så gör du:

Hollywood-lockarna

Vill du glida fram på sommarcocktailen med festens glammigaste hår får du räkna med att det tar tid! Men är du noggrann kan frisyren hålla i två dagar.

Gör så här:




Fäst upp hår du inte jobbar med. Spraya test för test med en spray som ger bra stadga, undvik resten av håret! Jobba med små slingor och satsa på en riktigt bra locktång.

I stället för att locka håret traditionellt har det i stället snurrats kring locktången vilket ger svallande vågor.

Locka hela håret slinga för slinga och rör inte de lockade slingorna förrän hela håret är klart och har svalnat. Spraya med finishspray efter varje lock. Bestäm var du vill ha benan och lägg håret efter det.

Red ut med fingertopparna i stället för att borsta ut det, det ger en coolare känsla. Toupera botten om du vill ha mer höjd. I med lite finishspray följt av glansspray. Färdig!

Lina: "Galakänsla! Jag tyckte att det var fint även före utredningen - när lockarna var nylockade, men när det var klart kändes det hur svallande och glammigt som helst."

Slarviga knuten

Knuten kan se enkel ut men kräver noggranna förberedelser för att hålla. Om håret är nytvättat krävs produkter som ger lite strävhet och motstånd, som saltvattenspray eller torrschampoo. Även om du har mjukt hår kan det behövas.

Gör så här:






Toupera i botten så du får lite volym. Om du har tid och ork - lägg i lite lockar först, för ju mer volym i botten, desto bättre blir frisyren och knuten ska ju inte vara för stram. Gör en lös, slarvig fläta, dra ihop den till en bulle, inte för löst, då släpper den! Sätt en snodd i starten av flätan så att den sitter. Därefter fäster du bullen med en massa små spännen som du trycker in som hakar. Spraya med en mjuk spray.

Lina: "Klassisk strandfrisyr som sitter ännu bättre med saltstänkt hår. Ingen glamkänsla men enkelt, snabbfixat och snyggt"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0