Spana in de hetaste frisyrerna

                                     Till exempel flätor i härliga uppsättningar är en av sommarens hetaste frisyr. Prova du också! Ta hjälp av söta prylar,

  Här har vi också nått som är lika hett! Gör som Jessica alba Rihanna och Viktoria beckham och gå med de korta helt snygga pojkhåren!
 

Var precis i konsum med min store bror och köpte en stor godis påse och det var så kallt ute så att min tuggummi jag hade i munnen hade stelnat och om ni frågar mig, så är jag inte så förvånad över det för det hände precis min godis påse:( .Men som tur så klarade vi oss hem innan vi blev till is skulpturer! Jaha nu sitter jag i soffan mysigt och smaskar i mig allt gott så jag är ganska nöjd godis ätare! (så klart fick min store bror hälften).

Men vi hörs mer senare puss!

Spanat


Riktigt snygg topp från Gina. Fanns inte i butik när jag var på stan idag. Gillar båda den svarta och vita och de vore snygga till ett par jeansshorts i vår eller bara till vanliga jeans tillexempel ljusa?.

Snö snö och snö!

Hellu i'm baack!

Det var så roligt att träffa sissi igen, vi fikade pratade om gamla tider och tittade runt i äffärer kanske hittat lite fler sommar kläder?(a) Och så fort man tror att det kommer sluta snöa så blir det snöstorm haha måste sluta drömma! Sen så kom jag hem vilade lite och började blogga lite mer ska kanske ut lite senare.  Jag är otroliigt trött idag det bror säkert på att jag sov över hos Gabbi igår och vi var vakna ända till klockan sex på morgonen så har bara sovit i 5 timmar så lite trött e man. Så nu tittar jag på en film som heter a cinderella story som visas på kanal 5, skriver kanske mer lite senare.

Hörs senare puss!♥

Godmorgon!

                                                                                                                          

                                                  Haha jag laddade upp den här bilden för den va så sööt!

Godmorgon alla glaada:)
idag vaknade jag klockan elva och sitter nu och äter frukost i vardagsrummet eftersom de håller på och renoverar vårt kök. Sen så ska jag börja klä på mig ett par mörka blåa jeans och en svart tröja me stora knappar på, ska lägga upp bilder på varenda outfit jag har på mig varje dag så ni ser vad för stilar jag tycker om;) Sen ska jag till stan klockan ett och möta en gammal kompis som jag inte har träffat på länge. Nej nu var jag klar med min frukost nu så ska jag gå upp och klä på mig hörss senare.

Pusspuss!

Snart här.

 

Nu längtaar jag värkliigen till våren, har köpt nu ganska mycke sommar kläder och börjar tycka att det är snart onödigt? Haha neej skojjar aldrig i livet skulle jag tycka att kläder är onödiigt!♥

Måste ha!!

            
                                                                    




Idag är det värkligen en skön solig dag fortfarande kallt men ändå skönt. Har sovit för det mästa faktist har varit så ganska trött de senaste dagarna, har inte hunnit sova så mycke eftersom har haft så mycke att göra.
Idag ska jag bara ta det lungt ska kanske träffa tjejerna och vara ut med de lite senare på kvällen :)
Men här har vi mina ur gulligaa sommar saker. T-shirt rosa, långt svart linne, rosa (finns även i blå) ballerina skor, mörk cerise(finns även i brun ljus beige och svart) espadrillos, mörk bruna (finns även i svart natur vit tukos och koral) flip-flop, guld (finns även i silver) örhängen, beige (finns även i mörk rosa och turkos) örhängen, cerise(finns även i svart) väska,  hallon färgade (finns även i silver svart och grönt) örhängen och turkos orange och naturvita 2-pack hårklämmor som ja har beställt från H&M. 
Vad tycker ni om mina sommar saker?:)

Skriver lite senare puss puss!♥
 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0