Mycket gjort h'r - Turkiet

Hej po er! H'r ar det underbart varmt v'der och mycket har gjorts sen vi kom hit, men har tyver inga bilder att visa er har tappat bort min mobil och mammas har l'st sig sj'lv..

De f''rsta dagarna - Hela resan gick bra vi gick po f'rsta klass som var mycket mat varma filtar skona kuddar egna stolar inte so mycket folk runt om och skit bra service (= Och precis n'r man gor av planet och t'nkar po allt har gott smidigt och perfekt so h'nder det v'rsta som kan h'nda mig! Bagagen var forst borta sen forkenade fan va less jag blev forsta morgonen vi kom fram men sedan mott kv'llen blev det b'ttre vi gick till ett fint st'lle med alla framfor stranden och r'tt som det var fick mamma ett samtal om att resv'skorna har anl'nt! Och gissa om jag blev glaaaaad! Hahah. So efter den dagen s[ gick allting lugnt och sen so borjade det ossa po.

Vi hade vant oss - Sen so gick dagarna och vi blev vanna med v'dret =D Vi gick runt vi ot god mat promenerade om kv'llarna med fika po handen so sk'nt men efter nogra dagar so blev jag so klart less och hade trokigt men vi gick ut alltid och det b'sta med det 'r att vi har alla b'sta och n'ra shopping platserna som man bara kan promenera ditt.

De senaste dagarna - De senaste dagarba har vi hunnit gora massa! Som att se det storsta kopcentret jag n[gonsin har sett med sitt egna gronalund nd'r inne och jag skojar inte och det vaar s[ fiintt! Och so har jag fikat po ett st'lle som heter starbucks och det ligger oxo n'ra d'r man bara kan go till. Min favorit ar chocklad med massa krossade isbitar i och hela gr'dde po toppen med cocklad so gott!! Sen so har jag hittat finnaste kl'nningarna nogonsin som fick fulja med till resv'skan och so har jag shoppat massor som tillexempel idag.
Och so borjade en annan dag for att h'mta mina kl'nningar som var klara ena ska jag ha po mig p[ ett brollop i grekland och den ena for vi se vad som h'nder med haha skoja. Sen so gick vi ut igen och kom tillbaka med ett trott ansikte for att vila infor kv'llen. Iaf jag eftersom jag deckade po nogra sekunder, konstigt aldrig h'nt forr att jag har sovit po eftermiddagar.

Dagens - Idag so borjade dagen med sol som vanligt och tidigt po morgonen for att hinna med b[ten till en av oarna vi skulle till idag. Det var en j'tte mysig dag med oppna str'nder och varma drycker, so sk'nt! Efter't so gick vi till en annan o for att ata middag med alla i familjen.

Idag kv'll - Idag kv'll so gick vi po en roadtrip eller r'ttare sakt bottrip, asso vi okte bot i flera timmar runt staden och mellan europa och asien skit kul var det!! Haha sonna saker gl'mmer man aldrig..

Hos oss 'r klockan mycket.

So det var en f;rkortning av turkiet resan och det kommer mer! PUSS&KRAM eran Rasha =)


miss u<3



Rasha fan kom hem snart i miss you ! // love din blondie <3

puss&kram på er!

 
Nu drar jag till Turkiet! Några av er har frågat om jag kommer blogga. Och jaa det kommer kanske gå att ordna ;-) Fast hur ofta eller sällan beror på internetuppkoppling. Det känns så skööönt att äntligen komma bort från trista svergie! Men jag hoppas på att ni kommer ha det roligt ändå! Kram på er!


090718 - Dagen jag åker till turkiet.

Hejj Hopp alla glada!!

Hur ere? Är det bra med er? Med mig är det toppen bra!
Sitter just nu och dricker min äckliga te som jag la för mycket socker i, usch :S

Idag så är den  stora dagen inne för jag ska ju åka till turkiet och sen till grekland med hela familjen kusiner osv :-)
Så nu sitter jag och funderar på om jag ska städa mitt rum först eller fixa håret? För Joyce ska komma hem till mig och säga hejdå och hjälpa till med mitt hår har jag bestämt hon får locka det:D (shhh hon vet inte det än)
OJJJ vet ni vad jag fick höra nyss? Att mina kusiner missa två plan förr igår :O Fan vilken otur stackarna men det viktiga är att de är oskadda och är i turkiet nu!

Iaf idag ska jag packa mina sista grejer och stänga väskan! Om det går...

Ha en bra dag skriver lite senare! PUSS&KRAM// Rasha.

Dröm sött!

           
 Men nu måste jag gå och lägga mig och jag lovar att skriva innan jag åker många Pussaaaaaaarrrrr!!!(Bild för en timme sen)

Propp mätt!

Jaaa det är jaag!!
Min mage är full av pizza fast jag inte åt hela bara halva. Haha men det är vad kebab pizzor gör med magar bara man ser på de så blir man mätt :P

Idag så gick jag och mamma till centrum ju och handlade lite små saker till resan som att mamma köpte en jätte bra foundation som jag nu också vill ha men är inte så förtjust i flytande foundation men det där kanske blir ett undantag sen så köte jag den nya mascaran som Eva longoria visar på reklam haha. Jag tyckte den var okej för det var liksom fjortis mascara man fick klumpar av den på ögonfransarna usch usch va jag hatar det som gegga på ögonen HAHAH! Men jag tror jag håller mig till min favorit som på ena svart och på den andra vit perfekt sen kan gegga mojan kanske va med på ögonfransarna:-) Sen så gjorde mamma några ärenden och vi drog genast till konsum för att köpa en godis påse var till min lille bror och mig sen en påse chips det bodde hålla oss vakna och pigga på den långa resan som väntar oss imr.
 Men men så hann jag ändå inte städa mitt rum vad ska jag ta mig till!!!


Gästbloggar

Så nu har jag duschat klart!

Snart snart ska jag upp från soffan och fixa hårt men först så ska jag gästblogga hos sötnosen
www.teessuuw.blogg.se ta en titt ;-)

Nelly.com - favoriter

Rare Fashion - Beautiful Dress Rare Fashion - Heart Button Jumpsuit Rare Fashion - Nothical Sailor2 Dress Rare Fashion - Satin Jumpsuit Vila - Coco Denim Capri Rare Fashion - Nice Skirt Nelly  Shoes - Angel  Nelly  Shoes - Gladiator Nelly  Shoes - Nelly Limited Edition

det var ett tag sen.

Hejhej kära bloggare!

Det var ett tag sen jag blogg men inte för länge sen;-)

Jag började skriva idag eftersom jag inte ville vara dum och åka sådär utan att säga hejdå. Så idag är det sista dagen inför imorgon då ska jag åka till turkiet och efter  turkiet blir det mitt favvo ställe, Grekland:)
Så idag har vi massa saker att göra. Först så måste vi tvätta de sista sakerna vi vill ta med sen så ska jag och mamma till centrum och köpa the last things we going to bring with os. Typ som mamma behöver foundation och jag behöver hörlurar och en ny mascara för min håller på att ta slut detsamma med mammas foundation och det kanske blir också sololja eller solkräm men jag tror inte det behövs eftersom jag redan har det. Senare så ska vi dra till mammas kommpis man som har en pizzeria och äta vårt sista måltid i svergie på länge och pizza tycker jag var bästa sättet att göra det på;-) Och nu måste jag jag leta efter kläder, vet inte vad jag ska ha på mig för att alla sommar kläderna är packade och klart! Åhh jaa juste jag måste städa mitt rum... ITS SUCK TO HAVE MY ROOM!



Ha en dunder dag PUSS&KRAM// Rasha=)

sorry..

Jag tror det är dags för mig att ta en liten paus från bloggandet måste ta reda på hur jag ska göra den bättre och intressantare;-) Jag kanske börjar blogga om nogra dagar en vecka eller kanske om en månad..

   

                        Ta hand om er och ha det bra!PUSS&KRAM!// Rasha=)

Blake lively

Kolla vem jag hitta:)

Blake Lively riktigt snygg för Glamour UK

Gina Tricot

 

Klänning från Gina Tricot.

Pris: 149 kr

You like?

"/

Sorry för att jag inte har bloggat på hela dagen men har inte riktigt något spännande att berätta förutom att jag gjorde spa åt hela familjen hihi. Förestän så fick vi biljeterna till Grekland igår. Kul!

Jag tror jag ska ta en liten paus från bloggandet från och med idag eller imorgon..."/ Det är för att jag måste fundera på hur jag ska göra min blogg ännu bättre och ännu spännande.

Ta hand om er! PUSS&KRAM!// Rasha

just nu..

Just nu så håller jag på att titta på en skräckfilm med Sezen som heter Godness, den är skit bra! Skriver mer sen efter filmen är slut  annars blir det imorgon. Ha en bra kväll!

Dagens skönhetstips!

Hårräddaren

För alla som missbrukar plattången finns räddning. Redken Extreme Anti-Snap är en effektiv hårkur för skadat och poröst hår. Den proteinrika formulan bygger upp hårstrået. Dessutom doftar den supergott!
Kostar 339 kr/250 ml och finns att köpa här.
 


blixtrar och dunder farliga stunder :P HAHA!

Hörrde ni vilka blixtrar och dunder det var inatt:O Haha! Fråga inte varför det är roligt och säga så.

Idag så vaknade jag på rätt sida och nu så är jag på fel sida. Är riktig sur! När man lovar någonting då ska man hålla det inte ändra det hela tiden och lova något annat och så gör man inte det forfarande!! Åhh!!

Hoppas ni får en bättre dag än vad jag har! PUSS&KRAM!


omg!

Lady Gagas outfits blir allt galnare!

Udda?

Okej först var hennes outfit fanska coola men nu har det bara spårat ute? Eller vad tycker ni, har hon inte börjat överdriva lite väll mycket?

090708

Vädret förvirrar mig :S

Haha asså ena sekunden är det soligt och varmt och andra sekunden är det blixtrigt och kallt? Heloo välj diig?

Idag är det massa saker som måste fixas innan vi lämnar blöta svergie:D Hihi. Först måste jag leta efter min resväska och förr igår så tvättade vi ju så de första sakerna som ska ligga är klänningar som jag vill ta med sen sommar kläderna och så. Vill ni höra en orättvis sak? Mamma får ha den största väskan och jag får ha den mittimellan:( Och hur har de tänkt sig att alla mina kläder som ska med ska få plats? Men mamma sa att jag inte ska ta med så mycke eftersom jag får shoppa där hur mycke jag vill :D JIPPPIE!

Okej nu måste jag fortsätta välja låtar som min store bror ska ladda ner till min mp3 som ska såklart följa med.

PUSS&KRAM// Rasha


♥M.J♥

Jag tittade färdigt på minnesstunden för Michael och den var värkligen rörande! Jag kunde inte hålla tillbaka tårarna utan de bara flöt ner, asså jag grät från början till slut och där jag frät mest och var det sorligaste var när hans dotter hållde tal för sin pappa och precis när hon sa "i love you dad so much" och lutade sig för Janet jackson och började gråta så bröt jag bara ihop det var så rörande.. Man fattar inte att king of pop är värkligen borta asså det går bara inte!

Alltid när någon säger att Michael jackson är död eller att han är borta så säger jag bara att han sover haha och jag vet att det låter fånigt men kan inte släppa taget om honom än. Jag liksom växte upp med han och alla hans låtar och alltid när någon av hans låtar kom på tv när jag var liten så skrek jag och hoppade runt och dansade tills låten tog slut och jag älskade M.J så jävla mycket så att det inte går att förklara!

Och det sista jag skriver nu är: I miss you and you will always be here♥


En sann legend! Michael jackson♥


så gör du:

Hollywood-lockarna

Vill du glida fram på sommarcocktailen med festens glammigaste hår får du räkna med att det tar tid! Men är du noggrann kan frisyren hålla i två dagar.

Gör så här:




Fäst upp hår du inte jobbar med. Spraya test för test med en spray som ger bra stadga, undvik resten av håret! Jobba med små slingor och satsa på en riktigt bra locktång.

I stället för att locka håret traditionellt har det i stället snurrats kring locktången vilket ger svallande vågor.

Locka hela håret slinga för slinga och rör inte de lockade slingorna förrän hela håret är klart och har svalnat. Spraya med finishspray efter varje lock. Bestäm var du vill ha benan och lägg håret efter det.

Red ut med fingertopparna i stället för att borsta ut det, det ger en coolare känsla. Toupera botten om du vill ha mer höjd. I med lite finishspray följt av glansspray. Färdig!

Lina: "Galakänsla! Jag tyckte att det var fint även före utredningen - när lockarna var nylockade, men när det var klart kändes det hur svallande och glammigt som helst."

Slarviga knuten

Knuten kan se enkel ut men kräver noggranna förberedelser för att hålla. Om håret är nytvättat krävs produkter som ger lite strävhet och motstånd, som saltvattenspray eller torrschampoo. Även om du har mjukt hår kan det behövas.

Gör så här:






Toupera i botten så du får lite volym. Om du har tid och ork - lägg i lite lockar först, för ju mer volym i botten, desto bättre blir frisyren och knuten ska ju inte vara för stram. Gör en lös, slarvig fläta, dra ihop den till en bulle, inte för löst, då släpper den! Sätt en snodd i starten av flätan så att den sitter. Därefter fäster du bullen med en massa små spännen som du trycker in som hakar. Spraya med en mjuk spray.

Lina: "Klassisk strandfrisyr som sitter ännu bättre med saltstänkt hår. Ingen glamkänsla men enkelt, snabbfixat och snyggt"


090707

God morgon på er!

Fan vad trist att det är byxväder igen!

Idag så ska jag åka till solna centrum och luncha en sista gång med T och M innan vi åker utomlands.
Jag hade tänkt ta på mig leggins med grått linne och ett gråyy cardigan men det kanske får bli jeans med ist för vill värkligen inte ha skinn jackan på.

Vad ska ni göra idag?

PUSS&KRAM// Rasha.

just nu..

Just nu så ska jag ta fram penna och paper och skriva ner saker jag ska ta med mig till resan.

rasha like!



Sjukt nice jeansjacka från gina tricot. Det lär ju vara för varmt med den i turkiet och grekland, men när man kommer hem kanske. 399 kr kostar den.

Hjälp!

Jag behöver hjäääälp!

Är jag den ända som tycker min blogg ser tråkig ut och behöver ändras? Jo om ni tycker det så hjälp mig! Kom på nya ideer ny bakgrund och allt det där! Och säg till vad som fattas för att göra min blogg mer intressant att läsa och hänga med!:D

trendigt!

Vitt är hetast just nu!

Vitt är hetast just nu!
Blake Lively
Audrina Patridge
Audrina Patridge
Cassie
Cassie
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Lauren Conrad
Lauren Conrad
Mischa Barton
Mischa Barton
Cheryl Cole
Cheryl Cole
Mary-Kate Olsen
Mary-Kate Olsen
Rihanna
Rihanna
Ashley Tisdale
Ashley Tisdale
Petra Nemcova
 Petra Nemcova
Det är sommar och stjärnorna låter känslorna flöda...och det verkar som om vitt är det absolut hetaste just nu! Men vem bär upp trenden bäst?!


090706

Hejj mina söta bloggare!

Vaknade för 10 min sen och åt färdigt min frukost för 1 min sen.

Hur ere med er idag? Med mig är det bara bra men lite sressigt för resan som kommer om en vecka eller så och har inte ens börjat packa någonting eller köpt sakerna jag behöver innan jag drar.

Idag så ska vi tvätta som fan inför resan kanske packa lite och fixa saker som vi behöver men jag tror det kommer bli mycket tvätt idag så de andra sakerna får kanske vänta till imorgon.

Ha en bra dag!// Rasha.


är det slut eller inte?

Slut mellan Justin Timberlake och Jessica Biel?




Fastän paret har drunknat i rykten om att det är slut mellan de två så visade Justin Timberlake och Jessica Biel upp sig tillsammans häromdagen. De har inte setts tillsammans på över två månader men sågs nu handla på Whole Foods i Brentwood. Enligt vänner började det hela med att Justin Timberlakevar otrogen när han var i Las Vegas med ett par kompisar. Dessutom så är Jessica inte särskilt omtyckt av Justins kompisar som säger att hon alltid ska försöka vara "en av grabbarna" och ska alltid ha stenkoll på vad Justin gör.

jag är en trött jävel

Ja det är jaaag! Har badade hela dagen med mina kusiner och ja det klart man blir trött utav att bada.

Idag så åkte alla hem, väldigt skänt om jag får säga det. Haha inte för att vara taskig men det har varit lite jobbigt att ha alla i två dagar men det har varit JÄTTE roligt att ha er också så ta inte illa upp ladys:) Som sakt så stannade de i hos oss i två dagar och på de två roliga dagar så var det mest roligt på kvällerna/nätterna. Första kvällen så var vi och tittade på film i mitt rum och efter den tog slut så var klockan ungefär halv tolv och då sa alla att de är hungriga så vi gick ner till köket gjorde lite mackor och eftersom det var så fint väder ute så åt vi i balkongen medans alla sov sen så tittade vi på en annan film, jätte mysigt!=)
Andra natten så började vi dansa klockan tolv på natten från ingenstans, hahah :S Men jag vet hur vi blev så pigga och det var från all godis och chips vi åt innan så vi blev så hajpade och slockande vid ett halv två. Roligt!:D

Och just nu sitter jag i vardagsrummet och är en trött jävel!

PUSS&KRAM// Rasha.


Dagens skönhetstips!

Skimrande brun

Lite sådär lagom, skimrande brun blir man av Smashbox Fusion Soft Lights. Använd de fem nyanserna var för sig som highlighters, eller mixa dem och applicera som solpuder. Ett dyrt, men drygt puder som har flera användningsområden.

Kostar 315 kr och finns på Eleven.se.

 

har inte skrivit på 2 dagar

Hejjsaan honeys!

Det känns som evigheter sen jag blogga men igentligen har det bara varit 2 dagar sen men ändå långt. Och på de här dagarna har jag  gjort massor!

Först så åkte vi hem till kussinerna badade massor och hade kul sen så kom hela kusin familjen hemma hos oss och sov över. Vi tjejerna satt uppe hela natten och tittade på gilmer och killarna somnade direkt. Haha fett synd. Sen idag så ska vi ha mysigt med mycket godis chips läsk och filmer!

Ha en bra dag! KIIIISSSSSSEEEEEESSSS!// Rasha.


Rålis.

Helluu kära bloggare!

Idag så har jag varot ute hela dagen och är väldigt trött så bilderna får tala för sig själva. Soov Sööt!



 
 
Vilma <3






goodmorgooon!

På er!

Hur ere? Är allt bra med er? Med mig är det också det.

Idag så ska jag åka och bada med alla tjejerna för sista gången i juli eftersom alla åker bort den här veckan och nästa vecka och då är det inte bra väder alls!-.-
Efter badandet så vill mamma att jag ska åka hem till mina kusiner för att alla ska vara där. So? Va vill du att jag ska göra där, festa eller? Så pallar värkligen inte åka ditt boorrring! Men kommer säckert bli tvingad-.-

Haha och vad ska ni sötnosar göra idag?:)

PPUUUUUUUUSSSSSSSPUUUUUUSSSSSSS!// Rasha.

Modeduell!

Modeduell!

Ashley eller Keke: Vem bar den bäst?

High Schook Musical-stjärnan Aschley eller nya stjärnskottet Keke?
Sångfåglarna Ashley Tisdale och Keke Palmer valde båda denna söta lilla läderklänning till olika premiärer i vår. När Keke lämnat klänning ren med ett minimum antal accesoarer och enkla svarta pumps körde Ashley ett coolt Balenciaga-skärp och en sexiga högklackade med straps. Frågan är nu, vem är det verkliga fashionistan av dessa två?

090701

Är det redan första juli:O

Helluu honeys! Här sitter jag framför datan och dricker te.

Idag så ska Merve fira sin födelsedag eftersom det är många som kommer åka på semester när hon fyller år så hon ska göra den lite tidigare. Har inte bestämt mig exakt om vad jag ska ha på mig men det kanske blir mina nya leggins från H&M och den slitna tröjan från Ginatricot kanske ett brunt bälte med och runda blomiga örhängen som ger lite färg åt outfiten;-) Men innan jag ska bestämma allt det här måste jag tvätta i två timmar sen möta min kusin (kompis) i centrum för att hjälpa henne välja en klänning till sin 18års fest.

Vad ska ni hitta på för kul idag? Kiss!


De här kläderna hade jag tänkt mig?



Leggins från BikBok

Sliten T-shirt i svart som jag har är ifrån Ginatricot gäller samma för den vita.

RSS 2.0