Jag har blivit brun!

Jag har blivit brun med ränder och allt!:D
Haha men det är inte skillnad från vad jag ska bli på sommaren i grekland. 
 
Idag så blev det soling för min del. Gick hem till lejla om solade på hennes altan med några få av tjejerna, alla fick lite färg faktist. Vi log softade och lyssnade på musik och skrattade. Senare när jag kom hem så såg jag att systrar i jeans skulle vara på tv om 10 min, jag blev faktist lite chockad eftersom jag läser den boken just nu och hoppades på att den skulle börja idag och så gjorde den! Lite kusligt faktist? Men jag blev glad och tittade på den och sen blev det Gossip girl och nu är det shopgirl som gäller så vi syns imorgon och ha en toppen kväll god natt!

Här kommer lite bilder.


Haha här ligger stackarna som har fått för mycket sol!

Och här ser vi att Lydia försöker bli brunare.

Lejla och Joyce jobbar på solbrännan!

090531

Jag hade en jätte rolig dag igår!

Idag så blir det sol med Lejla och några andra av tjejerna, vi ska sola och föslka bli bruna till skolaslutningen och jag har fortfarande inte bestäm mig vad jag ska ha på mig! Får väll göra som Lydia gör varje anslutining vaknar på morgonen och det fösta hon ser tar hon på sig  japp det kommer bli helt perfekt!*suck*.

Det kommer bli upp till 30 grader idag så passa på att gå ut och få färg som jag ska göra! Men nu måste jag göra mig i ordning vi ska dra ner till centrum vid elva och se vad för solkröm vi ska ha sen vid tolv ska vi ligga ner med våra handdukar på marken och solglasögorna på!

Pussar!


Grillfesten igår.

God morhon sötnosar har ni sovit bra? Jag har sovit jätte bra fast vaknade med en snorig näsa och det kan jag förklara varför!

Igår som ni vet hade jag min grillfest.
Dagen började med att jag och mamma städade tomten och gjorde det fint för min underbara gäster, först så tog jag fram slangen och sprutade runt vatten över hela tomten och det skulle jag inte göra på riktigt hammoken blev blöt och stolarna och växterna och så säger jag det rakt ut hela tomten blev blöt! *uups!* Haha. Sen så tog jag fram pappers tallrikarna glasern och bestickarna och lade de på bordet ute och väntade på att alla skulle komma. Så efter 10 minuter så började alla droppa in och vi började med grillningen direkt och satte på musik sjöng med och dansade lite.
Alla var så hungriga så att de inte visst vad de åt och hamburgarna var större än vad jag hade tänkt mig, jag visste inte riktigt att 200 gram var så stor! Men trots allt så älskade alla de stora hamburgarna och korvarna.
Efter vi vilade magen och städade bort lite grann så gick jag Winta och Merve upp för att fixa in för vattenkriget jag bestämde att ha. Så vi fixade upp till 40 ballonger. När vi var klara att fylla de med vatten så tog vi ut de och alla började ta så många de kunde och alla började kasta på varann det var SKIIIT KUUL haha och när vatten ballongerna tog slut så använde vi glas och tog vatten med, is kallt men sköönt! När vi slutade leka vattenkrig så blev alla lite trötta och gick upp till mitt rum och bytte om och kom ner igen. Vi tände på ljus, tog fram alla god sakerna, filtarna och började snacka och leka en lek. När det bleb mörkare så blev det mysigare men alla var tvungna att gå vid 11. 

Men hur som hellst hade jag skit kul och jag hoppas tjejerna hade det också! PUSS&KRAM. (Här kommer många bilder som lovat) 


( TRYCK PÅ BILDERNA SÅ BLIR DOM STÖRRE )

                     




Tack för en underbar dag mina apor!:D


Grillningen

Idag som sakt så ska jag ha en grillning hemma hos mig med alla tjejerna. Först så var jag inte säker på att jag skulle ha det men tänkte igenom det idag och så blev det idag! 30 grader kommer det bli idag helt perfekt också!

Ni ska väll vara ute idag eller hur?!

Haha men idag ska jag förberädda min grillning med mamma, vi ska städa lite där ute och så har jag köppt 50  ballonger som jag tycker kommer bli roligt att hänga hihi! Sen när alla tjejerna har kommit så ska va börja grilla och starta vatten kriget ;-) Så vi kommer ha jätte roligt idag! Hoppas jag får lite färg också. Och jag lovar att det ska bli några bilder från den här dagen.

Men nej nu måste jag gå upp och äta frukost är vrål hungrig! Ha det bra så länge, puss!

090530

Godmorgon söta blogg käsare!

En än gång så förendrar solen ert humor och mitt med visst är det helt sjukt! Oh så jävla skönt också.

Igår hade jag inte så mycket tid att blogga så jag berättar lite om min dag.
Det började med att jag åkte till Willys med Merve och Lejla och Merves pappa som var så snäll att skjusa oss ditt. Vi handlade till min Grillning som jag ska ha idag! Senare så drog jag och Lejla för att träffa de andra tjejerna för vattenkrig och jag hade helt kläder för det så när jag träffade Gabbi så gick vi hem till mig och bytte om till skjorts och när vi kom ditt så var slangen avstängd men lite senare så öppnade de den igen och jag blev så klart offret på hela vattenkriget TACK SÅ MYCKET TJEJER! Efter typ en timme så stavk jag hem för att byta om frös jätte mycket. Och sen så var jag ute med Semira och kom hem typ vis halv elva, så igår var jag en gatubarn haha!


// Rasha.


10 fabulösa festklänningar

Syndigt svart eller pastelligt sött? Välj bland 10 fabulösa festklänningar, och hitta dig favorit! Bara att klicka hem.


   

1. Puderrosa klänning från A.L.P/Lagarconne.com, 4 960 kr.

2. Svart fodralklänning från Hervé Léger/Net-a-porter.com, 20 200 kr.

3. Svart klänning från Grey Ant/Lagarconne.com, 4 370 kr

4. Svartrosa klänning från Topshop/Topshop.com, 600 kr.

5. Guldfärgad klänning med rosett från French connection/Frenchconnection.com, 1 560 kr.

6. Svart klänning med vippkjol från Forever21/Forever21.com, 200 kr.

7. Paljettblåsa från Pretaportobello/Pretaportobello.com, 480 kr.

8. Puderrosa klänningar med volanger från Lipsy/Nelly.com, 899 kr.

9. Gräddvit spetsklänning från H&M/Hm.com, 349 kr.

10. Svart klänning med puffärmar från Ida Sjöstedt/Nelly.se, 1 199 kr

Glamour.se


090528

Hejhej!

Trist väder trist humör. Men vädret kommar att bli bättre de senaste dagarna, det har jag hört. Och mitt humör idag har varit kasst men det ordnar sig snart det gör det alltid.

Idag har det bara varit tränning tränning och skola. Vi har trännat och jobbat arslet på oss idag inför onsdagen nästa vecka. Vi måste se till att vi ser både bra ut och att dansen är perfekt, vi vill ju inte skämma ut oss framför hela skolan.
När jag kom direkt hem så gick jag upp till duschen och duschade märkte också att mitt hår är kortare och satt hela dagen och surade över det men jag tänker positivt på det då och då ;P Efter jag hade duschat klart så tittade jag på The hills och nu sitter vid datan och har tråkigt!

Vad har ni hållit på med idag då? (8 skoldagar kvar och då är det skolavslutning!)

stiltips: Batikmönstrat!

Stiltips: Batikmönstrat!
Miley Cyrus har en batikmönstrad topp i svart och beiget med glittrande detaljer. Ashley Tisdale har en cool somrig batikmönstrad klänning!
Ashley Tisdale har en cool somrig batikmönstrad klänning! Drew Barrymore har annorlunda leggings i svart och grönt!
Drew Barrymore har annorlunda leggings i svart och grönt! Fergie i supercoola batikjeans!
Fergie i supercoola batikjeans!
 Gwen Stefani lika så!
Gwen Stefani lika så!
 Hayden Panettiere har en söt batikklänning!
Hayden Panettiere har en söt batikklänning!
 Lauren Conrad lika så!
Lauren Conrad lika så!
 Megan Fox i en enkel t-shirt med batikmönster!
Megan Fox i en enkel t-shirt med batikmönster! Nicole Richie i en vacker långklänning i batik!
Nicole Richie i en vacker långklänning i batik!
 Rachel Bilson i en t-shirt med batikmönster på! Cool outfit!
Rachel Bilson i en t-shirt med batikmönster på! Cool outfit! På 60-talet kom fenomenet batik och det blev väldigt populärt att bära på både kläder, väskor och accessoarer. Nu är det tillbaka! Gillar du batikmönstret på byxor, toppar eller klänningar? Se kändisar som Miley Cyrus, Lauren Conrad, Nicole Richie och Hayden Panettiere bära det coola mönstret! Vems outfit gillar du bäst?


Ute

Hejj alla kära bloggare!

Hur ere? För mig går det bra!

Har precis klippt mitt hår, hade så mycket slitna toppar! Men nu är de borta:D Det blev kortare än vad jag hade tänkt mig men det växer ut snart ska försöka att inte gråta ;P Haha.

Idag har jag varit ute. Först efter skolan så drog jag till solna med familjen för att äta på en pizzeria skit gott! Det var en värkligen stor kebab pizza haha! Senare så träffade jag Rengin och Lejla för att stutsa stutsa matta igen hihi! Så vi drog till Kfum och mötte Semira där med sina korvar och sen drog vi vidare till vår stutsande stuts matta!:D Vi hoppade hoppade och pratade. Sen så drog vi tillbaka till Kfum och träffade på Christer och då vet ni säkert vad jag gjorde! Tog min rosa vatten ballong och prickade den på hans rygg och på hans nya tröja tror jag hahaha! Det var så jävla roligt! 
Och nu så är jag hemma igen och ska upp till mitt rum snart.

Puss&Kram. 

090526

Hello sötnosar har inte så mycket tid på mig och skriva ett långt inlägg. Skriver om min dag lite snabbt!

Idag i skolan var det bättre än igår alla var lugna förutom 9:orna haha! De hade så roligt de lekte vatten krig så Semira tog ett glas vatten och började jaga Christer med den runt skolan, så vi bestämde oss att hämnas på killarna imorgon mohaha!!

Snart ska jag åka till akala och möta upp tjejerna det är någon grej som hålls där borta, så länge får ni njuta utav solen och ha det bra. Pussar!


// Rasha♥


stutsa stutsmatta!

Igår så blev det shopping med mamsen men är inte helt klar än behöver en massa saker som jag har tittat på så jag väntar till på lördag att gå ut och shoppa arslet av mig mer!

Efter centrum så träffade jag Lejla och Rengin i coop och de frågade om jag ville hoppa stutsmatta med de hos Rengins mormor så jag sa okej och fäljde med de. Vi hade massa kul och här kommer några bilder!


Rengin & jag stutsar:)

Rengin & Lejla stutsar arslet av sig!:D

Lejla ramla och jag hållde på och kissa på mig HAHA !


nails

Det har pratats mycket naglar i skolan idag så jag tänkte ta upp det här på bloggen med!


  

Vilka naglar ser finnast ut?

27 grader varmt!

Hejsan hoppsaan!

Fan vad varmt det är ute! Iaf i stockholm jätte härligt!

Snart ska jag knalla ner till centrum för att shoppa lite, skulle hellst vilja sitta i trädgården eller balkongen och sola:( Men det kan jag göra efter jag kommit tillbaka från centrum!

Idag i skolan har det varit helt kaos. Alla var trötta på livet, det tyckte jag att det såg ut iaf haha! Alla gick runt som om de var drogade eller något och alla hade pms trodde man fan! Men det beror säkert på att vi hade en lång ledig helg så om man tänker efter så var det lungt men jag har varit lika glad som alltid! (Sa lärarna) Hihi.

Jag skriver mer när jag kommer tillbaka efter jag vart i centrum. Pussar!

Min kära blogg

Heej mina kära blogg läsare! ( om jag ens har några;-) )

Hur har ni haft det idag? Jo jag har haft det bra förutom att jag har suttit hemma hela dagen och lekt med en dreglande bebis som aldrig gråter! Blir värkligen trött på det, han bara skrattar hela tiden gråter du inte!! Haha han har gjort mig galen.

Nu sitter jag vid min Mamii och skojar lite med henne eller rättare sakt irreterar henne haha jätte roligt!
Och imorgon så börjar skit skolan igen, JIPPII!! ´Skriker vi absolut inte..

Men nu får ni ha en underbar kväll ,det ska jag iaf göra;-) Puss puss!

lipgloss.

Jag fick ett komentar av en tjej som ville ha en läppglans som inte var glittrig, så jag tittatde igenom lite och hittade de här smariga lipgloss!

Glossy Splash "445", Biotherm, 175 kr.

Smidig penselapplikator och mjuk men glatt konsistens. Läpparna känns återfuktade och inte särskilt klistriga - glosset klarar av att ge en högblank effekt ändå. Skimrande så det förslår, kanske lite väl artificiellt, särskilt när läppglanset börjar sjunka in/bort från läppen, vilket kräver en återapplicering eller borttagning, om du inte vill se lite torr och glittrig ut.


Lip Gloss "Peach Melba", Shiseido The Makeup, 180 kr.

Mjukt och högblankt gloss i en rosabeige färg som är helt oskimrande. Läpparna känns återfuktade och sköna, glatta och pussvänliga - inget klister här, inte! Du kan hångla med gott resultat och du känner aldrig att du skulle vilja smörja läpparna med ett "riktigt" balsam emellanåt - allt läpparna behöver finns i glosset.



Från Glamour tidningen.


varmt!

Oj vad varmt det var ute!

Skillnad från igår så lyser solen mycket starkare! Det kommer att också fortsätta så resten av veckan, det såg jag i aftonbladet iaf.

Nu sitter jag vid datan bloggar lite och tittar på tv. Har tänkt sola i trädgården eller balkongen men det är bara om mamma gör rent balkongen för är jätte rädd för insekter och så hihi. Trädgården gjorde hon klar igår så det kanske blir det. :-) Måste få lite färg till avslutningen som är om 12 skoldagar!! Längtar så jävligt mycket till sommren det gör ni säkert också har jag inte rätt?;D

think pink!




THINK PINK BABY!
Här har vi mina favoriter som jag har valt ute från Forever21. Jag valde ut alla rosa eftersom det är min favoritfärg! Vilken är er favorit och var ärliga.

090523

Hello sunshines!

Jag sitter med ett kopp te i vardagsrummet och letar efter en klänning till bröllopet och har fortfarande inte hittat något. Så jag ska åka upp till stan med mamma på lördag nästa vecka och se om jag hittar något där,  jag har hittat några exemplar på Forever21 som jag tycker är jätte snygga!

Va håller ni på då? Jag sitter och letar efter klänningar på Forever21 och hoppas på att jag hittar något VÄLDIGT snygg!

Vi syns senare sunshines! Puss♥

090523

Nu blev jag klar med min mysiga stund!:D

Satt brevid tvn med en skön kudde, god sakerna i famnen och tittade på Pirates of the caribien och Prinsen & Jag. Jätte mysigt, har ni haft det lika mysigt som mig?
 Senare när filmerna tog slut och solen poppade lite upp så gick jag upp duschade och provade min nya fön som kan både göra lockar och föna den senaste. Ganska bra!

Nu ska jag gå upp och äta. Puss puss!

tips

Här har jag tagit upp några tips på filmer när man har tråkigt på en sån regnig gråig slappig trist ledsen dag.

  


mysig dag..

Regnet och molnen har forfarande inte försvunnit! Vad ska vi ta oss till, jag som ville ha på mig mer av mina sommar kläder..

Idag känns det som att det kommer bli en ganska mysig dag tycker inte ni det? Ganska mulet och grått sen sitter man i vardagsrummet med en täcke runt sig, en skål chips och godis medans man tittar på en bra film. För mig låter det iaf jätte mysigt!

Idag har jag inte planerat något heller, jag tror inte ens att man kan göra det med ett sånt trist väder. Vad brukar ni gör när det är ett sådant väder?

Nagellack

 

De här heta färgerna kan man hitta i Lindex för endast 29 kr.


090522

God morgon!

Idag vaknade jag tidigt för första gången på länge och är på bra humör som alltid!
Men vädret är trist och ledsen..

Har lite goda nyheter. Jag tror jag vet vad jag ska ha på mig i skolavslutningen och kanske på min kusins bröllop i sommar:D Haha faktist lite spännande vad jag har tänkt mig till avslutiningen, hoppas det inte regnar som förra gången det blev helt förstörde men den här gången kommer det bli bättre.

Vad ska ni hitta på idag då? Jag vet inte riktigt än men säkert åka till mina kussiner igen.

Ha en bra dag och låt inte vädret förstöra det!♥

igår kväll

Föresten detta gjorde jag när jag hade tråkigt medans jag väntade på desperate housewifes.


Eftersom jag tycker om rosa så gjorde jag min naglar i olika rosa nyanser :D

Dagen med kussen.

Just nu så är jag hemma hos min kusin Nicolina och hon är 10 år gammal och är jätte mogen för sin ålder gemfört med mig..(a)

Iaf så kom vi två just hem från en lång dag i sumpan och cykel turen! Först så tvingade Sezen (moster) oss att följa med henne till sumpan för att hon ville sola men vi kom på ett villkor! Och det var om vi fick en stor glass var och det gick hon med på. MUMS!
Så vi cyklade till torget och lämnade våra cyklar där.
Det värsta med resan var att vi satt i bussen i 50 min från djursholm till sumpan utan att byta buss. Och ni vet hur varmt det var idag så vi hållde på att svimma. Sen äntligen när vi var framme så fick vi våra glassar! Då blev vi glada igen:D Hihi.
Efter den där jobbiga resan så var det sista gången för mig och Nicolina att åka med Sezen, aldrig mer!

Senare när vi kom hem så började vi ha tråkigt och tog några bilder och här kommer de!:D 

 
Våra vackra ögon:D 

Nicolina Lisa & Rasha Lisa..

Jag skämmer ut mig hahaha ;)




Snygga vi!


vilken tycker ni?

Nu har jag för mig igen att ända bloggen lite till. Jag tycker att den ser tråkig ut så jag tänkte att ni skulle få välja vilken av de här tre bakgrunden tycker ni ser bäst ut!

1:an 2:an 3:an
                                                                                                                  

090521

Oj vad jag är pigg idag!

Vaknade för en halv timme sen och gick ner och åt frukost så märkte jag att solen lyser och att det är varmt ute, lite fukigt. Men nu är det lite mullet hoppas att det inte blir så hela dagen.

Idag så vet jag absolut inte vad jag ska göra har inte planerat något än. Vad ska ni göra idag, har ni planerat något?
Föresten så har ju de flesta ledigt från skolan eller hur? För det har jag och det skänns underbart! Det vet jag att ni också tycker;)

Men nu får ni ha det bäst så länge!

/ Rasha♥

En perfeckt dag, tills..

Det har varit absolut en av mina bästa perfecka dagar idag!

I skolan idag så hade vi bara två lektioner och många raster så det var igentligen ganska soft. Efter sista lektionen klockan ett så gick vi ut till skolgården och pratade och jag åt upp allas godisar :-) sshhh.. hihi. 
jag hade en pinne som jag gick runt med hela dagen i skolan som ingen fick röra och kände mig som en lärare nästan! Men hur som hellst så irreterade jag Tess med den så jag råkade peta henne i ögot med den så tog hon den och tog sönder den i två bitar :( Vet ni vad jag gjorde då? Jag hoppade på henne och drog i hennes hår! Haha så himla roligt att bråka med henne.
Men sen så var vi i skolan till klockan tre.

Senare så träffade jag mamma i centrum för att köpa en klänning jag har velat ha, väldigt snygg är den också! Från H&M. Och när jag precis kom hem vi fem så ringde Gabbi mig och sa att vi ska äta pizza så jag rullade med henne och Tess till pizzerian, yamii:D Efter det var vi propp mätta och försökte ta upp våra arslen från stolarna hem till Gabbi för att hon skulle fixa en sak, så jag fick ett sms från Semira och det stod: Kom ut jag ska inte till Nacka, kom till truddan alla är här :)<333
Och så rullade vi vidare till de andra och hade massa kul det kan jag lova er!!!!! :D 


Senare under dagen så fick jag höra något som jag både gillade och hatade på samma gång. Blev så jävligt chockad, men jag vet inte på vad jag ska tro på. Det förstörde värkligen min kväll men jag får tänka på det senare för just nu har jag värkligen ingen lust att tänka på det..

Men ha en toppen kväll och sov gott! Puss.♥



Här ser ni mig dra Tess blonda hår! HAHA.

Och här är catfighten! (Man ser helt klart att jag vinner)

Tessi som tänkte hennes ansikte-.- Jag, Christer, Joyce och Gabbi i skolan.


boriing!

Jag sitter som en dumskalle framför datan och väntar på att desperate houswaif ska börja, en och en halvtimme kvar! Så rastlöös! Och har jävliiigt BORING! Det märker ni säkert på hur jag skriver..

Vad brukar ni göra när ni har tråkigt?Och vad tycker ni att jag ska göra åt saken, kanske några tips till dumskallen här? :D

skvaller!

Rihannas nya liv efter skandalen!

Rihannas nya liv efter skandalen!                                                       Cool handväska! Tatuering på handleden! ...och en till bakom örat!
Rihanna börjar äntligen landa igen efter hela den galna och utdragna historien med Chris Brown. Efter att ha isolerat sig den första tiden har Rihanna nu börjat visa sig allt mer, och hon gör det med stil. Igår var hon och åt lunch i New Yorks Meat Packing District! Vi älskar hennes outfit, framförallt solisarna som matchas med scarfen! Men hatar forfarande hennes frissa, jag tror inte jag kommer att vänja mig till den men den är ganska cool.

Posh24.se

vilken otur jag har!

Hej folket!

Hur mår ni sötnosar? Jag mår bara bra! Förutom när jag hade världens oturs dag..
Först vaknade jag 7.50 och hade en dårlig kläddag sen när jag skulle till skolan märkte jag att jag inte hade min nycklar till mitt skåp så jag letade i en timme och missade en lektion och hittade inte nycklarna! Så jävla irreterande! 
Äntligen så kom jag ut från huset och precis när jag skulle stänga dörren så tappade jag min mobil på marken och batteriet ramla av så den blev alldeles blött. Sen så har det hänt massa med saker men senare under dagen blev det bättre! :-D

Idag så hämtade vår lärare Roger våra bilder som vi tog i skolgården i fredags, de blev jätte fina här får ni några visningar. :-)


Det här är min cär klass som jag älskar:) (dålig kvalite för att Tess har tagit kort på ett foto)

Här har Gabbi lite kul med Lejla<3

Haha alla tjejer runt Christer eftersom vi tyckte synd om honom:)<3

Här har vi mina tjejer och jag är i mitten.( vi är fler bara att dom som är imitten mossas så de syns inte direkt)

Tess & Mats rider på Merve och Sebbe.

modeduellen 2!

Vem bar den bäst?

Båda såg supersnygga ut, men vem bar klänningen bäst egentligen?
Även om Confessions of a Shopaholic-stjärnan Isla Fisher och arvtagerskan Ivanka Trump har olika kroppsformer (Ivanka är modell-lång och Isla är superkort), så ser båda underbara ut i den här vita klänningen från J. Mendel! Isla bar den med ett dramatisk silvrigt halsband och matchande skor medan Ivanka valde att matcha med ett stort armband, en svart-och vitmönstrad väska och enkla svarta klackar. Vem tycker du bar klänningen bäst?

plugg plugg plugg..

Heej alla söta bloggläsare!

Jag har absoluut fullt upp just nu, måste plugga plugga och plugga för att få bättre betyg innan sommarlovet! Jag har börjat plugga ihjäl mig igen för att jag fick hem en lapp från skolan och det stog alla förseningar och så, så måste värkligen skärpa mig speciellt till 8:an det är då de seriösa betygen börjar droppa in. Och det är därför jag har bestämt mig att (hade aldrig trott att jag skulle någonsin säga det här men!) gå i sommarskola i en hel vecka! Det är väll inte så farligt plus ämnet jag ska ta är MATTEMATIK :-(  Asolut inte farligt... :-(

Idag så har det varit en vanlig skoldag och det har också varit skoldm. Jag tyckte våra killar som spelade fotboll för vår skola  var ganska duktiga idag fast vi förlorade sista sekunden med 2-3 till andra laget så jag tyckte det var ganska lika och brydde mig inte så mycket om vi vann eller inte faktist, haha.

Nu så måste jag upp och göra klart min frånska vikort som vi fick i läxa till imorgon och duscha efter det.

Ha en trevlig kväll och sov sött!

Brun utan sol

  De flesta skönhetsmärkena erbjuder någon form av brun utan sol-produkt.

Vad ska man tänka på när man använder brun-utan-sol?

SVAR: Bäst resultat får du om du peelar kroppen ordentligt innan du applicerar brun-utan-sol. Torra och döda hudceller har en tendens att dra åt sig extra mycket färg och ge missfärgningar på huden. Det kan också vara en bra idé att smörja in torra armbågar, fötter och knän med en vanlig body lotion innan du använder brun-utan-sol. Tänk också på att brun-utan-sol inte är samma sak som solcreme. De innehåller med andra ord inte solskyddsfaktor.

 

090517

Goodmorgon!

Vaknade för 10 minuter sen och är forfarande trött faktist, lite konstigt.

Idag så ska mamma ordna en grill fest hemma hoss oss eftersom att det är fint väder och mamma har bjudit in alla släktingar vänner och kussiner så det kommer bli ganska kul idag:) Vad ska ni hitta på för kul idag då?

eurovision song contest 2009!

 
Ikväll är det dags för den stora finalen i ESC 2009SC 2009!
 Okej jag vet att det här är kanske en ganska dum fråga och att det klart ni hejar på svergie MEN vem tycker ni är bättre än svergie? Själv så tycker jag att malta är ganska duktiga.

jobbig dag

Det här dagen har varit det absoluta jobbigaste dagen hittils!

Mamma tvingade mig att vakna klockan 9 på en LÖRDAG  för att sälja bullar för min lille brors lag!-.-  Jag frågade henne om hon menade allvar och det gjorde hon också.. Så jag tog fram mobilen och smsade direkt den roligaste personen jag känner och det blev min roliga vän Lejla:) Så hon stod med mig och säljde bullar kakor och sånt. Det var jobbigt och tråkigt på samma gång så den här lördagen blev inte så lyckat som jag hade tänkt mig.

Nästa lördag blir väll bättre hoppas jag på. Men nu måste jag skynda mig upp för att se eurovision songcontest får absolut inte missa det!

Många pussar! Eran Rasha.


jumpsuit hetast i sommar!

My ladies, jumpsuits is back! De är hetare än någonsin! Titta nedans så ser ni!
 
Här ser vi exemplarer på att de inte kommer försvinna på ett tag som tillexempel Ashely olsen som bär en svart Calvin Klein och piffat upp den med ett hett bälte i rosa från Chanel.
 

 



fredag

Hello darlings!

Hur ere? Är det bra med er idag? Jag har skrattat igenom hela fredagen så det känns bra då.Haha.

Äntligen så är det fredag och snart helg! Veckan har faktist gått ganska snabbt om man tänker efter, det tycker jag iaf:-) Idag har det inte hänt så mycket förutom att jag har ätit ute med Lejla och vart ute lite och sen så drog vi hem till Gabbi ungefär vid kl nio och softade bara.

Och nu så är jag hemma och är jäääääätte trött! Vet inte riktigt varför? Men aja.

Ha en underbar kväll och sov HOT!;-)


modeduell!

Vem bar den bäst?
 Vem vinner - den rockiga eller den kvinnliga?
Både Mischa Barton och Kim Kardashian har fallit för Marleys lila klänning i vårens hetaste modell! Kim satsade på att framhäva sina kurvor med ett bälte i midjan och skyhöga klackar medan Mischa drog åt det lite rockigare hållet med en kavaj och ankelboots till. Vem tycker du bar upp den bäst?

090513

Hejsaan gott folket!

Hur ere? Med mig är det super braa!!

Idag kom jag hem från skolan ungefär för 1 timme sen och Tess (www.teessuuw.blogg.se) följde med mig hem för att se mina nya kläder som kom igår i paket från Ellos, hon tyckte att de var super fina speciellt bikinit jag beställde. Sen när hon gick hem så städade jag lite snabbt i köket innan mamma kommer hem och chatar om varför jag inte städadet det.

Och nu håller jag på att ändra bloggen lite så vi syns senare under dagen. Pussar!

Här har vi kläderna!:)

Ballerinor

Min vän Therese har nu chatat på mig i en vecka om att att lägga ut några tips på några fina ballerinor och nu har jag gjort det, njut;-)



De här ur söta bellerinorna som jag skulle gärna vilja ha kommer från H&M.


tisdag

Hej sötnosar!

Glömde helt bort att skriva igår men håller på att bli bättre med det;-)

Men nu är det tisdag och det betyder Ugly Betty och Desperate .. är på tv glöm inte det!

Hur som hellst så kom jag precis hem från en lång jobbig dag i skolan, vi hade matte två lektioner i sträck fatta hur jobbigt det är! Men det var inte så jävla jobbigt som jag hade tänk mig att det skulle bli. Efter skolan så följde jag med Merve till centrum för att byta en tröja och tittade lite på klänningar till skolavslutningen som jag längtar till! Bara 17 skoldagar kvar!! Haha.
Sedan när jag kom hem och skulle checka in vilka post vi har fått och så fick jag syn på ett brev från Ellos.se och det stog att jag kan gå och hämta paketet med kläderna som jag hade beställt för en vecka sen. Gissa hur glad jag blev över det!

Haha nu ska jag springa ner till centrum och hämta My prechios things! See yaa i wanna be yaa!;P

090510

Hejsan svejsan på dejsan! Haha ett nytt rim.

Nu har jag tittat färdigt på tv och är hemma igen från Gabbi. Vi hade det jätte mysigt!

Det ända jag tänker på just nu är på skolavslutningen och klänningen jag ska ha på mig. Har inte riktigt bestämt mig om vilken klänning jag vill ha eller ha på mig? Ni kanske skulle ge mig lite tips, det skulle bli jätte trevligt!

Vet ni vad ni ska ha på er på er skolavslutning eller student så vill jag gärna läsa om det också!

Nu så sitter jag fråmför datan och har det jätte roligt och är sugen på godis!! Kanske går till centrum och köper lite:)

Ha en bra kväll, puss!

vårens väskor!

 
Lappade, fransiga, ormskinn och nitar!

Vare sig du spenderar på dyra designerväskor eller inte så finns det väskor åt alla både dyra och billiga, det ända du behöver göra är att ha öppna ögon för lappade, fransiga, ormskinn eller nitar i affärerna! Hetast i vår.

en galen helg

Shuu kära bloggare!
 
Det har varit en galen helg i helgen! Jag gjorde så himla mycket t.ex i fredags så var det en kompis fest vi gick på och det var galet! Sen i lördags så åkte vi alla till stan och åt sen så shoppade vi runt lite, och nu så är alla hos Gabbi och har det mysigt och jag bloggar lite snabbt. Haha det var lite korfattat av min helg är ganska trött och orkar värkligen inte skriva så mycket.      

Men nu uppdaterar jag dagens tips lite snabbt och så syns vi hemma efter Gossip girl, BLING;-)

spanat

 
Den här snygga toppen hittade jag på Ellos.se. Jag tror jag ska köpa den eller vad tycker ni?

ikväll

Hejj sötnosar!

Nu har jag äntligen kommit hem efter en lååång skoldag. För mig idag har det gått långsamt bara så jag är väldigt trött men måste pigga upp mig med en sömn eller kanske bara med lite te?:D Haha.

Ikväll så blir det mest dans dans och mat. Alla tjejerna ska till en kommpis och fira hennes födelsedag och vet fortfarande inte vad jag ska köpa åt henne så det kommer bli lite stressigt men som tur så vet jag vad jag ska ha på mig för första gången annnrs så är jag vädigt trög på det så det är ett bra tecken! Snart så kommer tess och gabbi hem till mig för att fixa oss.
 
Vad ska ni hitta på idag då?

vårens snyggaste look

Vårens snyggaste look går i naturliga nyanser med skimmer i. Så här gör du steg-för-steg!

 foto Bulls/Veckorevyn.com/Maybelline av Veckorevyn

Scarlett Johansson i en fin, vårig make up.

Scarlett Johansson i en fin, vårig make up.

 
  • Applicera Maybelline New York Pure Liquid Mineral, 159 kr, som är en mineralfoundation i flytande form, ovanpå din fuktighetscrème. Fingrar eller lätt fuktad svamp - det avgör du. Täck eventuella blemmor eller mörka ringar med en concealer. Önskar du ännu bättre täckningsgrad på basen kan du polera fram en felfri yta med Maybelline New York Pure Mineral Foundation Kit, 159 kr, ovanpå. Applicera först längs ansiktets mitt och sedan utåt för ett jämnt resultat.

  • Sätt färg på kinderna med rouge. Grunda med ett mörkrosa crèmerouge som du applicerar på kindernas "äpplen" (le, så hittar du dem). Toppa färgen med ett ljusrosa puderrouge, så håller färgen hela kvällen.

  • Scarletts Hollywood-glow trollar du fram med en highlighter som du duttar på kindbenen, i amourbågen, under- och över ögonbrynen och på näsryggen.

  • Markera ögonen med svart kajal. Dra  ett streck från ögats mitt och utåt. Det behöver inte vara perfekt eftersom du tonar linjen med en mörkbrun skugga. Sudda ordentligt och undvik skarpa kanter för ett proffsigt resultat. Öppna upp ögat med highlightern eller en valfri skimrande skugga i en ljus nyans. Svep gärna lite rouge ovanpå ögonskuggan för att "binda ihop" looken.

  • Håll läpparna lika neutrala som resten av looken. Ett lätt skimrande, korallfärgat läppstift är fräscht till.
  • Låt två lager av volymgivande mascara avrunda looken. Testa till exempelvis Maybellines Colossal Volum' Express Mascara, 135 kr för långa fransar med tryck i.
 

Detta är en artikel framtagen av VeckoRevyn i samarbete med Maybelline New York.


090506

Godmorgon!

Säckert så är många av er i skolan nu och inte sitter hemma och ruttnar som jag gör. Väldigt tröttsamt, har inte gått ut genom dörren på tre dagar nu! Men jag får väll hoppas att jag mår bättre till imorgon vill värkligen inte ligga efter i skolarbeten.

Hur har ni haft det då? Har ni haft det bra? Jag har faktist blivit mer piggare än de senaste dagarna!

Skriver lite mer senare! Kisses!

hett i vår, rosa!


Nu har våren börjat med något nytt igen! I vår kommer vi få se mycket rosa speciellt klänningar så ta och titta på exemplerna ovanför helt fantastiskt! Från forever.com,


sjuk

Heej alla friska och glada gemfört med mig. Men jag är glad:D

Som sagt så har jag inte blivit frisk sen helgen så jag fick stanna hemma från skolan idag.
Mycket har inte hänt bara tittat på tv och letat efter en klänning från Nelly till min kusins bröllop i sommar. Vet faktist inte vad jag ska ha för någon klänning, kanske lite tips?? Gärna det skulle bli as roligt och spännande!

Jag kom faktist precis från akuten och de sa att det inte var så allvarligt precis som jag sa till mamma innan hon ville ta mig ditt men hon lyssnade inte så båda har lärt sig av sina misstag idag. Men vi gick till apoteket ändå för att köpa salvorna.

Nu så måste jag ta bort mitt tvätt från tvättmaskinen och rensa klart mina kläder hoppas ni har en trevlig kväll!

tjejerna

Hejj alla glada!

Tyvär hann jag inte blogga snabbt imorse eftersom jag skulle till gamla stan och stan med tjejerna för att shoppa och titta runt lite.

Det var ganska kul att gå ut den sista dagen på veckan där det har vart varmt för att de här senaste veckorna som kommer det inte vara så bra väder, så hoppas att ni har vart ute den här härliga helgen.
Föresten vad har ni gjort de här 4 dagars ledigheten? Jag har varit ute och försökt sola faktist och jag lyckades! Men inte som jag hade tänkt mig. Istället för brun blev jag röd brun om kinderna men kroppen blev brun och det är jag glad över!

Men nu måste jag skynda mig upp och städda mitt rum innan jag ska hem till Gabbi. Ha det bäst!


090502

Godmorgoon solstrålar!

Hur mår ni idag då? Jag mår toppen förutom att jag har huvudvärk  från igår, så jag har blivit förkyld..

Jag bloggar från min kusse och har det jätte skönt här! Ska snart ut till tomten och få lite färg och jag får hoppas på att jag blir lite brun iaf? Haha jag vet jag är en krigare, man kan ju också gå på solarium men man blir mest röd så jag håller mig nära till solstolen ist;-}

Idag kommer väll inte att hända så mycket bara sol sol och sol så passa på att gå ut idag eftersom jag hörde i morgon nyheterna att det kommer bli lite mulet och kallare än vad det är idag. Lite trist.

Nej nu måste jag till min kära solstol som väntar på mig och hoppas på att jag blir frisk.

Ha en underbar dag!


Grill hela dagen

Hej sötnosar äntligen är jag hem är. Mår jätte dåligt och vill bara gå och sova men har inte riktigt lust med det.

Idag så var jag ute med alla tjejerna och vi grillade på en kulle och solade. Väldigt skönt. Men så kom en väldigt gammal kvinna upp till oss och började snacka? Hon bara jag är världens roligaste människa och så babblade hon och sjäng opra förr oss haha ganska roligt faktist alla pissade på sig nästan speciellt jag med mitt huvudvärk..
Haha sen satt hon med oss och började snacka från ingenstans det gick så fort och vi gav henne en korv. Asså hon hade mer energi än vad vi hade har aldrig träffat någon väldigt gammal och enrgifull som henne? Konstigt.
Men iaf så hade vi VÄLDIIIGT KUUL!! Haha vi grillade nästan hela dagen.

Och senare idag ska jag till min kusin och sova över. Jag vet att jag är sjuk men orkar inte vara hemma så åker ist och stannar där till imorgon.

Hoppas ni har en toppen kväll. Puss&Kram

Bikinifrossa!

Snart dags för bikinisäsong. Veckorevyn ger dig 16 snygga favoriter!


Etnochic

Härligt mönstrad bikini från Topshop. Pris: Ca 350 kr Nästa produkt: Klassiskt svart 
  


1 maj

Godmorgon alla pigga och glada!

Hurra för ett steg närmare till sommarlovet! Håller ni inte med?
.
Idag när jag vaknade från gårdagens kaos men ändå roliga dag så kännde jag mig lite sjuk, hostar ganska mycket och väldiiigt trött! Men måste ändå pigga upp mig på något sätt eftersom jag lovade tjejerna att grilla med de idag. Och ännu hurra för det fantastiska vädret det vart de senaste veckorna hoppas det fortsätter så!
Vet ni en sak? Jag har inte ätit någon frukost än och är jätte hungrig! Så länge uppdaterar jag dagens tips åt er medans jag äter lit frukost.

Många pussar så länge!


valborg afton

Sista gången jag säger förlåt för att jag int har skrivit på länge och nu svär jag på att det är sista gången det händer!

Igår hade vi en halv dag i skolan så vi fick sluta tidigare eftersom det var valborg afton så alla gick hem vid halv 2.  Sen så kom jag hem och tog en liten sömn i 2 timmar och vaknade igen runt fyra, ganska skönt faktist var jätte trött igår och är trött idag också. Sen så mötte jag upp alla tjejerna så drog vi till akala för att träffa resten där. Det var fullt där jag tappade bort alla hela tiden haha. Sen så följde jag med Sara till kista för hämta upp hennes kompis, så Sara ringde och hennes kompis sa att hon skulle vara någonananstans i valborg så vi gick ist till donken och åt två cheesbugare var och plus så hade jag inte ätit något sen frukosten. Sen så åkte vi tillbaka till akala för att hinna se brasan.
Om jag ska vara ärliga så var förra året bättren det här årets valborg men nästa år kommer bli bättre det tror jag på!;D

Hur hade ni det igår då?


Förra året.


RSS 2.0