15 grader celsius

Åhhh fyfaan Det rengnar det är inte alls bra vi vill ju ha sol, eller hur?
Men vet ni vad det bästa är, att det kommer bli upp till 15 grader i helgen tro det eller ej men det är sant ni kan kolla upp det i aftonbladet.se om ni inte tror mig. Om ni frågar mig skulle jag inte ha trott på det haha..

Så har ni några planer in för helgen då? Själv ska jag på en fest hos min kompis, kul det ska bli temat är färgglatt och jag har inte den blekaste anning om vad jag ska ha på mig så gärna lite tips tack!!;-)

Ha det bra så länge!<3


vilken look väljer du?

Vilken look väljer du till festen? Rösta på din favorit bland kändisarna som festade loss på veckans gala...

När det bjöd in till galafest på Museum of Natural history i New York igår kväll tolkade stjärnorna klädkoden på flera olika sätt. Vem tycker du lyckades bäst med sin look - rösta på den stil du hade valt!

 

Vilken stil gillar du bäst?

Stjärnorna på veckans galafest i New York kom olika fint klädda - rösta fram en vinnare!

Stjärnorna på veckans galafest i New York kom olika fint klädda - rösta fram en vinnare!


"P.K"

Hej hopp alla glada blogg läsare!
Det är ganska bra varmt väder idag och ganska blåsigt men är ändå glad över att solen äntligen vågar komma framfrån molnen, så det blir ingen resa till Africa förän nästa år :D(hoppas jag)

Idag försov jag mig och kom tio min sen till Svenskan och vart jätte trött hållde på att somna i alla morgon lektionerna vi hade men jag höll mig vaken och försökte lära mig något för en gångs full och nej jag är inte dum;-) Sen fick vi pankakor till lunch och de var ej goda, de var kalla och konstiga...

Asså idag var jag ganska snurrig i huvudet jag gick liksom runt som en idjot, snackade med var enda en och var vilse heeeela jävla tiden? Haha det berodde säckert på pannkakorna.
Men nu mår jag super duper bra och ska laga "riktiga" P.K" med min lilla mor ;P

Puss så länge!♥

Plugg

Heejhejj!!
Jag har sovit så himla gott i natt och ville värkligen inte gå upp och gå iväg till skolan ville bara ligga kvara och mysa med min sköna säng, men kan inte göra så mycke åt det. Jag vaknade med inget leende på läpparna imorse som jag brukar göra och det vet ni väll varför? Haha men under dagen så kom mitt vanliga stor leende tillbaka och då vart jag glad!

Här sitter jag i vårt nya kök och pluggar vi fick en läxa från NO att rita vårt rum och mäta det och så, sen så kom min moster som är 18 och min mormor på besök och de blev ganska förvånade hur vårt kök har blivit. Min moster: "OMG VAD FIINT DET BLEV (hon blev tyst och stirrade ett tag, sen) asså shit jag ska flytta till ert kök och bo mitt i!! ( Och det har jag redan gjort hihi) hah och så vidare.
Ska lägga upp ett eller två bilder på köket när den är heeelt klart :-)
Men nu måste jag plugga vidare..

Ha det bäst!♥

Långt hår som kanske Blake Lively?

 

"Gossip girl"-stjärnan lyckas alltid få till snygga svallande vågor. Det kan du också -på bara några minuter!

Använd en stor locktång. Ju större tång desto naturligare blir lockarna. På långa hår håller ofta frisyrer väldigt bra. Klipper du upp håret lite grann faller det också snyggare.

1. Ta slinga för slinga och börja med överhåret, sedan är det bara att fylla på med mer lockar om det behövs i håret undertill. På så sätt sparar du tid och får ett naturligare svall.

2. Locka varje slinga från toppen och ner. Locka alltid åt samma håll, men lämna den sista hårsnutten längst ner rak.

3. Dra fingrarna genom håret och spreja med en saltvattensprej. Det ger håret lite mer självfall.


Tan



Gladiatorsandaler. Förmodligen sommarens skönaste och snyggaste skor! Har letat efter ett par tanfärgade och nu har jag hittat dem. Från Nelly.com, 299 kronor.
Egentiligen kan man hitta gladiatorskor/sandaler överallt i sommar men man måste bara hålla sin ögon öppna.;-)

Jag har de mest med korta kjolar klänningar och shorts det tycker jag är bäst, särskilt bruna ben.

Jeans leggins

Jag kom precis hem från centrum. Jag var med mamma och handlade lite grejer till köket och så köpte jag ett par gråa jeans leggins från Vero moda för 259.95kr



090329

Fan vilken sömntuta jag är! Jag skulle kunna sova hela dagen. Har haft så himla underbara drömmar så jag ville inte alls lämna sängen. Men sen kom jag på att jag måste iväg och köpa linser så nu sitter jag här med en skål med Nesquick och försöker vakna till lite.

Hade ni en rolig lördagskväll då? Jag spenderade som sagt min kväll först med kompisar sen här hemma med mamma & lillebror. Vi låg framför tvn och vräkte i oss chips tills vi somnade.

Idag vet jag dock inte vad jag ska göra, säckert stor städa huset eftersom köket är snart klart och vårt hus ser ut som en bondgård.


Skriver mer sen när jag har nått vettigt att säga;) puss!

Ps glöm inte att vrida klockan en timme framåt idag. Ett steg närmare till sommaren 09.


Tråkigt

Nu sitter jag vid köksön och bloggar medans jag tittar på när mamma och min brorsha bygger matbordet haha! Det ser väldigt kul ut. Sen så lade mamma pizza i ungnen från ikea där har de absoluut godast:)

Idag var det väldigt tråkig dag för mig vet inte riktigt varför..  Försökte liksom vara på topp humör men det gick inte, säckert för att vi hade så jävligt kul igår, tog värkligen ut all min skratt det var så roligt!
Snart så ska jag gå och lägga mig är väldigt trött och inte på humör men först ska jag äta pizza!



Sweet dreams!<3

Pink lovers

Hello lovers!

Något som muntrar upp är skor......underbara skor! Dessa skönheter hittade jag från Bianco. Sköna är de på dessutom, provade de här om dan och mamma tyckte jag skulle köpa de men vad tycker ni? Det finns även i svarta guld/beige rött och resterade färgrna också!;-)

Bild: Bianco.com

Förlåt bloggen!

Jag ber om hemskt ursäkt att jag inte har skrivit på hela dagen igår, hade fullt upp och jag försökte värkligen skriva ett litet inlägg men hann inte så sorry!

Nu sitter jag och lyssnar på Ne-yo - Mad den är så bra! Jag håller på att göra frukost vaknade lite för sent idag, sen ska röja köket med mamma eftersom det är så stökigt efter att byggjobbarna varit här och köket är snart klart det finns bara lite grejer att fixa t.ex som att hitta ett fint matbord o.s.v.

Vad ska ni göra idag? Själv har jag inga planer så vet inte riktigt vad som ska hända idag, men jag kommer säckert på något.

Nu ska jag äta min frukost, shingeling så länge!:)

Våriga armband



Fina armband kan man väl aldrig få för många av. Ett snyggt armband kan verkligen piffa till vilken outfit som helst. Dessa tre fina färgklickarna skulle jag gärna vilja ha till våren. Vilket är din favorit?

- Guldigt armband från H&M
- Blått armband från Talullah
- Färgglatt armband från Matthew Williamson

Kallt!!

Tjaba tjena hallå!
Har ni haft en bra dag? Det har varit väldigt soligt och härligt idag en än gång!

Nu sitter jag i soffan utsliten och död eller rättare sakt ligger ner och är död från dans tränningen och kom precis hem från fotbollsplanen för  vart ute med tjejerna och det var ISKALLT!!!! Asså jag menar allvar jag hade bara på mig skin jacka och några få tröjor under min vita kofta och så hade jag gråa mjukis men inga leggins under, för tycker inte att det är särskilt skönt;P Haha som sakt KALLT var det.

Vi var just och kolla på en tränningsmatch som våra kompisar spelade och det var sista gången jag gick ut, jag fröös rakt in i helvetet! Och solen lurade mig igen! Men ska ge den en till chans för faktist idag när vi hade gympa och skulle gå ut så var det ganska skönt ute inte så kallt alls.
FÖRTSÄTT SÅ TACK! :D


Haha men nu ska jag dra upp och duscha och värma mina fötter :$ Puss så länge!♥


Härligt

Hej hopp! Det är sjukt hur vädret kan påverka vårt humör, för jag antar att jag inte är den ända som gått runt med ett stort leende på läpparna hela dagarna? Om vintern gör en comeback nu så packar jag fan ihop mina grejer och flyttar till Africa.

Det har varit en sån härlig dag faktist. Det känndes inte som att jag hade skola bara att jag liksom gick runt och tog det lungt hela dagen med solen i ansiktet och det stora leendet på läpparna:)
Idag gjorde jag iaf matte provet och det gick bra faktist men jag var inte klar för jag hade ett till papper att göra till nästa gång, men det gick bra som tur!

Hur har ni haft det idag då?

Puss!

16 härliga vårköp

Kavajer, smycken och skor. Här är 16 shoppingtips som matchar den kommande vårvärmen, låt dig inspireras!


 

Vit kavaj


Kavaj från H&M.

» Klicka här för att köpa Pris: 398 kr Nästa produkt: Fransar  »  


Goodmorning

God morgon bloggen!

Då har man vaknat till blå himmel och sol igen, några plusgrader ska det bli idag också. Gud så härligt! Nu sitter jag med G i vardagsrummet och tittar på tv eftersom vi börjar 9.40 idag. Förlåt att jag inte skrev mera igår efter desperate houswiwes för jag var så upptagen med att plugga och sova efter åt. Hur mår ni idag då? Jag mår toppen direkt när solen poppar ut=)

Nu ska jag göra mig i ordning och sticka iväg till skolan. Idag har jag inte så kort dag ska göra ett om prov i matte, så vi ses igen när jag kommer hem. Puss och Kram!

090334

Shoo alla bloggare, här sitter jag och stressar eftersom desperate.. har börjat men får väll blogga lite snabbt och gå upp till mitt rum och sätta på tvn. Idag har det inte hänt så mycket förutom att några killar i skolan hällde vatten på mig, fan vad de ska få!! Vänta bara har planerat allt perfekt;) Sen så kom jag hem lite och gick ut igen med L, S och vi mötte upp de andra tjejerna. Asså idag har jag skrattade som in i helvetet har inte kunnat sluta le på hela dagen:S Skit konstig haha.
Men nu får jag väll skynda upp till mitt rum innan jag missar hela avsnitet puss så länge!

Mimmi Mouse



Vilken otroligt rolig och söt klänning Gina fått in. Någon som sett den i butik? Den här skulle jag gärna vilja ha i sommar till gulliga vita ballerina. Möjligtvis korta den lite, den ser en aning lång ut.

Plugg

Asså jag pluggar som in i helvetet liksom :S Har om prov på matte och vill värkligen inte göra provet men eftersom jag fick så dåligt så måste jag.. När jag kom hem från skolan så var jag hemma och tog det lungt sen gick jag till centrum och byta mina jeans leggins till de andra som jag tyckte mer om från gina. (lägger bild snart) Efter det gick jag till G och pluggade ännu mer, men igentligen så satt vi och skrattade hela tiden. Haha jag måste skärpa mig!! Nu sitter jag här i soffan och tittar på någon achion film;P

See you later aligator!// Rasha

Exklusivt

 Audrina Patridge supersnygg i sin nya hårfärg!10:19 den 22 mars 2009 Audrina Patridge supersnygg i sin nya hårfärg! Snyggt Audrina! Söt klänning! Är det en Pommery Pop champagne du har i högra handen?! The Hills Audrina Patridge var supersnygg i sin lila klänning och oversizade solglasögon när hon filmade senaste avsnittet av den populära tv-serien på Robertson Boulevard i LA häromdagen (kanske ett av hennes sista?). Som ni ser så har Audrina färgat håret lite ljusare och vi tycker att det passar alldeles utmärkt nu när det snart är sommar!

Idag

Och nu sitter jag vid datan i vardagsrummet och spelar på min nitendo ds rosa. Idag så ska vi dra till barkarby och titta på fler möbler till huset orkar värkligen inte men kul med lite frisk luft. Ska gå upp snart och ta en varm dusch och byta om sen dra till barkarby efter det så tror jag vi ska åka till mina kusiner och kolla upp med vad de gör idag.
Vad gör ni då? Och vad ska ni göra idag då?:)


Puss o kram!


Igår kväll

Godmorgon!! Hur mår ni idag då? Ja, jag mår väldigt bra förutom att jag har vädigt ont i huvet från igår. Det hände liksom så mycket igår, först så gick jag hem till J och hjälpte henne med att hitta kläder till festen sen så träffade vi G och gick till centrum, efter det så gick vi hem till G och fixade oss. Vi hade faktist väldigt kul vi lade på högsta volym och började dansa och mima haha. Sen när vi var klara så var vi ute och flumade före festen. När vi kom äntligen till festen så mötte vi upp tjejerna, först var det tråkigt men sen så poppade festen upp;P När jag kom hem var jag jätte trött och precis när jag skulle säga det till min mamma så ville hon gå till shell kl 00.00 och handla godis chips och sånt, jag bara skojar du?  Hon bara nej jag har väldigt tråkigt så drog hon med mig och min lille bror vi suckade och gick med men det var ganska skönt för luften var inte så kall eller varm det var lagom.
Vad gjorde ni igår då??:)


Ta hand om er så länge!<3


Lördagen

Shuuu bloggare, här sitter jag framför spegeln och torkar mitt hår, har precis kommit ut från duschen. Jag försöker göra mitt hår som Jessica simpson som på bilden men jag tror inte jag kommer att lyckas med det, säkert misslyckad. Snart ska jag möta upp D i centrum vi ska lite gå runt och fika och så. Lite senare ska jag också möta G och J vi ska till Gabbi och fixa oss till någon fest i solna. Så ni får ha det bäst så länge och så syns vi senare, pusselipuss!<3


Jag tror inte jag kommer lyckas med det hära..

090320

Oj vad konstigt den här veckan har gått det känns lite som att det är söndag idag, men det är säkert för att det är min allra första fredag kväll hemma men igentligen ska jag till mina kusiner, det är nästan samma sak. Jag kom hem för några minuter sen jag var ute och lunchade med L och lite små shoppade köppte ett par  ljusa jeans leggins från Gina tricot och sen stora pärl örhängen drån Ur&pen, men jag tror jag ska lämna tillbacka de ljusa legginsen och köppa ett par 50 tals leggins som jag också hitta i Gina jag tycker de är mer häftigare och snyggare.
Nu ska jag dra till kussen hoppas ni får en bra kväll, puss och kram!♥


Trött

hejj alla glada!
Ligger i soffan med datan på mig och bloggar. Är as trött  har varit ute hela dagen och kom precis hem, jag tror min fötter är svullna så ska snart hoppa in i duschen och ta ett varmt sköönt bad! Men först måste plugga till ett prov jag har imorgon har helt glömmt bort det!! Oh shiit så jag måste blogga snabbt idag. Idag har inget spännande hänt vart i skolan pluggat gått runt som en luffare o.s.v.  Jag kanske bloggar lite mer senare om jag orkar annars får ni ha det bäst, pussar och kramar!<3

Tråk-.-


PERSONLIGT

01. vad heter du?
Rasha shani
02. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Rasha shani
03. vilka andra namn hade dina föräldrar tänkt ge dig? Har mitt mellan namn, Rachel.
04. vilket stjärntecken är du? Stenbocken
05. vilken årgång är du? 1995
06. vart bor du? I kista
07. flyttat antal gånger? Typ 4 ggr bara..
08. vart skulle du vilja bo? Kista :)
09. vilken skolklass? 7a
10. vad vill du bli när du blir äldre? Absolut ingenting.

UTSEENDE

01. hur lång är du? 160 cm
02. hårfärg och frisyr? Långt mörkblondt/ljusbrunt hår, lite åt det bruna sådär
03. ögonfärg? Ljus bruna
04. skostorlek? 37/38
05. glasögon? Nopp,
06. har du några piercingar/tatueringar? Just nu har jag 1 percing, överläppen snart har jag i naveln;)

FAVORITER

01. filmer? många, en av de Bring it on mfl..
02. årstider? Vår och sommar, lätt!
03. mat/dryck? lasange, pizza & vatten.
04. djur? SMÅ hundar. (chihuahuor osv)
05. färg? ROSA!!<3
06. ämne i skolan? Idrott
07. sysselsättning? Blogga, umgås & shoppa. :)

KLÄDER

01. vad använder du just nu för jacka? En "skin jacka" från Tippy
02. vad använder du just nu för skor? svarta tyg skor.
03. favoritfärg på kläder? Marinblå, vit, svart, typ allt förutom orange.
04. favoritmaterial på kläder? Vet inte, bryr mig inte så mycket om det.
05. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Korta sommarklänningar osv.
06. favoritaffärer? H&M, Ginatricot, Bik bok, Top shop & Dinsko
07. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? 1000-1500 nånting..
08. favoritmärke? Har inget.


DITT RUM

1. stort, litet eller mitt emellan? Mitt emellan
2. vilken färg på tapeterna? Babyrosa
3. vilka färger går rummet i i övrigt? Babyrosa & vitt..
4. vad vill du ändra där inne? Min garderob och säng
5. vad har du där inne av följande: A,B & ibland C.
a) tv?
b) video/dvd?
c) dator?
d) stereo?
e) telefon?
6. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? hus
7. vad gör du oftast i ditt rum? Sover eller tittar på tv..
8. favoritpryl i rummet? Sängen, absolut.


Soligt!

Sol sol och sol!
Det var länge sen man såg solen poppa ut så där mycket, har värkligen längtat efter det men det är fortfarande lite kallt ute men det försvinner väll snart. Idag har jag varit i skolan och det känndes som om det var länge sen efter sommarlovet jag inte har varit där, konstigt?:S Det är kanske för att solen är framme och det blir något hellt annan bild på skolan. Men det var väldigt skön dag vi slutade ganska tidigt på alla lektioner sen gjorde vi vad vi ville när vi hade lektion och lärarna sa ingenting, det beror säckert på att solen är tillbacks och det ändrar ju på mycket, speciellt humöret. Efter skolan så var jag ute med T lite gick runt och snackat och njöt av solen. Snart ska jag möta upp tjejerna och gymma, det ska bli roligt eftersom vi faktist har fuskat lite och inte gått på en vecka, inte bra så måste skärpa oss;P Haha ses lite senare, ta hand om er!♥

Excited!

Bloggen gissa vaad jag fick höra!
Att jag ska få designa min egen fest klänning!!:D Min arla första klänning som jag ska få designa helt själv och sen så  ska en skräddare sy den åt mig och plus om skräddaren tycker om min klänning och design så kommer jag kanske få designa en av hans klänningar! Är så himla glad att få designa min alldeles egna klänning och kanske någon annans med! "I'm so EXCITED and i just can't hide it". Haha jag lägger in någon bild på designen när jag är klar med ritningen, det lovar jag! 
Puss så länge! 

090317

Godmorgon alla blogg läsare! Jag vaknade precis för några minuter sen och nu sitter vid datan och äter min frukost. Idag har jag studiedag så jag är ledig, jätte skönt för jag behövde värkligen en sov dag eftersom jag inte har sovit någonting i helgen. Nu tittar jag på en bra serie de har i bolibompa hihi :$ ses lite senare pusselipuss!

Hit eller miss 2

Paris Hilton
Vem av de här två stjärnorna tycker du bär den finnaste klänningen? Rihanna eller Paris hilton?

Trendig

Ingen är lika snabb som Victoria Beckham!

Ingen är lika snabb som Victoria Beckham!Inte nog med att Victoria Beckham är en fena på att hitta intressanta skor att ha på sig, hon är även snabb med att snappa upp nya trender! Här ser ni Posh Spice lämna sitt hotell i London med väninnan Kate Beckinsale klädd i en neonrosa klänning och svartmålade naglar. Under modeveckorna i februari såg vi neonfärgade kläder på både Marc Jacobs och Michael Kors vilket betyder att ni snart kommer att se trenden i butikerna!

Det var länge sen!

HEEEJJ BLOGGEN!! Det känns som om det var länge sen jag skrev fast det var bara igår jag skrev sist hann inte skriva så mycke mer eftersom pluggade väldigt sent igår kväll. Idag har jag varit i skolan samma tråk dag men den här dagen var speciell eftersom jag gäspa för varje sekund asså jag skojar inte :S Var så jävligt trött eftersom pluggade så sent igår. Efter skolan så gick jag till tvättstugan med tjejerna och tvättade, kul med lite sällskap liksom att ha någon att prata eller skratta med. Nu har jag kommit hem och har jätte ont i fötterna med det går säkert över när jag ska ta ett bad snart med lera i ansiktet, så sköönt! Imorgon ska jag sova dagen lång eftersom har studiedag i skolan haha så vi kommer inte ses på länge;P

Skriver mera sen, puss puss!


Det här var bilden sist vi var i tvättstugan pluss semira som inte är med på bilden.

090315

Nu har jag lite brottom så jag får blogga snabbt. Idag ska jag gå runt i stan och till ikea med mamma och titta på möbler till köket och viktigast av allt titta på en garderob till mig! Så nu sitter jag och håller på med mitt hår och irreterar min lille bror;P Jag tror inte det kommer hända något speciellt idag förutom att jag måste plugga till ett prov, göra klart min svenska läxa till imorgon och tvätta så jag har mycket jobb att göra till imorgon men nu måste vi åka, vi ses puss!

Så fixar du rockiga lockar

5 enkla steg till vårens läckraste lockar!


Vanessa Hudgens i rockiga lockar.

Vanessa Hudgens i rockiga lockar.

Vårens hetaste lockar är rufsigt rockiga. Vi inspireras av Vanessa Hudgens och visar hur du bemästrar trenden.

 

Steg 1

Värmeskyddande mousse som framhäver lockar, från Shockwaves. Pris: 60 kr.

Värmeskyddande mousse som framhäver lockar, från Shockwaves. Pris: 60 kr.

Har du blött eller nytvättat hår, börja med att krama in en produkt som framhäver lockar i håret, till exempel mousse. Föna sedan håret med hjälp av en rundborste eller, om du har, ett trattmunstycke.

 

Steg 2

Stylingspray med värmeskydd från Redken. Pris 240 kr.

Stylingspray med värmeskydd från Redken. Pris 240 kr.

Spraya en värmeskyddande produkt över håret och dela sedan upp det i flera sektioner. Börja locka håret med hjälp av en locktång. Ju tajtare du rullar håret, desto täta och lockigare hår.

 

Steg 3

Locktång från Björn Axén/OBH Nordica. Pris: 495 kr.

Locktång från Björn Axén/OBH Nordica. Pris: 495 kr.

Locka hela håret. Börjar du med underhåret blir det enklare att få till ett fint resultat. Det blir dessutom ännu lättare om du inleder med håret i nacken och arbetar dig fram mot ansiktet.

 

Steg 4

 Kam från Kent Rake, finns på eleven.se. Pris 35 kr.

Kam från Kent Rake, finns på eleven.se. Pris 35 kr.

Vill du ge dina lockar en tuffare och mer modern look? Tussla lockarna lätt med dina fingrar, så de får en mer rufsig känsla. Om du vill kan du med lätt hand tupera dem lite här och var.

 

Steg 5

 Scandinavian Formula Strand Spray. Pris: 79 kr.

Scandinavian Formula Strand Spray. Pris: 79 kr.

Vill du ge lockarna lite extra stöd? Spraya då en saltvattenspray lätt över håret. Överdosera inte, eftersom lockarna lätt kan bli kletiga och se blöta ut. Avsluta med en dusch hårspray.
Tagen av veckorevyn.


På taket lyser stjärnorna

Gissa vad jag har gjort idag? Jag har städat KLART mitt rum!! Haha det tog evigheter sen kom jag på att jag måste hoppa in i duschen snart så jag städade as snabbt och rätt som det var så var Rasha klar:D
Efter jag duschade så fixade jag till mig och mötte G vid tunnelbanan så gick vi på bio och hämtade biljeterna till "På taket lyser stjärnorna", jag ringde också B och frågade om hon ville komma och hon svara aa vi kommer. Vi hade massa kul medans vi tittade på filmen vi garvade så mycke att nästan jag och G kissade på oss. Men det var inte för att filmen va rolig utan filmen var inte alls rolig det var bara sorg nästan, men den var ganska bra så jag ger den en 4 utav 5. Sedan träffade vi de andra tjejerna medans de åt efter det så gick vi runt och skrattade hela tiden då detta var min lördags kväll:) Men nu sitter jag och mamma i vardagsrummet och tittar på någon film jag inte fattar plus att min lille bror Ali min storebror Rashad och mammas man Mats är inte hemma idag så det är skönt att slippa killarna ikväll;)
Hur var din dag då?


Ta hand om er, Pussar och kramar!♥

Måste städa klart!

Godmorgon eller ska jag säga godeftermiddag allesammans? Haha jag vaknade för exakt 30 min sen och ni sitter här och bloggar lite, försöker få fram bilderna från igår men det får säkert vänta lite. Idag vet jag faktist inte vad jag ska göra har inte bestämt nått riktigt men en sak vet jag och det är att jag sa städa mitt rum klart idag! Asså jag har hållit på med mitt rum nu i en vecka och har inte kommit någon vart, haha jag har kläder överallt eller som sakt man simmar direkt i mina kläder när man kommer in i mitt rum:S Men aja det ska bli en förändring eftersom mamma ska köpa en "STOR" garderob till mig snart:D Skit glad!! Senare idag får jag väll hitta på nått antingen med tjejerna eller med någon annan, får se;)
Vad ska ni små rackare göra idag då;P??

Puss och kram skumbana!♥

Girls night out

Heelluu söötisar här sitter jag i soffan och tittar på TV med min lille bror, vi tittar på Smallville, idag handlar den typ om att Lanas bardomsvän som dog för 6 år sen och nu har hon kommit för att  hemsöka henne. Idag ska jag och tjejerna ha en girls night out vi ska äta ute gå runt och kanske till G och ha en liten fest=) Haha så mysigt, kanske senare ska vi dra ut lite runt och så. En typisk fredags kväll.
Men vad ska ni göra idag då?:)


Ses senare, ha det en bra fredags kväll!♥

Onödig dag

Heej alla mina kära bloggare!(Om det är ens någon som läser min bloggxD) Idag har det inte hänt nått speciellt förutom att alla är så jävla OMOGNA och bodde veta när de ska börja växa upp. Annars är jag ganska trött och gjorde mig väldigt illa idag, asså jag blev knuffad mot en dörr och det fanns nån spets grej på dörren så jag blev knuffad mot den och hållde på att svimma så jag slutade andas i en halv minut så jag kunde inte prata, annars skulle jag skrika åt de. Men jag bryr mig inte så mycke längre för som sakt de är omogna och bodde veta när de skulle ha slutat.
Men hur ere med er idag då? Har ni hafft det bättre dag än mig?:)


Hörs lite senare,kramaaar!

Modevisning

 

Kändistätt på Chanel-visning!

15:39 den 11 mars 2009 Kändistätt på Chanel-visning!Olga Kurylenko Söta väninnor! Vad har hänt med Lily Allens hår? Åldern börjar ta ut sin rätt? Milla Jovovich fortfarande strålande vacker! Kate Moss kör en business-look! Freida Pinto Jamie Hince var med Åldrande modellen Kate Moss tog med sig några vänner till Chanels visning i Paris. Pojkvännen Jamie Hince, festkompisen Lily Allen och ex-modellerna Milla Jovovich och Claudia Schiffer var där i hennes sällskap. Kate må vara för gammal för att själv gå visningarna, men hon har i alla fall en stående inbjudan till Front Row!


Tagen från POSH24.se

Det har inte hännt så mycket

Idag har det inte hännt nått som ni ser har inte skrivit så mycket, men om ni vill kan ni fråga mig om lite tips:) Jag ska faktist titta lite runt på affärer imr och kolla vad som är nytt och så ska jag skriva om det. Men nu måste jag värkligen gå upp till mitt rum och lägga mig innan mamma hoppar på mig.


Natti natti!♥


090311

Godmorgon alla söta bloggare! Nu sitter jag och äter frukost i soffan. Idag har jag sovmorgon till 9.40 så snart ska jag fixa till mig, för jag bara sitter i pyjamas haha. Det finns faktist inte så mycket att säga, men hur mår ni idag då? Mår ni bra? Jag mår bara bra har bara inte lust att gå till skolan idag så jävla tråkigt speciellt på onsdagar-.-  Men nej nu måste jag göra mig redo för skolan. De här senaste dagarna har jag bara försovit mig så måste skynda på.

Vi hörs senare puss! // Rasha

Vilken bikini är finnast?


Jag tycker de här bikinisarna är riktigt snygga, men vad tycker ni?:)

090309

Shiit vilken stressig morgon jag fick! jag försov mig och missa en lektion, så jag sprang till duschen och duschade snabbt sen fixade mig och skyndade mig till skolan. Idag hade vi SO prov jag kundde absolut ingenting men skrev på ändå. Men det var inte värsta grejen eftersom vi hade en halv studiedag idag så hela skolan slutade halv tolv. Efter skolan så gick jag hem till G och beställde pizza, gud vad gott det var vi blev propp mätta! hahah sen kom jag hem och städade lite och försökte läsa klart min bok ;P Så nu sitter jag i soffan och tittar på TV skriver mera senare när jag hitter på nått intressant att skriva;)

Kraaaamar!<3

Köppte mascaran!

Här har vi mascaran som jag har velat ha länge och nu har jag den, köpte den igår med lite smink och en tröja från H&M.

Bilder från idag och igår

 
Kladdkakan:)
 
Gräddet vi hade till kladdkakan;P
 
Jag, när jag tittade på skor:)

haha vi gorde några chocklad pannkakor de va inte äckliga faktist:P

Okej här ser det inte så sjukt ut men vi kasta typ allt, men de va ganska handikapade ut jag lovar!
 
Sötisar§

090308

Har saknat er jätte mycket!!
Förlåt förlåt förlåt och tusen förlåt att jag inte har skrivit nått på hela dagen och igår kväll:( Det har hänt så mycket idag  Först så vaknade jag halv 9 på morgonen för att gå ut och springa med G och L. Efter det så åt vi kenesisk mat ska lägga upp bilder fån dagens! Sen så gick vi hem till G och tittade på Wildchild som hon hade laddade ner via datan så efter det bakade vi kladdkaka och pankakor och bara så ni vet blev våra pankakor handikappade. Och nu är jag hemma och    
 tittar på det nya programmet "wipeout" på kanal 5, asså den är as roliig!                                  

1,Lejlas mat       2, Min mat      3, Våran mat

Ha en fortsatt trevlig kväll, kramar!♥

Volym som håller länge

Jag vet att det är jättemånga som inte gillar att ens hår alltid är platt, iaf inte jag. Ni som är födda med tjockt hår & volym ska vara glada! Asså absolut ingenting har fungerat på mitt hår, jag blir så jävla galen. Sprayar man och tuperar lite så håller det högst i en halvtimma-.-  Så jag frågade min kompis en dag när kom med värsta volymen på sitt hår! I vanliga fall har hon platt & tunt som jag. Och hon sa att hon hade våfflat sitt hår längst upp. Jag åkte hem och tog fram min våffeltång och började våffla mitt hår (låter roligt haha).


Här har ni "Volumaster" från Björn Axen som är super bra. En vanlig är nog lika bra det också.

Allt man ska göra är att att lägga undan hår överst på huvudet, och sedan våfflar håret under. Hur mycket man vill våffla är från person till person, hur mycke volym man vill ha. Haha det här var första gången jag gjorde det så jag tror jag tog i för mycket, men det håller så jävligt bra! Testa du med;)

Greece here i come!!

Gissa vad jag fick höra för några sekunder sen??!!!

Att jag ska till Grekland i sommar!!:O:O Är så himla glad har värkligen längtat att få åka ditt så länge jag minns och jag ska inte ditt med vem som hellst utan jag ska ditt med min underbaraste Asall!§§ (http://taslimi.blogg.se/) Vi kommer ha massa kul och framför allt ska jag Rasha shani bli BRUUN!!:D Det lovar jag er!;)

Här kommer jag vara i sommar!;D

Lista


Höger- eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: Uttråkad -.-
Favoritgodis: sura godisar :)
Kläder just nu: Mjukisbralls, linne + cardigan.
Musik just nu: "HIlary Duff - Come Clean"
Sommarplaner: Åka utomlands, sola och bada!
Hur många kuddar sover du med: Två..
Spelar du nåt instrument: Nää,
Morgon- eller nattmänniska: Båda;)
Vem är viktigast för dig: My girls§
Bio eller promenad: Både och!
Är du kittlig: Ja, tihi ^^
Snarkar du: Tror inte det. ;P
Stjärntecken: Stenbock! ( fyller år 12 januari:D)
Äckligaste insekten: Spindlar, *ryser*
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Trolla, som Sabrina. Drömmer alltid det ^^
Vad vill du jobba som? Har verkligen INGEN aning, vill inte jobba alls! Vill inte bli vuxen.
Stökigt eller välstädat? Välstädat..
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? Ja! :D Bara linan är jättesäker.
Gillar du att sjunga? Som fan. ^^ Sjunger nu ;)
Anser du att du är stark? Nja, det är jag väll?;P                                              
Vad gör du om du får hicka? Väntar tills den går över?
Vad längtar du mest efter just nu? Sommaren!!!!!!!!!!!!!!!!


Helg!

Åh vad skönt, nu är det helg igen:)

Hur mår ni? Allt bra? Jag mår väll bra förutom att jag tror att jag har blivit förkyld, men hoppas inte!
Idag blir det väll stor stor städning och med "STOR" städning så menar jag allvar;) Sen så ska jag ut med älsklingen Patricia och gå runt lite och se vad som är nytt kanske shoppa lite också och Patty ska ta hål i örat föresten. Efter det ska jag kanske träffa mina tjejkompisar och planera vad vi ska göra lite senare på kvällen. Så nu sitter jag här och äter en bulle fast jag igentligen inte ska;P

Hörs senare, puss så länge!♥

Vad ska du göra idag då??

090306

Fredag! Helvete vad denna vecka har gått segt, men nu är det äntligen fredag och jag kan knappt vänta till imorgon då jag får sova ut ordentligt. Men idag ska jag ut med tjejerna och äta middag kanske ut senare också. Nu så pratar jag och G i telefon om när hon ska komma hem till mig asså hon är ganska seg förstår ni så jag påminner henne haha! Så ni ska jag fräscha upp mig lite så ses senare kramar!

Vad ska ni göra idag då?:)


Gabbi på bilden:)§


Lauren Conrad avslöjar

Nu kommer boken fansen väntat på...
Lauren Conrad kan numera titulera sig som författare.

Lauren Conrad kan numera titulera sig som författare.

Den 16 juni släpps Lauren Conrads första bok "L.A Candy". Boken är den första i en serie av tre och handlar om 19-åriga Jane Roberts som flyttar till Los Angeles och blir stjärna i en reality-serie.
- Böckerna baseras delvis på egna erfarenheter och har definitivt influerats av mitt eget liv. Några av karaktärerna symboliserar människor i min omgivning, skriver Lauren på sin MySpace-blogg.

  Laurens första bok L.A. Candy släpps den 16 juni.

Laurens första bok L.A. Candy släpps den 16 juni.


Trendigaste köp du också

Här är årets trendigaste nyhet: jeansleggings

Popstjärnan Rihanna har hakat på trenden med jeanstights. Popstjärnan Rihanna har hakat på trenden med jeanstights.

Fin eller ful?

Illustrated People Lip TopPanel Bodycon SkirtShort Peplum Skirt Matt Look Bodycon Mini Skirt


Vad tycker ni om de här plaggen jag hitta i Topshop?:) Jag tycker faktist de är ganska snygga!


090305

Heeej alla trötta!
Nu ligger jag utmattad i soffan från att ha dansat med tjejerna i 3 tim efter skolan, sen så kom jag hem och åt är så jävliigt trött också...  Så nu tittar jag på tv och bloggar har faktist lite tråkigt, lite tips på vad jag ska göra när jag har tråkigt haha?:)

Förresten bilden säger allt!;)  Puss o kram!

Röda rosor örhängen



Min kompis tipsade mig om de här jätttesöta örhängena som finns på Lindex och H&M. Precis sådana jag varit ute efter ska köpa de. Söta va?

Vill se sommarfräsch ut


image274
Hur snyggt är inte det här?
Så här vill ni kanske se ut i sommar. Fräscht  lätt smink och glossiga  läppar.
Tyckte att det var riktigt coolt med de olika nagellacksfärgerna på varje finger. Funderar på att prova det själv. Vore nog läckert om man har det till en outfit som är enkel och inte har så många färger.
Älskar nagellack i alla dess färger. Just nu inväntar jag värmen och brännan, då ska jag måla naglarana kritvita. Till dess kör jag på rosa, gult och rött.

Vilken färg har du på naglarna då?


(Bilden kommer från HM.s reklamkanpanj)

Gymmade

Heejj!! Nu är jag tillbaks från gymmet som jag var med tjejerna, det var skiit roligt asså B och L ramla hela tiiden fan hahah! Det var så jävla roligt det såg ut som en tecknad serie typ som Tom and Jerry haha så klumpiga asså!:)
Sen så bastade vi bus ringde lite och lekte vatten krig:D Efter vi gymmade så kom jag hem och åt lite eftersom jag hade inte ätit på hela dagen förutom frukost. Ja så ni sitter jag här och bloggar lite och tittar på TV.

Skriver mer snart puss så länge!

Säsong start



Nu har jag tittat färdigt på på Desperate housewives på kanal 5, det var säsong start idag:) Har värkligen längtat efter på att se den! Nu sitter jag i min pyjamas short i vardagsrummet och fryser, har jag någonsin sakt till er att jag saknar våren/somaren? Ja juste bara 500 gånger haha. Men då var det väll dags för mig att krypa ner i sängen. Är så jävliigt trött!


Puss på er och sov sött!♥


Piffa till frissan




Trist hår kan man lätt piffa till med lite roliga accessoarer. Till och med en enkel hästsvans kan man göra roligare med en fin tofs. Här är några favoriter!

- Hårspännen från Forever21
- Rosetter från Accessorize
- Diadem från Forever21
- Silvrigt hårspänne från Accessorize
- Hårklämma från Eleven


Snygga fransväskor


  

 249,00 kr väska              199,00 kr väska          199,00 kr väska

Jag skulle värkligen vilja ha en av de här väskorna speciellt den bruna eller vad tycker ni om de här snygga väskorna som jag hittat i Lindex? 


Hit eller miss



Att ha ett skärp i midjan på en klänning kan vara riktigt snyggt och piffa till looken. Två som valt denna kombination när det är dags att klä upp sig är Blake Lively och Heidi Klum. Snyggt eller inte? Hit eller miss?

090302

Idag hann jag inte skriva så mycke när jag kom hem efter skolan, eftersom jag pluggade åt mat och gick ut.
Jag kom faktist precis hem för en kvart sen va ute i det snöööööigaa! Jag tycker att det är värkligen så trist för när precis solen börjat skina och att man börjat tro att våren e på väg så började det snöa igen? Så deprimerande, tycker inte ni det??
Hihihi kommer ni ihåg att jag sa att jag skulle börja lägga ut bilder på mig och mina outfits? Njjaa det gick inte så braa haha, det började med när jag frågade min mamma igår om vart min digital cam är så svarade hon: Den ligger i mitt rum någonstans bland allting? Sen så sa jag, "bland allting" så du vet inte vart den är, så svarade hon: neeej tyvär Rasha jag kommer inte ihåg vart jag lade alla grejer eftersom jag har varit så upptagen me köket. Asså vi håller på att renovera det så jag hoppas att den kommer bli klart riktigt snart!:) Så nu ska jag börja leta efter den och jag tror jag vet vart den ligger, hih jag berättar när jag har hittat den och vart jag har hittat den!:D Men nu börja jag bli ganska trött så skriver mera imorgon!


Ta hand om er, puss!♥


Xoxo, Gossip girl



Heelluu alla blogg läsare!
Kollade precis klart på Gossip girl min favoriit serie, älskar den värkligen speciellt kläderna de har på sig alla olika färger och blandningar! Tycker inte ni det? Och så spännande förstås.
Men iaf idag har jag varit ute med mina bebisar hade så himla skojj, kommer ni ihåg när jag sa att vi skulle försöka laga middag? Njjaa det gick int så bra haha, först gick vi till L och softade lite sen blev vi sugna på lite godis. Så vi gick till konsum och köpte godis för typ 20 kr och två chips påsar för 25 kr asso alla gama i sig som grisar haha! så vi glömde helt bort middagen! Sen så kom jag hem och åt lite riktig mat haha. Medan jag åt så tittade jag på gossip girl, efter gossip girl började jag blogga lite och nu pratar jag med G i telefon om skolstarten imorgon har värkligen inte längtat efter skolan men kan inte göra så mycke åt det, påsk lovet är iaf snart så väntar till det. Men nu ska jag gå upp och duscha!

Så hörs senare ha det braa!

En vanlig söndag

Idag vaknade jag klockan ett och åt precis färdigt min frukost, nu tittar jag på tv med min lille bror som tror att han kan flygga? Asso liksom han hoppar upp och ner på soffan haha så dum. Men iaf idag ska jag gymma och ta bastu med tjejerna, ni förstår vi gymmar tre gånger i veckan för att  försöka få de bästa kropparna till sommaren! Och sen så ska jag gå hem duscha vila lite och möta tjejerna kanske laga middag om vi lyckas den här gången(vi misslyckas alltid haha), en helt vanlig söndag inget märkvärdigt. Vad ska du göra idag?:)

Skriver mera senare puss så länge!♥


RSS 2.0