjor på sig! haha jag bara skratta hela tiden:D Fast jag frös själv ihjäl -.- hihi
Så vi bestämde oss att gå till kfum istället och träffa de andra tjejerna där lite senare:)

Och nu sitter jag här och har bloggat klart:)
Många pussar från mig!// Rasha.


stan med de bästa

Heej alla söta och glada!:P

Whats up? E allt bra med er? Har det hännt nått nytt eller? Nått spännande eller så? Berätta gärna!

Idag har det varit grymt kul!!! Asså liksom jag har inte skrattat så mycket på jätte länge och jag behövde värkligen det idag. Jag hörde en dålig nyhet som jag värkligen inte vill ta upp... Men jag hoppas att det blir bara bättre åt åren.
Men iaf vi gick runt i stan åt god mat sedan gick vi runt med glass i handen och bara skrattade hela tiden, efter en stund så börjar man skratta åt allt lite konstigt, haha skrattar bara jag tänker på vad vi har gjorde idag och alla skämt Mona Och Bella tog upp medans jag och naz hållde på att dö av garv, men om jag ska erkänna så var Bellas bäst det rann tårar och fick så ont i magen av allt skratt, sorry Mona bättre lycka nästa gång haha! ( Hon kommer döda mig om hon läser detta). Och det här har varit en av mina bästa dagar :D

Senare så träffade jag Gabbi och Lejla, vi var inte ute så länge vi gick hit och ditt och till slut så gick Lejla hem och senare så stack jag och Gabbi. Vi frös ganska mycket.

Hoppas er dag har varit lika underbar som min. Puss och kram!

vårens hetaste nykomling - flytande mineralfoundation

Vårens hetaste nykomling - flytande mineralfoundation!

Flytande mineral-foundation är en nyhet på marknaden som ger möjlighet till den återfuktande känslan som många är vana vid, samtidigt som man får de vårdande fördelarna med mineraler. Flytande mineral-foundation är mycket återfuktande och passar bra för alla hudtyper, men i synnerhet torr  eller lite äldre hy. En produkt värd att spana in är Maybellines Pure Liquid Mineral.

 

Såhär applicerar du flytande mineralfoundation:

Steg 1. Flytande foundation appliceras bäst med fuktad svamp, fingerspetsarna eller en foundationborste.

Steg 2. För att fullända hudens nyans, applicera först foundation längs ansiktets mitt och sedan utåt.

Steg 3. Kom ihåg att för bästa resultat ska en foundation endast jämna ut hudtonen, inte täcka helt



av veckoreveyn


090407

Godmorgon!
Tack gud att det är fint väder idag!
Hur mår ni idag då? Mår ni bra? Ja, jag mår super fint solen lyser ju och ska möta upp några vänner i stan idag vid klockan halv två typ.

Idag blir det väll som vanligt sol och ut:) 
Vad ska ni göra då?

ute

Hello my darlings.

Idag har det öst på, det var en sådant skön väder men det var inte så varmt.... hoppas att det blir varmare imorgon eftersom ska till stan med Mona Naz och Bella vi kommer ha super kul. Det var ett tag sen vi träffades och hängde med varndra som förr men nu ska det bli en förändring vi ska umgås mer, det har vi lovat varann:) 

Idag så tvättade jag med mamma och var ute. Jag var med Rengin och Gabbi sen så träffade jag Joyce Emma och Lejla lite senare på kvällen, vi softade och skrattade typ hela tiden speciellt när de gungade oss hihi.
Mycket mer än så har jag inte gjort.

Vi ses imorgon och ta hand om er!// Rasha


Hett i vår: Pasteller

Bleka och pudriga pasteller matchar vårsolen fint. Här är 16 shoppingtips att inspireras av, från budget till lyx...

av Josephine Aune


Linne

Sött linne med volanger från H&M.
 


090406

Godmorgon bloggen! Ännu en härlig dag. Det är lite kyligt men 6 grader är ju ändå en början, har också hört att det kommer bli upp till 10-15 grader idag det får vi hoppas på.. :D 
Snart ska jag hoppa in i duschen men först ska jag blogga lite.

Idag så ska jag hem till en kompis som jag inte har träffat på jätte länge! Vi ska ha massa kul och passa på vara ute medans det är varmt och inte regnar som igår, haha kanske sola också;P
Efter det ska jag möta upp de andra tjejerna i kista och senare ha en spa kväll:) Så jag kommer har väldigt kul idag!
Märks det inte att jag är på bra humor idag och inte är så trött? Det vet ni väll varför? Om inte, så kolla ut genom ert fönster så kommer ni få se varför jag är så pigg och glad.

Vad ska ni hitta på en sån härlig dag?

DAGENs shopping

           
Detta blev dagens shopping.

Grå topp -  MEXX 499.50 kr
Grå cardigan -  MEXX 299.95 kr
Gräddvit prickig topp -  H&M 249.00 kr
Svarta leggins med dragkedja längst ner -  Cubus 199.00 kr
Hårrullar rosa stora, små lila - H&M 49.90 kr

fotboll

Tjena mitt bena.
Jag har vart ute med mamma i centrum och handlat mat och shoppat tre tröjor och svarta leggins med guldiga dragkedjor längst ner till mig och så har mamma shoppat två tröjor. Lägger ut bilderna lite senare.
Snart ska jag äta sen gå ut med Rengin och spela lite fotboll eller nått.  

Ses senare!♥


grattis semira ghrimay!

                                        
Nu är det så att en av mina bästa vänner fyller år idag och desutom blir fjortis!:D 

Älskling hoppas du får världens  bästa födelsedag någonsin och från hela mitt hjärta vill jag bara säga ha det äran, ett stort GRATTIS går till dig min carinja !!♥♥


en rengning söndag

Godmorgon!
Jag vaknade för cirka en timme sen, tittade lite på tv och åt min frukost.
Idag vaknade jag nio av att min mamma pratade i telefon med min moster, asså liksom när min mamma pratar i telefon så gör hon inte det på det vanliga sättet istället skriker hon och skrattar så himla högt-.- Och det är ganska störande.

Idag händer säckert inte så mycket kanske bara ta det lungt träffa tjejerna titta på film och ha det mysigt, mer än så kan man inte göra när det är en sådant rengnig dag.

Vad ska ni hitta på idag?


5 bästa läppglanserna

Isadora mega wet lipgloss, ca 100 kr

Om produkten: Läppglans med lång hållbarhet.
Så tyckte vi: Kladdig konsistens som dock fungerar fint när du ska äta och dricka. Glansen är ganska hög men ingen super-wet-look. Riktigt bra läppglans. Hade fått högsta betyg om det inte vore för klibbigheten.
 

 

Too faced Mirror gloss, 170 kr.

Om produkten: Läppglans med lång hållbarhet.
Så tyckte vi: Lätt att applicera. Gör läpparna mjuka utan att kladda. Sitter bra men efter lunchen behövs en påbättring. Luktar svagt bubbelgum.

 

Lancome La laque fever, 240 kr.

Om produkten: Läppglans med lång hållbarhet.
Så tyckte vi: Osmart förpackning som gör att applikatorn lätt fastnar inne i hylsan. Glanset lägger sig mjukt på läpparna och det känns som om formulan torkar in i läpparna. Sitter som berget, också efter mat och dryck.
 

 

Mac Lipglass 160 kr.

Om produkten: Läppglans med lång hållbarhet.
Så tyckte vi: Glanset har en tjock och härlig konsistens som ger fint reslutat. Sitter riktigt bra, men behöver bättras på efter ett par timmar. Läpparna blir glossiga, på gränsen till kladdiga. Trots det är glanset en av de bästa vi har testat.
 säger veckorevyn.


090404

Hejj alla söta!
Nu är jag tillbaka från den roligaste och bästa festen jag har haft på länge nu:).  Det var så mycket folk där och alla ösade på och hade as roligt! Jag lärde känna många också. Vi dansade på soffan och sjöng ute i balkongen, och mycket mycket mer. Jag har bilder på det också men det får ni se imorgonNu sitter jag vid datan medans alla sover, shhh... :O Hihih jag kanske också bodde gå och lägga mig snart.

Men då hörs vi imorgon, många pussar från mig!

onödigt

Heej kära bloggare!

Tyver är det någon jävel som har min kod, som tar bort alla inlägg och så. Så om det kommer konstiga uppdateringar så försåt ni varför!
Så jävla jobbigt..

gårdagens outfit

  Här är gårdagens outfit som lovat;)

                                            

Chinos - Ginatricot 299.00 kr
Blomig topp - Ginatricot 129.90 kr
svart vita tygskor (gamla) - intersport 199.00 kr
Svart rosa armband- Turkiet

vårens första bilder

Hej alla glada blogg läsare!
Nu är jag äntligen hemma från den långa skoldagen. Gud vad skönt det känns att solen lyser 15 grader varmt precis som det ska. Jag var också ute med L och T lite efter skolan. Nu sitter jag iaf brevid datnan och tittar på tv. Lite senare idag ska jag möta upp tjejerna och vara ute i det soliga. Haha det är väll solklart! 
Vad ska ni göra idag då?

 
Ha en toppen dag!

Solstrålar!

God morgon solstrålar!
Jag är så jävla trött idag och plus det ju fredag så inget snack om det:) 
Jag har försovit mig igen! Vaknade för typ 10 min sen, slängde på mig kläder och nu sitter jag här och sminkar mig, äter lite frukost snabbt och bloggar. Jag var så himla trött igårkväll att jag gick och la mig direkt när jag kom hem. Haha.
Men innan  jag gick och lade mig duschade jag.

Idag kommer det bli massa kul! Det är ju fredag, och desutom snart påsklov! Som tur så skiner solen idag! Kommer ni ihåg när jag sa att det skulle bli 15 grader idag? Jaa det är fredag så vi får hoppas att inte vädret lurat oss.

Nej nu måste jag skynda på. Harre bäst! ♥


trasiga jeans?

Jessica Alba strosar i Beverly Hills i trasiga jeans.

Jessica Alba strosar i Beverly Hills i trasiga jeans.

I och med inslaget i SVT igår väcktes frågan om trasiga jeans. Åldergräns? När funkar det? När ser det bara dumt ut? Jag tycker såhär...

Det funkar utmärkt en soft, relaxad, vårsolig lördag på stan. Inspireras av Jessica Alba ovan, rulla upp nedtill. Matcha med en skön tröja och ballerinor.

 Däremot gärna på fredagmiddagen med bara fötter, målade tånaglar och höga remsandaletter. Matcha med en enfärgad, snyggt ringad T-shirt eller topp.

Vad tycker du, hur känner du inför trasiga jeans-trenden?


ute i det soliga

Ja juste glömmde att skriva att jag var ute också.
Medans jag var i centrum och shoppade med mamma så fick jag ett sms från I och det stog: Vi går till kfum det ska bli dans:)<3 Jag bara: Akejj, jag kmr :-D<3
Så var vi ute och som sagt det var varmt!! Sen gick vi in för att dansa och det jag skojar inte man grillades där inne, haha men säkert det var för att vi stretcha och så. Men iaf efter det så gick vi ut i det soliga och då var alla ute så ingen var direkt inne det var tomt i kfum liksom och efter jag hade varit ute med alla så var jag på väg hem. Då gick jag förbi J:s fönster och kastade stenar så hon skulle öppna föstret och då snackade vi i typ en timme:) 

Så det jag ville komma fram till var att jag inte var hemma på hela dagen tills kl 21.06.
Hoppas ni njöt av min saga :-D

Många pussar och kramaar! // R

centrum 100 gånger

Heejj mina kära bloggare!!
Har ej kunnat skriva på hela dagen eftersom har varit runt hela världen och har inte kunnat få kontakt med någon data med "internet";P

Idag var det som vanligt, först var det skola då hade jag ett om prov på matte och det gick super bra hade rätt på alla! Asså jag skojar inte:-D Sen var det dans och det var extra jobbigt idag vi fick göra armövningar och allt jobbigt ni kan tänka er, så det var inte direkt kul haha..
Efter skolan så drog G mig till donken så satt vi och åt  några cheesburgare hihih. Och efter jag var med G så var jag nästan hemma så träffade jag på en kompis så ville hon till grossen jag bara: NEEJ snälla jag ber dig det är så varmt håller på att dö här!! Men så sa hon: Du får godis?:D Jag bara: Moot grossen tatatata!! Haha sen så fick jag mina godisar och var på väg hemåt och precis när jag skulle låsa upp dörren så ringer mamma och säger: Rasha vart är du, skulle vi inte köpa den där tröjan du ville ha? Jag bara: Åhh neej varför sa du inte det tidigare!! Så drog jag tillbaka till centrum och shoppade hårspännen tröjan och en BH( Ni får bilder snart )

Det var väll allt :-) Puss puss!

Matcha med läppstiftet

Taylor Momsen i chockrosa kjol - och rosa läppar.

Taylor Momsen i chockrosa kjol - och rosa läppar.

Dagens färgchock står "Gossip girl"-stjärnan Taylor Momsen för. När allt annat är svart är det faktiskt kul att nästan matcha läppstiftet med ett plagg, som här - kjolen (som jag tror kommer från Topshop).

Sugen på knallrosa läppar i vår? Två alternativ jag gillar när det kommer till färg, känsla och hållbarhet är Maybellines Watershine elexir i Fuchsia eller - för en lite mer rödrosa hallonnyans - Clinique Colour surge butter shine i färgen Cranberry cream.



tagen av veckorevyn


Hatar läxor!

Äntliiiiigen är jag klar med läxorna har hållit på i timmar nu, har suttit och skrivit utan paus och nu är jag färdig. Fan vad skönt det känns.

Jaha vad har ni gjort idag då? Jag har bara pluggat pluggat och pluggat så jag hade inte tid att gå ut alls till det soliga:(
Idag på tv blir det Grays anathomy det var länge jag såg den så jag ska försöka hänga med den här gången. Annars har jag inte så mycket att säga förutom att jag ska uppdatera dagens tips.

Pussaar!<3

*april april din dumma sil*

Har ni blivit lurade idag? Haha, mig har ingen kunnat lura säger vi... Jag är värkligen sämst på att hålla mina skämt ett tag. Jag måste alltid avslöja mig efter 1 sekund. Har vandrat runt i skolan idag och fnissat åt mig själv också men det vet ingen om..;P Haha men några få gick på det! Fan så kul. 
Men jag kanske borde komma på något kul att lura mamma och mina bröder med..hmm.
Här sitter jag och måste göra min amatte läxor till imorgon och jag har värkligen mycket att göra så det blir kanske inget sol för mig:(
April april det klart det blir sol föra Rasha shani ;-) Hihih.
Idag ska jag kanske möta upp några kompisar och njuta av solen, men det blir om jag är klar med bajs läxorna:(

Ha en väldigt SOLIIG dag, puss o kram!

RSS 2.0