Dagens skönhetstips!

Billig bränna

Dove Summer Glow+Soft Shimmer är ett bra och billigt alternativ till soldusch. Krämen ger en fräsch, solbrun ton. Variera mängd efter önskat resultat. Ett minus är doften, som i och för sig de flesta BUS-krämer har gemensamt.

Kostar runt en 50-lapp och finns på H&M, Kicks och i välsorterade mataffärer.


Vilmas dag:)

Som sakt så åkte vi hem till Vilma i sumpan och överaskade min dumskalle med massor av goda saker! Hon blev super glad och alla gammade i sig:) Sen så tittade vi på en film som heter Honey som jag har sett 4 gånger nu och har inte tröttnat på den, än iaf.

Här kommer lite bilder:)


Yolanda:)

Workit workit baam!

Den fula bilden bjuder vi på;-)

Jag.

Och inlägget slutade med lilla söta Dilvin:)


Grattis gumman!

Grattis gumman! Idag fyller min sötnos Vilma 14 år, ni vet vad det betyder?! FJORIS!;) Haha hoppas du får en underbar födelsedag! LOVE YAA ♥// Din Dr. Shani


                                 
                                                          Vilma blyberg

090630

Helluuu!

Ännu en varm dag!

Dagen började med att jag solade ute på balkongen ist för trädgården och fick en jätte fin solbränna!:) Så jag är på väg att bliii en riktig browniiiee! Haha! Sen senare under dagen så ska  vi hem till Vilma och överaska henne med massa godsaker och tårta eftersom hon blir fjortis idag! Hoppas bara hon inte läser detta inlägg nu annars kommer tjerna to kill me ! Och det vill vi ju inte:D
Men jag har kläd kriiiss! Vet inte vad jag ska ta på miiig!:S Guud hjällppp!


Ta hand om er!

Goodnight!

Nej era små sötnosar ni skulle vara i säng för länge sen och ändå så är ni vakna och läser min blogg! Haha men igentligen har jag inget imot det!:D Men var inte vakna för länge annars tror jag att ni får påsar under ögonen. Är det så? Jaja men jag gissade bara.


              


Sightseeing tour.

Än en gång så tog jag och min familj en sightseening tour överallt!

Fan vad jag älskar det! Det finns så många saker man inte har sett ännu i svergie och självklart så tänker man vad finns det att se? Så tänkte jag först iaf men väl när man tog bilen och började köra så var det massor med intressanta saker att se! Hahah jag vet jag låter löjlig men det är sant faktist!;-) Och det bästa sättet att se det är genom en bil, en godis påse, bensin och de man älskar, super kul det skulle bli lita på mig
!(man kanske kan ta popcorn istället fär godis så att det blir mer spännand, eller vad tycker ni?)
Efter vår kuliga resa så åkte vivi till min morbror och tog med oss fika och fikade en hel del.. Mysigt var det! Och jag kom hen ungefär vid elva halv elva. I think? Haha asså vad spelar det för roll. Jag bryr mig iag inte!:)

Det blev så klart en lyckad dag och jag hoppas att ni hade det lika bra som jag!

PPPPUUUUUUSSSSSAAAAAARRRR!!// Er Rasha.

På tal om fötter.



För några dagar sen när jag var på stranden och sola så såg jag en tjej med de här skorna och tänkate fan vad fina måste ha de! Sen så liksom letade jag överallt och hittade de. De här får defenitivt följa med hem nästa gång!
Riktigt snygg sandal från DinSko, 349 kr. Gillar remmarna och snörningen. Jag behöver verkligen ett par svarta.
 Vad tycker ni?
                                           Shoppa eller hoppa?

:(

Hejsvejs!

Blev precis klar med mina naglar. Färgade de från röd till lite mörkare rosa, det blev jätte fint:)

Jag är ensam hemma nu medans min mamma och mina bröder har det jätte kul i solna centrum utan mig och ångrar värkligen att jag inte följde med.. Vill gärna åka ditt också:(

Dagens skönhetstips!

Förstorande glosset

Kanske beror det på den glasklara glansen, kanske på den lite "stickande" känslan. Vad som i alla fall är säkert är att läpparna känns tillfälligt större. DuWop Venom Gloss är en partyfavorit och finns i flera fina färger. "Lantana" ger de perfekta rosa läpparna - storfavorit på redaktionen!
Kostar 225 kr/15 ml och finns att köpa här.
 


clap clap clap stamp stamp stamp!

Haha goodmorning darlings!

Whats up? Ere bra med er? Med mig är det super mycket gladare än igår iaf, var lite deppig.

Idag har jag inte bestämt något än men imorse så skulle jag gå och bada men hade ingen lust med det så det blir imorgon ist:) Kanske idag också med familjen? Det har jag hört hihi.
Vad ska ni söta bloggare göra för kul idag då?

KIIIIIIIISSSSSSSSSSEEEEEEESSSSS// Rasha.


Msn

konversation mellanmigj och Dilvin i msn:)

Dilvin: rasha du vet din blogg
Jag: aa?
Dilvin: vrf haru skrivit att det kmr bli över 39 grader idag? troru vi e i turkiet?? xD
Jag: nej jag sa det ska bli över 30
Dilvin: haha men det står 39
Jag: vad ståre?
Dilvin:( jag sa nyss) det står över 39 grader, haha jag läste och fick skrattattack! ramla av soffan oxå
Jag: haha oj mena 301 grader
Dilvin: -.- mammas du e senil
Jag: haha tyyyst!!
Dilvin: SEENIIIL xD


1. Jag råkade skriva fel.

2.Jag vet inte ens va senil betyder så jag måste vara smart

3. Hon säger att jag är dum fast hon ramla av soffan.

4.JAG ÄR SMART UPP TILL 110%

5. Jag älskar dig Dilvin fast du är dum i huvet=)


Dagens skönhetstips!

Billigt lack

Gillar du att variera färgen på naglarna? Silver är snyggt för en kväll, eller testa att matcha naglarna med dina blodröda läppar. Testa H&Ms lättapplicerade nagellack till pangpriset 29,50kr! Hållbarheten kunde inte varit något bättre. Försegla med genomskinligt nagellack ovanpå så sitter det lite bättre.

Kostar 29,50 kr och finns på H&M.


090628

Godmorgon sunshines!

Förlåt att jag inte har skrivit igår och förr igår eftersom det var långa tröttsamma dagar. Två fester på rad haha.

Just nu så sitter jag med min lille bror i vardagsrummet och tittar på michael jackson special på tv. Asså det är en chock för mig jag tror fortfarande att han lever ingen kan få mig att ändra det..

Idag så blir det över 30 grader och vet inte vad jag ska göra för jag har ju badat nu hela veckan vill hitta på något nytt! Några förslag?:)

Ha en bra dag! Puss.

Nej det här kan inte hända!!!!

R.I.P King of pop



Inte Michael jackson! Asså jag tror inte mina öron på att han är död!
Det här kan inte hända jag som alltid lyssnade och dansade till hans låtar när jag var liten och har fortsatt göra det tills nu dansade till och med till en av hans skit bra låtar idag...

Kort sakt så älskade jag Michael jackson och bryr min inte alls vad andra tycker!

Fiesta!

Helluu darlings!

Mycket till engelska här nej nej. Haha!

Just nu sitter jag i Davids rum och bloggar för er skull medans alla fiestar arslet av sig till engelsk och arabisk musik. Fun fun! Hahah jag hör massa skrik.

Dagen börja med att vi åkte in till centrum för att köpa blommor och precis när jag satte mig i bilen så sa min lille bror att jag tappat min percing och glömde helt bort att jag skulle ta med en extra för det gör jag alltid när jag ska ut någonstans. Och nu är jag jätte deppig också för att jag glömde helt bort att hämta min badkläder!! SUUUUUUCKKK!!!!
Medans alla badar så tittar jag på-.- Men det ordnar sig genom kvällen. Vill ni höra en till skit sak som hände mig precis nuu? Råkade sitta på utspilt cola i stolen som jag sitter i just nu och måste värkligen upp och tvätta min kjol.

Men det vvar nog allt för just nu:) Fortsätt ha en underbar dag!

KKIIIIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSSSSSEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSS!// Rasha.


godnatt!


 






Från lovebysandra


hemma ..

Hemma igen från en låååång dag på stranden.

Idag har det varit jätte härligt! Jag och tjejerna åkte in till en jätte fin sandstrand där man kunde koppla av fast det var mycket folk, men vi kom i tid och hitta en perfekt plats som var 5 meter till sandstrandet.
Ja ni jag har fått masssoor av färg precis som jag ville, är värkligen super nöjd och måste värkligen duscha har sololja i hela min kropp usch! Men det luktar gott iaf(a) Hihi.

Hur har ni haft idag ? Nästan samma eller?  Berätta gärna:)

Måste upp nu och förberädda mig inför fesen imorgon måste vakna tidigt också suck...!


KKKKKIIIIIISSSSSEEEEEESSSSS// Rasha.


Dagens skönhetstips!

Vavavolym!

Slickar sig håret ner från hårrötterna och ser tråkigt ut? Rädda det med Osis storsäljare Dustit. Ger megavolym från hårrötterna - perfekt för tunna skandinaviska hår. Funkar bäst på alldeles nytvättat hår.
Kostar 149 kr/st eller 249 kr/2st och finns att köpa här.
 


090625

Godmorgon bebisar!

Just nu har jag lite brottom ska åka med tjejerna till fridhemsplan där finns det någon fin strand som  vi ska softa på:) Ska försöka få en fin solbränna till imorgon eftersom det ska bli en stor fest :)

Nu måste jag dra har värkligen brorttom måste springa till tuben, ha en bra dag!

KIIIIIIIISSSSSSSSSEEEEEEESSSS!// Rasha.

HEJ HEJ!

Idag har det varit väldigt varmt och det skulle ha passat med bad men det kanske blir det imorgon. får se:)

Det har varit en jätte mysig dag med tjejerna. Vi kom fram till stan och det första vi gjorde var att prova och titta på skor älskar att göra det! Sen efter några affärer så gick jag in i Brothers och köpte en tröja i cerise som Rashad la undan. Efter det så drog vi on i Zara och det var fullpackad med folk och rea varor i hela nederstvåningen och där ifrån så fick jag med mig en volang beige midjekjol med dragkedja därbak som jag bestämde ha till festen på fredag. Blev jätte nöjd nöjd med fyndet! Senare så drog Gabbi hem och så var det bara jag Merve och Semira kvar och våra magar kurrade så vi gick och åt sen satte oss i hötorget sen så tog vi tåget och hamnade här hemma=) Vad har ni gjort idag då?

sommarens budgetfynd

Sommarens snyggaste budgetfynd under 350 kr! Spana in dem här!

Vacker volang

Skir volangdröm från Gina Tricot.





av veckorevyn

in till stan

Hejhej!

Snart så ska jag möra älsklingarna vid tuben, vi ska åka in till stan för att fika och planera Merves födelsedagsfest:) Om jag hittar något fint så får den självklart följa med hem;-)
Om ni råkar se mig så skämms inte för att hälsa:)
 
Vi ses i stan puusaaar!// Er Rasha.

han har klippt och ...

Han har klippt och färgat mit hår! 

Han klippte uppklippt och färgade mellan kastanj brun och guldblont blev super nööjd! Asså vanligt vis låter jag ingen klippa mitt hår sen förra sommaren eftersom jag hatade mitt hår sist någon rörde den. Men jag älskar min nya frisör han är sååå braa! Och alltid när jag vill klippa mig eller fixa det till någon stor fet så blir det honom jag ringer! Önskar bara att jag hade någon bild att dela det med er:( Kanske snart.

15.00

Nu är den exakt klockan 15.00! Han är här när som hellst. IIIIHHHHH så spännande haha!

Puss så länge!


Modeduell!

Vilken kändis bar den bäst?

AnnaLynne coola stil eller Brittanys mer konservativa.
Snygga Beverly HillS 90210-stjärnan AnnaLynne McCord bar denna svarta axelbandslösa klänning från Alice + Olivia till "Young Hollywood Awards" tidigare den här månaden. Hon kombinerade denna med ett par riktigt coola Guess-bootie/pumps medan Valley Girls-skådespelerskan Brittany Snow bar samma klänning till en välgörenhetsgala i New York med vackra smycken och klassiska pumps. Vems stil gillar Du bäst?

sooooooooooooooool!

Haha jaaaa det är vaaaaarmt !!

Godmorning alla sööta:)

Japp idag är det värkligen varmt! Min storebroe säger att det kommer bli 30 grader idag vet inte riktigt om jag ska tro på honom eller inte men ska kolla upp vädret i svt.
Igår så var jag och badade med tjejerna och firade Tess födelsedag i huvusta jätte mysigt och varmt var det också och fick massa med färg! Sen när jag kom fråm till kista så var mamma och väntade på mig i centrum för att shoppa men köpte igentligen inte mycket var jätte trött ville bara hem och sova men två saker fick följa med mig hem. Det var en svart skit fon volang topp oversize från SALT och svarta leggins med silver prickar på sidorna från BikBok. Ganska nöjd! Men långt från klar än ;-)

Idag så ska en frisör komma hem till oss och klippa mitt hår färga och kanske slinga och färga mammas hår. Igentligen vill jag inte klippa mig för jag hatar värkligen kort hår men ska säga åt honom att jag vill ha det uungefär i samma längd som jag har nu och plus om jag vill att mitt hår ska växa snabbare som ogräs så får jag väll klippa det och vänta till augusti och se hur långt det har växt:) Som sagt så är jag också nervös för om jag ska klippa lugg eller inte för det kan bli fel på många sätt. Men jag ska ta risken och prova mig fram!


Och vad ska ni göra idag?=)


PPPUUUUUUUSSSSSSSAAAAAARRRR!


semester blir det!

Helt klart att det blir semester i år men inte en utan två i sommar! Som sakt så ska jag åka till Turkiet i juli sen till Grekland i augusti så det kommer bli fullfart  i stränderna!

 

090621

Sol sol sol! 20 graders sol är det idag och hela veckaaaaaaaaaan!:D

Hur ere med er idag då? Med mig är det bara bra. Idag så blir det solning hihi. Och imorgon blir det mycket bättre! Och det är för att Tess ska ha sin födelsedagsfest i hässlebystrand så det kommer bli skit kuul och mycket solbränna kommer det bli;-)

Vad ska ni ha för er idag?

Många pussaaar!


uppklippt? hit eller diss?

Som ni kanske vet så ska jag klippa mig på tisdag. Så nu sitter jag här och funderar på att klippa uppklippt med lugg och det är för att jag aldrig har haft den frisyren förut faktist så jag ska pröva på något nytt. Hoppas det blir fint!


Kanske i den stilen fast längre. :)


solnedgången

Hej bloggen!

Just nu sitter jag i köket med familjen förutom min lille bror som ska sova över David.
Vi håller på och tittar på matchen mot irak-nya zeeland och spanien-syd africa. Så klart så hejar vi på irak och spanien:D

Idag så har det varit en jätte rolig dag! Först så var vi på en middag som vi blev bjudna på och maten var super good! Vi var där från 4 till 8 ungefär, senare så drog jag mamma Rashad och Mats hemma och jag var väldigt utråkad så vi tog bilen och åkte in till stan södermalm och nästan i nacka. Vi tig bilen upp till ett berg som man såg grönalund på ena sidan och globen på den andra sidan och så var det vatten runt hela berget och så såg vi också solnedgången det var jätte vackert! Man trodde liksom att man var utomlands någonstans. Haha vackert var det iaf! JAH ÖNSKADE SÅ JÄVLA MYCKET ATT NI OCKSÅ KUNDE SE DEN om bara jag hade en ski camera!!!!-.-

Oj vilket skrik mamma och Rashad hojtade nyss:S Mina öron sprack haha!


Men aja måste se matchen innan den tar slut.


KKKKIIIISSSSSEEEEESSSSS!!// R.S =)


solkydd för håret

Jag är iaf jätte petig med mitt hår och det måste vara perfekt hela tiden men det går inte om man har slitna toppar och torrt hår! Så jag tittade upp och letade efter solskydd för håret och hittade de här.


VeckoRevyn har testat nio olika solskydd för håret för att ta reda på vilken produkt ni ska satsa på!

 

1. Doftar ljuvligt

Redken color extended sun
Sparkling shield, 360 kr.
OM PRODUKTEN: Spray med UV-skydd.
SÅ TYCKTE VI: Sprayen doftar ljuvligt och gör både det torra och det blöta håret superlent. Hårstråna känns lite grövre, men annars är effekten i det närmaste osynlig. Helt klart bäst i test!

Betyg: RRRRR


 

2. Känns lite fet

Paul Mitchell Color
Protect locking spray, 211 kr.
OM PRODUKTEN: Spray med UV-skydd för färgat hår.
SÅ TYCKTE VI: Det blöta håret blir mjukt och glansigt utan att kännas tungt eller fett. Torrt hår, däremot, kan kännas lite fett mot dagens slut. I övrigt luktar sprayen fräscht och natuligt.

Betyg: RRR

 

3. Ger stadga.

L'Oréal professionel
Solar sublime, 160 kr.
OM PRODUKTEN: Spray med UV-skydd.
SÅ TYCKTE VI: Det torra håret blir glansigt, men till skillnad mot vanlig balsamspray får stråna mer stadga och struktur. Har du självfall förstärks det. Lätt att skölja ur och stort plus för härligt citrusdoft.

Betyg: RRR

 

4. Doftar länge

Wella
System professional Anti-ray lotion, 189 kr.
OM PRODUKTEN: Spray med solskyddsfaktor 15.
SÅ TYCKTE VI: Sprayen luktar verkligen supergott och är lätt att applicera. Det torra håret blir strävare och klibbar lätt ihop lite, passar därför bättre för blött hår. Inget för doftkänsliga, eftersom doften sitter länge.

Betyg: RRR

 

5. Toppen för färgat.

Goldwell
Dualsenses Sun reflects, 165 kr.
OM PRODUKTEN: Spray med UV-skydd.
SÅ TYCKTE VI: Den fräscha doften håller sig flera timmar och gör håret mjukt och lent. Det blöta håret blir lättare att reda ut. Det torra håret känns mjukare, lenare och lite glansigare. Toppen för färgat hår!

Betyg: RRRR

 

6. Passar alla hårtyper.

Kms
Sol all day defense, 230 kr.
OM PRODUKTEN: Spray med UV-skydd.
SÅ TYCKTE VI: Sprayen luktar citrusgodis och gör det torra håret tjockare. Också i blött hår fungerar den väl, även om den inte gör så mycket väsen av sig. Plus för att den passar alla hårtyper och den härliga doften, minus för att sprayen känns odryg.

Betyg: RRRR

 

7. Skyddar perfekt.

Schwarzkopf
Blonde me shine spray, 170 kr.
OM PRODUKTEN: Spray med UV-skydd för blont hår.
SÅ TYCKTE VI: Det torra håret blir glansigt och lent, finare än det var innan! Håret glänser och känns både friskt och skyddat i solen, men tyvärr också lite fett. I blött hår fungerar den också utmärkt.

Betyg: RRRR

 

8. Osynligt i håret.

Kérastase soleil
Micro-voile protecteur, 239 kr.
OM PRODUKTEN: Spray med UV-skydd för färgat hår.
SÅ TYCKTE VI: Doften är behaglig och fräsch. Det blöta håret blir lite strävt och trassligt, men i torrt hår är effekten mer naturlig och glansig. Trots att sprayen är dryg, känns den ändå lite för dyr.

Betyg: RRRR

 

9. Dyr men dryg.

Pureology
Essential repair Colour max, 365 kr.
OM PRODUKTEN: Spray med UV-skydd.
SÅ TYCKTE VI: Luktar fräscht oc naturligt, men känns osynligt i både torrt och blött hår. Vill man ha mer stadga är den här sprayen inget vidare, vill du ha solskydd som inte känns är den ett riktigt fynd. Plus för att den är miljövänlig, minus för det höra priset.

Från veckorevyn


tråkigt tråkigt tråkigt tråkigt

Hellu vänner!

Just nu har jag tråkigt tråkigt tråkigt tråkigt!!

Här sitter jag framför tvn och är ut tråkaaad! Hänner någon likadant? Men idag så blev vi bjudna på middag klockan tre så det kommer inte vara tråkigt hela dagen ;-) 
Igår var det en lång rolig dag hela dagen, det kanske ni märkte efter bara två inlägg? Haha jaja hur som hellst, vad gjorde ni igår? Var det roligt? Tråkigt? Så berätta! Har ändå inget för mig att göra just nu iaf:)

Ha en bra dag!


klar!

Nu är jag klar att dra och det kanske kommer dagens outfit men lovar inget. Kan säga att jag är helt rosa idag!=)

Ha en bra midsommar!<3

PPPPPUUUUUUSSSSSSAAAAARRRRR!// Chanel.

090619

Helloo sunshines!

Ska upp och duscha snart men skriver ett litet inlägg först=)

Idag så blir det en massa kul! Om två timmar så ska familjen åka till min moster där alla är, vi ska äta god mat gå och titta på midsommarstången och så. Vad ska ni göra idag då? Kanske samma?:) Haha aa kanske det.

Men nu måste jag skynda på jag måste ha mina två timmar att fixa mig annars kommer det bli kaos!


CHHHIIIIIIOOOOO// Chanel:)


Då var det...

Då var det klart med mammas kläder! Och som belöning så fick jag pannkakor=)

Jag tror faktist att hon har mer kläder än vad jag har :O Nejnejnej!! Eller???

Thats the big question!!??

Hahaha, men just nu sitter jag och min lille bror (han hälsar förresten) vid den stora TV:n i vardagsrummet ensamma och tittar på Matrix som började för 15 minuter sen. Jag har aldrig sett den men tycker att den är bra älskar action filmer mycket mer spännande än de andra.

Men nu måste jag kolla på filmen innan jag missar allt, tror int jag kommer blogga efter det så säger SOOV SÖÖTT nu ist.  KIIIIISSSSSEEEEESSSS



mammas kläder

Nu var jag klar med mina kläder och mitt rum. Eftersom jag inte har någonting och göra så tar jag och fixar mammas kläder, ni ska bara se hur rörigt och knasigt det är :S Hon använder inte ens hälften av sina kläder men nu ska det bli en förändring!

äntligen!

Nu har Lauren Conrads bok släppts!

 Nu har Lauren Conrads bok släppts! 
Kommer ni ihåg att vi tidigare berättat om Lauren Conrads författarambitioner? Novellen heter L.A Candy och är baserad på LC:s liv, men handlar om en tjej som heter Jane. Igår var LC på Barnes&Noble i LA och signerade och hon var som vanligt riktigt snygg. Lauren är verkligen en tjej med många talanger! Relaterade bildserier:


*suck*

Just nu så sitter jag och städar mitt rum och viker tusentals med kläder som inte får plats i garderoben *suck*

midsommar imorgon!

                     Ja och så är det midsommar imorgon!
                     Har ni planerat något kul imorgon? Så berätta! 

                          


Modeduell!

Vem bar den bäst?

Fergie vs Zoe Saldana
Dessa båda superstjärnor var båda modiga nog att ta på sig denna uppseendeväckande miniklänning från Emmanuelle Pucci! Star Trek-stjärnan Zoe Saldana hade på sig klänningen i svart och silver med intressanta svarta boots. Fergie Black-Eyed Peas var lite mer vågad och hade bar hud under klänningen. Vad tycker du vann stilduellen?

090618

Sovit gott allihoppa? Det har inte jag, det har varit så varmt i mitt rum.

Just nu sitter jag vid mamma och tittar på tv.
Idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra kanske ta ut res väskan och kolla vad jag ska ta med mig till resorna?:) kanske kanske..  Eller så hittar jag på något annat att göra shoppa på nätet har jag också tänkt på. Jag skulle igentligen göra det igår men hann inte så får göra det idag då?

Och ni ska hitta på idag?

KIIIIIIIIIIISSSSSEEEEEEESSSS!

igårdagens - 090617

Huvusta badet var det.

Igår så drog jag med tjejerna till huvusta badet, det var skiit kuuul! Vi log och solade sen badade och sen solade och fick bara lite färg. Efter det så åkte vi till kista och åt och när jag var mätt så stack jag hem var föör trött för att gå och det var därför jag inte skrev inlägg igår sorry.

Här har ni bilder istället för ett långt inlägg=)



sum 08

Bilderna från sum 08:)

 
  


Det var det:)


090616

Good morgon sunshines!!

Det är exakt en vecka sen det var skolavslutning och det känns lite av sommarlovet? Men den dagen jag blir brun så är det sommarlov haha.

Idag så blir det 18 grader och vad har ni tänk er göra? Jag kanske ska dra till Tess och sola i hennes altan, men jag måste också tvätta *suck* Så jag vet inte om det blir någon bränna idag.
Asså vill värkligen bli brun som förra sommaren jag har aldrig varit så jävla brun som förra året och det var den bästa sommarlovet någonsiin!

Bilder från sum 08 kommer:)

tjejmiddagen

Hejj sötnosar!

Kom hem efter en timme så nu sitter jag och tittar på Mean girls.

Idag så var det skiit kul! Först så åt vi tacos som jag och Merve lagade och vill ni veta en sak? Det blev skit gott!:) Haha alla åt som grisar så jag är stolt! Efter maten så satt vi och sjöng singstar ganska kul! Senare så gick vi ut på balkongen satt och pratade åt godis och började dansa på stolrna haha alla stirrade det var såååå ROLIIIGT! Ne bodde ha varit med:)
Men nu ska jag titta färdigt på filmen. Puss!

Bilder:)


Merve och lejla

Gabbi och Nazime

Merve och jag

Gabbi och Semira


önskelista

De här tre sakerna vill jag haaa!:D

 


Just nu.. sitter merve och gabbi å förstör rashas blogg :D (MOHAHA)

Just nu så är jag hemma hos Merve med Gabbi för att förberädda inför Merves härliga tjejmiddag :)

Jag sitter vid den irretarande personen i hela världen och hon måste lära sig att vara lika smart som mig. Haha. Nej jag skoja bara jag älskar henne! (Not!) Haha jag irretarar henne så jävla roligt!
Hon gick presic upp för att plata sitt hår så nu sitter Merve brevid mig:D

Idag som sakt så blir det tjejmiddag med tjejerna och det blir tacos till middag, muumss!!. Snart så måste jag jag upp och laga min speciallitet,  köttfärs;-) Och tjejerna vill värkligen skriv några meningar. Hoppas ni har en bra dag och så syns vi senare under dagen!

KIIISSSSEEEEESSSS!


Merve: Shoo katterna! :D hoppas ni mår bra :) för de gör jag :) som rasha tidigare sa så äre tjejmidda ida , haha hoppas vi hare kul :D asso ja tvingar ut mej saker bara för att göra rasha stolt annars har ja ingen aning om va jag ska skriva på rosa apans blogg :) pallar nt mer vi måste röra oss upp för att laga middan :)  hoppas att vi inte bränner upp köket :D walla ja e allvarlig de kan hända! om man har rasha o gabbi! :D
( btw ville ja bara säga en grej till peri, om hon ens läser bloggen, peri i miss you :) <3 )
det var allt ja skulle säga :) så puss på er mina små hjärtan, (ett skämt mellan mej o rasha, ni fattar nt)

Gabriella: shululu jag hålde på att platta håret men nu skriver jag i lilla prinssesan blogg  (Sajk):D  ikväll ska vi festa loss!  merve och rasha fixar maten hahaha de kämpar jag sitter här och bloggar. Idag hadde vi sommarskola rasha orkade inte gå up så hon stannade hemma-.- jag vet inte varför jag går på sommarskola jag har vg på alla ämnen så STOLT! :P okay okay ni fick mig jag har kanske inte godkänt på alla ämnen men sommarskola är såååå boring om du förstår vad jag menar. Vad ska ni göra på sommarlovet? här i sverige är det  kallt men efter midsommar har jag hört att det ska bli varmt man passar på att sola haha jag ska bli brunast:D pussar & krammar  måste dra rasha och merve  behöver min hjälp annars kommer dem spränga köket  från eran  Gabriella Bella Melinda Chammas<3333:D

10 snygga festfixare - rashasownfashion

Stora smycken, höga klackar och snygga klänningar. Spana in 10 snygga festfixare och låt dig inspireras av mina härliga tips!
 

Rosa

Klänning från Forever21.com.
 

Snygga skor

Skor från Topshop.com.
 

Rött

Klänning från Bik Bok.


Kryss
Klänning från Nelly.se
 
Guldigt
Armband från Halens.com

Prick
leggins från BikBok.

Snygga skor
Klackskor från Forever21.com

Rosa
Klänning från Nelly.se

Väska
Kuvertväska från H&M

Fint armband
Armband från Topshop.com


Bebis:)

Haha ja exakt vi har fått en liten gäst hemma hos oss just nu. Han heter Allan och är några månader år gammal han är så sööt! Hihi.

Nu sitter jag och stirrar på han medans jag bloggar:)
Jag hörrde av mamma nyss att hon vill boka biljeter till turkiet i juli efter min lille brors gothia cup. Jaha så det värker bli två länder på två månader, mysigt!:D Men jag är rädd för att jag inte kommer umgås med tjejerna så mycket, vi har planerat så mycke inför sommaren och allt men det värker inte som vädret vill det.. Jag hoppas att solen blir snart glad igen! Jag har tänkt om lite och jag ska inte låta någonting förstöra min sommar förutom en uslig cammera som jag värkligen vill ha!!!

Försten vänner så börjar en jätte bra film som heter Queen sized på kanal 5 klockan 21.00.
Och nu måste jag värkligen på toan!!!

PUUUUSSSSSSAAAAARRRRRR

frisyr med volym- tips på hur du gör den bästa volymen

Vill ni ha volym lika mycket som jag?

Platt frisyr Volym frisyr

Frisyr med volym - Vad tänker Du på då? Stort burr? Risigt? Lockigt?

En frisyr med mycket volym behöver inte alls vara söndersprayade och risiga lockar eller toktupering. Det kan vara mjukt, följsamt och luftigt, men ändå stort. Nu ska jag avslöja mina stylingtips för hur Du gör den bästa volymen. Häng med!


1. Använd rätt stylingprodukter.
För att få in maximalt med volym i håret skall Du använda en mousse som skapar volym, det står på flaskan vad produkten har för egenskaper. Geléer, lotions och vaxer är bra för annan slags styling, men inte volym.


2. Använd stylingprodukterna rätt.
Läs på flaskan hur produkten skall användas. I regel brukar en boll lika stor som handflatan räcka gott och väl till ett långt hår, men har Du riktigt tjockt hår kanske Du behöver ta lite till. Massera in produkten in mot hårbotten och kamma sedan ut det på längderna. En del mousser skall endast appliceras i hårbotten, då skall Du inte kamma ut det på längderna sedan. Oftast blir sådana produkter lite för sträva och hårda att ha på längderna.


3. Föna håret.
Håret måste fönas för att överhuvudtaget få volym eftersom hårstråna och stylingprodukterna reagerar på värmen. Föna gärna med huvudet upp och ner, det gör att hårstråna får hjälp att stå rakt ut i botten, och det är det vi vill. För att slippa platta virvlar fönar Du hårstråna i motsatt växtriktning.


4. Föna med borste.
Borstar med knoppar längst ut hjälper till att lyfta upp hårstråna från botten medans du fönar. De borstarna är jättebra att ha när Du fönar bort en virvel till exempel.


5. Tupera.
En tupering är nästan ett måste för att få en volymföning att hålla länge. Trickset är att bara tupera de 2-3 cm närmast hårbotten, inte längderna. Det skall bildas som en matta av tupering, och det står pall för orkanvindar!


6. Våffla.
Ibland kanske tupering känns lite over the top, prova då att istället våffla håret närmast hårbotten. Borsta sedan igenom ordentligt. Vóila! Fluffig volym!

Jag har faktist testat och det funkar jätte bra!;-)


090614

Hellou everybody. 

Har ni sovit gott idag? Jaa, det har jag gjort :)

Igår så blev det lyckad till slut. Mamma berättade i sista sekunden att vi skulle få gäster och det visste hon om hela tiden utan att berätta för mig när jag satt och inte gjorde någonting!

Idag så tror jag mamma ska hitta på något för oss att göra hoppas det blir kul! Nu ska jag upp och äta min frukost klart medans jag uppdaterar dagens:)

Ps. Jag har lärt mig att spara, nu har jag 115 kroner:D YEEEY! Haha jag vet att det är inte mycket but its a start. Vi får se hur mycket jag har nästa vecka då!:D


Xoxo // Rasha=)


boriing!

Japp det är boorring just nu!

Jag kom precis hem från att ha ätit ute med familjen och tittat på skor med Sezen. Som ni vet är det ju rea så passa på;-) Det ska jag iaf göra:) Och nu så har jag ingenting att göra så jävla tråkigt kan någon hjälpa mig? Hitta på något åt mig att göra?

Och plus så blev jag lite sur på mamma eftersom att hon inte låter mig följa med David på en bilresa på 4-5 dagar-.-
Vill värkligen följa med, de som känner mig vet att jag tycker om saker som utmanar mig och saker som jag aldrig har gjort förut det tycker jag är jätte kul!

Nu kanske jag ska ringa någon och kolla om de vill göra något men har inte så mycket lust till det men jag har tråkigt så vi får se.

Er Rasha.=)

Rasha want!!

Kolla hur snygg den är! Det är en jumsuit jag måste ha som kommer från ginatricot för endast 199 kr!


090613

Good morning darlings!

Hur ere? Med mig är det bra!

Fan vad irreterande hur ska sommarlovet börja om det är inte sol ute och varmt väder? Eller hur? Jag som ville bli BRUN i sommar!:( Okej jag måste ha tålamod sommaren har inte börjat så det är okej, längar till grekland resan! Vill börja packa nu fan!:D Haha det känns säkert samma sak för er som ska utomlands. Ska ni det föresten? Om ni ska vart då?:)

Idag så vet jag inte riktigt vad som kommer att hända jag kanske ska träffa G och käka lunch med henne ute eller så drar jag till David och Nicolina. Får se vad som händer.

Jag har funderat på att ändra bloggen är lite trött på det nu, vad tycker ni ska jag göra det?

Puuuuuuuuuuuuuuussssssssssssssaaaaaaaaarrrrrr!// Rasha=)

jag vill..!

Hej vänner!=)

Jag vill ha en egen rosa camera!! Måste tvinga mamma att köpa en till mig.

Dagen började med att det var meningen att jag skulle gå till sommarskolan men jag kom aldrig upp ur sängen förens klockan 12 så det blev att jag var i sängen. När jag kom upp helt så frågade mamma mig om jag ville till centrum med henne och kanske shoppa och det klart jag ville? Haha.
När jag kom hem så köpte jag med mig en svart topp med volanger runt och en ur gullig grå kavaj från H&M sen så blev det en sör svart blå skjorta och en topp som är vit och lila med ett svart skärp runt i kate me & i från MQ. Jätte fina är de!
De här senaste veckorna har det blivit mycket kläder säger mamma? Ehh nej inte vad jag tycker? Men iaf hon har sakt att jag får bara shoppa om det är nödvändigt under en månad, men asså kläder är nödvändigt eller hur??

Och nu så sitter jag och min lille bror och tittar på step up 2 the streets och han tjatar på att vi ska till konsum och köpa godis mums!

Syns!;-)

sov sött!

Okej sötnosar nu måste jag upp och lägga mig har ju forfarande sommarskola syns imorn.

God natt bloggen, sov sött =)


Dabadaba dooo!! - 090610

Hahah japp det var så min morbror fick mig på bra humor igår!:D

Dagen började med att mamma och hennes kompis lagade maten som smakade mer än perfekt sen så drog jag Ali och mamma ner till centrum för att köpa presenter till brorshan, när vi var klara och hittade allt vi behövde så skyndade vi oss hem för att förberädda allting inför födelsedagsfesten. Och så började äntligen alla droppa in en efter en och då började allt det roliga! Det var länge sen vi hade alla familjemedllämarna i samma hus sen förra året så för mig var det en väldigt stor grej för att jag älskar att umgås med alla. 
Haha jag min morbror och några till var spända på att se hur maten smakade för det såg så gott ut! När vi fick vår mar så orkade ingen gå up från tsolen alla satt som pinnar och inte kunde röra sig från och magen va full med goood mat.
Men senare när alla vilade magen satte sog ner tittade lite på matchen och så, så började vi sjunga för både min brorsha och min mammas kompis man som tydligen fyllde år samma dag Grattis till dig med!;D
Vi hade hallon tårta med mycke grädde och en annan tårta som såg god ut men inte lika mycke som inanför. Rashad började öppna presenterna och han fick massor av pengar en elektriskt piano som jag blev jätte avensjuk på och andra massa saker som vodka ipod mm.

¨Men det viktiga var att han hade kul!

Kiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssseeeeeeeeeeeeessssssssssssss// Rasha Shani:)

slarvigt

10 minuter


Slarvig knut

Krama i en stylingkräm i håret för att ge det en skön textur, föna torrt och locka igenom hela håret med en locktång för att få ett avslappnat fall. Samla allt hår i en lös knut, och för att få den snyggt slarviga känslan kan du burra upp överhåret med en texturkräm. Låt några lagom nonchalanta hårslingor falla löst.

  

20 minuter...


Lösa lockar

Spraya en volymspray i håret och föna det torrt. Forma därefter topparna med en värmeborste - det är lite enklare och snabbare än att använda hårfön och rullborste samtidigt. Variera med att rulla topparna inåt och utåt för att få den avslappnade effekten.


090611

Hellou babes!

Kom hem från sommarskolan. Det var skiiiiiiiiiiiiiiiiit tråkiigtt hållde på att somna helt seriöst asså! Ska bara gå där i 3 dagar till sen orkar jag ingen mer:)

Efter det så följde jag med Gabbi till pizzerian eftersom mamma inte skulle laga mat idag och sen så kom jag hem  och öppnade datan och började blogga lite. Under dagen så lovar jag att sätta in bilderna från igår och berättar hur det gick till jätte roligt!!

Vi syns!

OBH Nordica Björn Axén Tools Volumaster


OBH Nordica Björn Axén Tools Volumaster
595 kr


Idag när jag var ute med mamma och min lille bror för att handla presenter till brorshan så hittade jag något som mitt hår värkligen skrek för! Så jag frågade mamma om jag kunde få den och hon sa ta den:) Jag älskar henne mest i hela världen!


Hejdåå rakt platt hår och HELOO volym stort hår!


stylista


Har börjat kolla på stylista som går på tv3 och tycker det är riktigt bra.
Snacka om att den personen som vinner kommer att få drömjobbet. Ett års kontrakt med elle, en lägenhet under tiden och gratis kläder från h&m under ett år. Wiihhoo.


happy birthday bigbrother!


                      Rashad shani fyller den tionde juni idag!:)

Grattis store bror till din 18:onde födelsedag! Festa loss nu och hoppas det visar dig att du kan vara en smula snällare mot mig
;) 


090610

Hejsaan sötnosar!

Idag så började sommar skolan och den ska hålla på i en vecka och jag missade redan första dagen hade ingen lust att gå men jag får ta upp mig till imorgon.

Idag så fyller min store bror år och vi ska ha en stor fest åt honom med alla gäster kusiner och kompisar så det kommer bli fullt hus idag:D
Det han önskar sig från mig är ett par solglasögon från carlings som kostar 200 kroner vart tror han jag kan få pengar ifrån? Haha så klart mamma men han sa bara nej du får fixa pengar själv och då sa jag: Ja då får väll jag åka till stan och sitta bland folk med en gitarr och sjunga? A det ska du göra! Sa han bara och gick sin väg haha sjuk!
Ska smörja för honom och skriva ett inlägg om honom idag;-) Smart idee va!

Hur ere med er idag? Jag mår mycket bättre än igår iaf!

KIIIISSSEEEEESSSS!

va inte...

Nu är jag hemma.

..
Va inte det här meningen att det skulle bli min bästa dag hittils att jag ville bara börja ha kul med kompisar vara ute hela dagarna bada sola njuta av vad livet har att bjuda på!? Men varför känns något fel då? 

Det är bara meningslöst att sitta och inte göra någonting åt, måste hitta på något!
:)


-

Ta vara för vad du har ta vara för vilka du har nu och lev livet fullt ut. Ta idag som om det inte kommer någon imorgon..

Skolavslutning!

Japp sötnosar ni hörde rätt det var skolavsluningen idag!

Igår kväll så kom Tess hem till mig och sov över inatt, (http://www.teessuuw.blogg.se/) vi tittade på Day after tommorow jag älskar den filmen! Fast att jag och Tess har sett den fyra gånger nu och vi har fortfarande inte tröttnat på den, så spännande haha. Mitt i natten så blev vi hungriga och gjorde mackor hihi det var gott kommer lite bilder lite senare. Vi sov ganska skönt inatt men sen på morgonen var det kaos då kom tjejerna över för att fixa sig och allt och sen drog vi. Vi kom lite försenade men det var ingen stor sak.

Idag vet vi inte riktigt vad vi ska göra men det blir säkert någon fest vi MÅSTE JU FESTA ATT VI HAR SLUTAT SKOLAN! Haha just nu så sitter jag och Tess käkar chips vi ska göra något vettigare snart jag lovar ;-)


Ha en bra dag och GLAD SOMMAR!!! 

Lite bilder.


Jag fixar mackorna;-)

Efter mackorna och filmen var vi tvungna att lägga oss inför dagens:)

Jag som inte heller ville visa min trötta ansikte haha.

Efter skolabslutningrn så bytte vi om till mys och la oss i sängerna.

PUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSAAAAAAAAAAAAAARRRR..

Varför inte?

Den här godbiten hittade jag på http://colorelle.blogg.se/ från Gina och blev fulständigt kär i den! Man kan tillexempel ha den med en färgade jeans typ som svarta eller vita, det skulle passa perfekt och längtar på att den ska komma i butik


klassensdag - 090608

Sorry att jag inte skrev upp ett inlägg igår var så himla trött efter att vi vart i Tomtits med klassen.

vi började gå till tåget som vi skulle ta 9.45 till södertälje, lång väg att gå var det. Sen så satt vi i tåget och hållde på hela tiden jag tror att jag va tystast var faktist var inte på bra humör då men under dagen så blev det bättre! Äntligen när vi var framme så rusade alla åt olika håll och började röra på saker exprementera och prova på saker som t.ex en snurrande cykel, space boll, mörka rummet o.s.v bilder kommer snart:D
Vi kom ungefär vid klockan halv 4 hem.

När vi kom hem tillbaka till kista så åt vi i burger king vi var så hungriga, jag hade inte ätit på hela dagen. Efter ett så drog jag hem fixa lite saker och sen stack till centrum med mamma Alice och Ali för att shoppa lite kötte jätte guliga kläder från Ginatrickot och Bikbok. Sen var jag tvungen att skynda mig hem eftersom Therese var på väg hem till. Hon sov över mig berätta om det lite mer på det andra inlägget!





Vi hade massa kul och dagen blev lyckad!

festen

Idag som sagt så var jag och Gabbi på fest som min barndoms vän Gulnaz hade, som fyller15 år. Vi drack åt och dansade. Jag och gabbi var de ända som inte var ryskar haha men vi lärde ändå känna jätte många människor som var ganska snälla och vi hade jätte roligt tillsammans medans vi dansade och så. Jag hade på mig en klänning från Gina och klackskor som var 9 cm långa som jag har gått i hela dagen så tänk er hur ont i fötterna jag har nu, det värker stackars mina fötter.. De överlever hihi. Och nu så har jag kommit hem och är vädigt trött och måste lägga mig eftersom det är klassens dag imorgon och vi ska till tomtits så det kommer att vara en lång dag!

Vi syns senare under dagen imorgon, ta hand om er!



ETT STORT GRATTIS GÅR TILL MIN LILLA 15 ÅRING SOM HAR BLIVIT STOR! (NOT)
ÄLSKAR DIG ÄLSKLING HOPPAS DU HADE VÄRLDENS BÄSTA FÖDELSEDAG! Pussar från din habibi.


im back!

Hellu honeys! 

Har ni saknat mig? Det har jag iaf, jätte mycket!

Igår så blev dagen lyckad som jag hade hoppats och det är jag glad över. Haha alla blev bästa vänner på en gång de har till och med bestämt att de ska ut och dansa nästa vecka. Hahah! Och att vi inte får följa med då. Buhuh!
Efter vi hade fikat och allt så pratade vi med mammorna om vi fick sova över Gabbi och det fick vi allihoppa så vi hade det ganska kul igår. Men det värsta var batt de inte lät mig sova så jävla irreterade och sen när jag somnade så satt Gabbi och Lejla uppe vid klockan 5 som två idjoter som inte har någon hjärna. Haha ni skulle ha sett de! Hahah skrattar fortfarande! Alla sov prick 7.
Imorse så vaknade jag 11 eftersom jag och gabbi var tvungna och fixa oss till en fest vi var på idag. Så när jag vaknade så var ingen uppe, det var meningen att alla skulle vara uppe då! Vet ni vad jag gjorde då? Började leka kuddkrig kastade allt på deras ansikten men de vaknade ändå inte så jag tog min mobil och satte på ett ireterande ljud och lade på deras öron så de vakna till. Men det funkade nästan men ändå så vaknade de inte. Så jag började med level 5 och drog till badrummet och hämtade vatten och sprutade allas ansikte! JA DÅ VAKNADE DE, det tog exakt en timme-.- Idjoter..

Haha det var vad som hände igår och lite av idag ska jag berätta snart:)

ljust



Vad tycks tjejer? Visst är det snygga färger som ni kommer att vilja använda  i sommar? Och ni älskar bara rosa lika mycket som mig? Har inte jag rätt?
Jag  vill ha alla på en gång, så nästa gång jag är ute och shoppar så blir detta mitt nya fynd!;-)

just nu

Just nu sitter jag framför datan och chattar med tjejerna om kvällen som väntar oss haha. Vi är väldigt spända på hur kul vi kommer att ha det men vi vet inte än vad vi ska hitta på senare underdagen. Kanke några tips?

090606

God morgon alla pigga blogg läsare!

Hur har ni haft det de senste dagarna? Jag har både haft det bra och dåligt.

Snart så måste jag upp och städa mitt rum men först blir det ett litet inlägg.

Idag så har jag och mamma bjudit hit Lejlas mamma Gabbis mamma Therese mamma Semiras mamma och tjejerna på middag hos oss. Hoppas bara inte de blir bästa vänner då ja då ligger vi risigt till hihi! Mer än det vet jag inte vad som kommer hända men såklart hoppas jag på det bästa.

Vi syns snart! Puss&Kram.

Vem bär klänningen bäst?

Rihanna och Paris Hilton har likadana klänningar, men vem bär den bäst?


Rihanna var först med att bära korsettklänningen från Alexander Wang den 22 maj. Två veckor senare syntes Paris Hilton i en likadan när hon gästade David Letterman. Enda skillnaden är accessoarerna. Rihanna matchar klänningen med en hög frisyr och en silverväska, medan Paris har ett stort halsband. Vem tycker du bär Alexander Wang-kreaktionen bäst?


Rihanna

 

Vs.


Paris Hilton

 

Vem bär Alexander Wang-klänningen bäst?

Rihanna eller Paris Hilton?


sen dag..

Sen dag blev det igår. Men MASSA kul!

I skolan igår så blev det städning av våra skåp och i klassrummet. Det blev jätte mycket städning om jag får säga det själv. Efter skolan som slutade klockan 11 igår så drog tjejerna och jag till Christer för att titta på filmer som han hade laddat ner, men igentligen så tittade igen på filmerna förutom jag, jag var helt inne vem vill inte se sexiga killar utan tröjor? Har inte jag rätt? Haha. Vi var hos Christer hela dagen igår men när vi inte var det så var tjejerna och jag tvungna att gå eftersom vi hade planerat en avkedsmiddag till Rengin i pizzerian och det blev lyckad! Bra att Rengin tyckte likadant. Sen när vi åt klart våra pizzor så drog vi hem till Christer igen och stannade där till ungefär 10. Senare nör vi var på väg hem jag och Semira så träffade vi söta Emma och gulliga Lejla i Emmas balkong. Emma var ensam hemma så Lejla skulle sova över. (Det kan ni läsa om här www.zlatanssyster.blogg.se) Vi kom in och hällsade på åt godis pratade lite och sen så var det dags att dra hem igen. Det var ganska mysigt.

Det var allt från igårdagens.


Demi Lovatos coola oufit!

Demi Lovatos coola outfit!
Demi Lovato ser cool ut!
 

Supersnygg scarf!
Supersnygg scarf!
 

Disney Channel-stjärnan Demi Lovato besökte sin optiker i går för att skaffa sig ett nytt par linser och hon såg bedårande ut! Vi älskar henne spegelliknande Ray-Ban Wayfarers och hennes rosa leopardscarf! Hon har blivit en riktig liten fashionista på senaste tiden och kommer definitivt att vara en att titta på hädanefter! På tal om att titta på Demi så kan du se henne på vita duken i sommar tillsammans med Jonas Brothers i filmen Camp Rock 2! Här är filmens trailer.


Tagen av Posh24.se


Dagens

Idag har det inte hänt något speciellt.

Vart i skolan till inte mycket att göra så vi slutade klockan 11 sen så drog jag hem till mig tittade lite på tv och väntade på att vi skulle dra till mammas kompis och äta middag hos henne. Runt 5 så drog jag hem till lejla med en påse chips och träffade alla tjejerna där. Först så var jag inte på humor men efter en liten stund så slappnade jag av och skrattde hela tiden åt allas torra skämt ;P
Och nu sitter jag ensam ner i vardagsrummet och bloggar med mina kära läsare! Ha en underbar kväll nu. Pussar!

igår..

Sötnosar sorry att jag inte skrev någonting igår var så arg och irretarad att vi har så omogna snorungar i vår skolan.
Vill ni höra det fantastiska grejen som hände igår;-) (Med andra ord bajs!)

Ja det som hände var.
Igår vaknade alla som skulle dansa med klockan 7 för att kunna träna innan vi skulle uppträda trots att vi hade sovmogon till 10. Fast jag kom ditt kl 9 efetrsom jag mådde dåligt har ju varit förkyld och så, sen när jag kom ditt så hållde alla på att fixa sig och träna in för showen och så flättade vi håret fint. En timme efter så tog vi alla våra grejer och stack till kista träff och tränade till showen innan den skulle börja. När vi tränade klart så gick jag Bella och Gabbi till konsum för att köpa lite piggande saker som t.ex godis redbull och 3 vaniljbullar och en donaut, haha vi var så trötta och det funkade faktist jag började direkt sheake mitt ass och skratta som en idjot HAHAH! Sen så var det dags att uppträda för det första gruppen och precis när alla hade varit klara bytte om fixade sig och allt så en lärare micken och sa det blir inställd för att några FACKING HORUNGAR kastade in en liten stinkbomb och jag vände mitt huvud direkt när jag hörde inställd och då sa någon "du driver!?" Hon bara nej jag driver inte vi får filma ist och göra kopior till alla i skolan. Asså omg gissa om jag flippa alrslet av mig!! Jag började skrika och säga massa ord som jag inte förstod själv. Jag bara så kan ni inte göra vi har tränat i 6 jävla månader och allt ni har att säga är att det är inställd och att ni kan filma oss? Haha men glöm det, vi går tjejer!!  Och sen där ute började vi bråka med lärarna och allt. Asså det värsta är att det var en stinkbomb inte en bomb man dör utav men det trodde iaf hor rektorn!
Alla var så besvikna speciellt vi som skulle dansa vi la in hjärta och själ på hela dansen och vi svättades skadade oss och missade lektioner för att allt skulle bli perfekt men det bryr sig väll inte de om. Efter så bjöd våra mammor oss på middag och sa att vi kunde uppträda för de istället på lördag alla gick med på det men inte helt riktigt jag för jag var så jävla förväntasfull över att vi skulle uppträda i scenen framför 400 personer men det ska jag inte till de jag var bara tyst. Men jag har bara tänkt mindre på det sen igår men är värkligen arg för det, har faktist aldrig varit argare ön vad jag var igår! Men hänt har hänt kan inte göra så mycket åt det fast jag ändå vill det!

Japp det var väll allt som hände igår som på riktigt skulle bli ett minnesvärd avslutande för alla nior och resten av skolan.

Vem bar den bäst - Chloë eller Kate?

Chloë eller Kate?
Chloë eller Kate? Fashionistorna Chloë Sevigny och Kate Bosworth har båda burit den här Chloe-blazern från årets vår/sommar kollektion men Kate bar den en hel säsong före Chloe! Kate hade en ren och neutral look med en metallfärgad väska och matchande klackar medan Chloe hade leopardmönstrat och röda läppar till. Vems utseende föredrar du?


jag är så...

Jag är så laaaaaaaat!
Jag har varit lat hela den här dagen, har inte ens orkat träna på dansen eller något, orkade inte ens blogga idag.

Idag mår jag inte så bra som jag hoppades, jag mår värre. Asså jag hoppas värkligen att jag blir bättre för att kunna uppträda imorgon. Vill inte svika tjejerna.

Idag så gick jag till centrum med Lejla och Gabbi sen så träffade jag mamma och shoppade lite till avslutningen och nu har jag två outfits att välja i mellan och ni ska hjälpa mig med det, ska lägga upp bilderna på båda. Snälla Lejla och Gabbi köpte en topp till mig från Bik Bok jätte fin var den!<3<3

Men nu ska jag upp vila lite och kolla kläderna imorgon till dansen. Pussar! 


1 juni

Hej alla friska bloggläsare?!

Det är första juni och jag har blivit sjuk igen.. Men vart på skolan ändå det är ju ingen ide att vara sjuk om det är 6 skoldagar kvar eller hur?
Vi var ändå tvungna att träna på dansen idag som vi ska uppträda på onsdag och jag är jätte nervös! Tänk om jag gör något fel och hela skolan ser det:O OMG vill inte ens tänka på det!

Vad har ni gjort idag? Idag så har jag varit sådär men ändå glad men trött ska upp och lägga mig och klockan är bara 8 snart så fatta hur trött jag är haha. Orkar värkligen inte berätta hur det var i skolan men jag kan berätta om min utväckling samtal jag hade. Hur tror ni det gick? Japp det gick super braaa alltid glad och positivt och är duktig på alla ämnen men måste kämpa mer på matte! Ända sen jag gick i 1an har jag fått höra det där så jag är ganska nöjd ändå och ska börja kämpa hårdare i 8an eftersom det blir betyg.

Det var väll allt, Ha en bra kväll!


Hög midja shorts

Här har ni bevis på att hög midjade shorts är snygga!


De finns i runwayes.

Även på kändisar (Ashley olsen)
 
Och snart på oss!

RSS 2.0